- 20 Haziran 2011
- 60.969
- 69.389
- 4.758
İcimi bayiyor yav ama keroyu seviyoruz yine de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenani pesimi birakmaya ikna et bende seni salayimİçini bayıyorsam niye peşimi bırakmıyon sülük gibi?

Alışmış kudurmuştan beterdir Sarper, hayatta senin peşini bırakmaz.Kenan Ünal bırak şunun peşini.
Alışmış kudurmuştan beterdir Sarper, hayatta senin peşini bırakmaz.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zevkle izleyecegim 2 mac olacak umarim ligin son maci formalite olur sahsimi zorlayan 1 musabakaya sahitlik etmek durumunda kalmam.
Bu noktaya nasil geldik uzucu benden bu kadar sogudun demek hoscakal hirb dostumDeneyelim sen bırak bir yine de.
Haksızlık olur, puan başı bir hafta olmalı.Göztepe bizden kritik bir puan alırsa seni 1 hafta banlarım.
Bu noktaya nasil geldik uzucu benden bu kadar sogudun demek hoscakal hirb dostum

Kadroya yoktu ,jahovic 'in genclere attigi usta isi gol ile ilgili sualimi yanitsiz biraktin ustadDünya bir numarası Adis Jahovic bir şey yapamamış mı![]()

Beni ozleyeceksin ama is isten gecmis olacak Ozan puki ve Cukru ile munazara etmek sana en buyuk ceza olacak bundan sonra.Geçen gün de nette yaptığın hareketlere dikkat et hoşçakal dedin yine peşimi bırakmamıştın ama.![]()
Bu noktaya nasil geldik uzucu benden bu kadar sogudun demek hoscakal hirb dostum
Beni ozleyeceksin ama is isten gecmis olacak Ozan puki ve Cukru ile munazara etmek sana en buyuk ceza olacak bundan sonra.
Sabri'de sprint atıp Bursa'ya atmıştı. Adis Jahovic PTT Birinci Lig topçusudur. Cevap vermemezlikte yapmadım SerkancığımKadroya yoktu ,jahovic 'in genclere attigi usta isi gol ile ilgili sualimi yanitsiz biraktin ustad![]()
bu ne büyük aliağa petkimspor aşkıdır ya rab büyük taraftarsın sn Şafak :005:
goztepeyi paspas yapmislar