Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım neler oluyor???

85' Gençlerbirliği 2-3 Kayserispor

CB35B05C-D96B-4A11-BFE6-F5B053A510E7_zpsgdxfbx30.jpg

İşte gerçek bir spor adamı

Kemal hocam yedek çıkmış yaw.Rize turlar gibi.

Sivasspor'dan sonra Kayserispor'da çeyrek finalde.

Yapma Arda , kayseriyi su an antrenman macina cagirsam bu amatorler cimleri ezmesin diye stadimi acmam floryada yaparim maci

rotasyonluk mac, adamlar 16 inci

Umarim dedigin gibi olur

Normal sartlarda puan kaybi olmaz zaten fenere karsi kazandilar ekstra 3 puan aldilar

Uzulduk ettik ama artik isimiz geregi bugune donelim ve maclari takibe baslayalim

Ilk randevu Akhisar ile Gumushanespor .

Akhisar ligdeki kotu gidise kupada tur atlayarak son vermek isterken , Gumushanespor ise Trabzonsporu geride birakmis olmasinin bir surpriz olmadigini gostermek niyetinde

Bu heyecanli kapisma 12:30 da basladi ve aspor ekranlarinda !

Uzulduk ettik ama artik isimiz geregi bugune donelim ve maclari takibe baslayalim

Ilk randevu Akhisar ile Gumushanespor .

Akhisar ligdeki kotu gidise kupada tur atlayarak son vermek isterken , Gumushanespor ise Trabzonsporu geride birakmis olmasinin bir surpriz olmadigini gostermek niyetinde

Bu heyecanli kapisma 12:30 da basladi ve aspor ekranlarinda !

NE CABUK unuttunuz gercek bi gsli suan yatagından kalkamamış olurdu

Bende olmaz o , birak son 16 yi , finali kaybetsem 1 saat sonra kopkop a devam .. benim spora yukledigim anlam bu mertebededir

yataktan kalkamadigim dogru gerci

Bu arada Akhisar golu buldu ! Vaz TE

Bende olmaz o , birak son 16 yi , finali kaybetsem 1 saat sonra kopkop a devam .. benim spora yukledigim anlam bu mertebededir

yataktan kalkamadigim dogru gerci

Bu arada Akhisar golu buldu ! Vaz TE

dogru sonucta bu spor sinirlenmeye gerek yok ben sakin kalınca burda neden sakinsin falan diye elestırılıyorum. Küfür falan etmekte komik spor icin sana katılmamak elde degil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt