Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-2 nin rövanşında Giresun, alanya ile berabere kalarak Türkiye kupasında son 16 ya yükseldi.

Neden yiğit gibi avatar yapiyon Puki ?

Bazen diyorum bu ergonomik yazamaz boyle yorumlar sonra sen olduğunu fark ediyorum.
Hem kendine hem bize yazık. Sırf yiğitsin diye nice mesajlarını okumadan gecmisimdir belki.

Kura ne zaman?
Sonraki tur rövani mi?
Umarım güzel eşleşmeler olur.

Gerçek Kaptan NANDO!

Sumudica doğru bir konuya parmak basmış. 3 senedir nasıl grup statüsü saçmalığı varsa şimdi de seribaşı saçmalığı var. Son 16 takım kalmış artık ama hala seribaşı sistemi uygulanıyor.

İngiltere'de 4. turda ManU-ManC maçı olabiliyor mesela. Bizde büyükler zaten geç başlıyor, üstüne çift maç usülü oynanıyor, bir de üstüne seribaşı var. Alt lig takımlarının sürpriz yapmasına izin verilmiyor.

8 seribaşı takım belli oldu! (geçen sezonki puan durumuna göre)

Kura çekimi yarın saat 15'te...

Seribaşılar: BJK, Başakşehir, FB, GS, Antalya, TS, Akhisar, G.Birliği

Seribaşı olmayanlar: Konya, Osmanlı, Bursa, Kayseri, Bolu, Giresun, İstanbulspor, Buca

Istanbul veya Buca gelsin.Bizim yedeklerin gucu yetmeyebilir digerlerine.

son 16daki seri başı saçmalığı bir gün son bulur umarım

Çek bi İstanbulspor

şu gereksiz kupadan elenemedik gitti.
b*k vardı sanki 5-1 yendik. rövanşta yenilip ne güzel elenmiştik oysa.
parasına itibarına yorgunluğuna sakatlığına cezasına değmiyor.

ben turkiye kupasina boyle kucultucu bakmiyorum , ozellikle ulke genelinde futbolun yayginlasmasi icin baska hic bir organizasyonun basaramayacagi seyler vaad ediyor

atv grubu da bu isi bayagi kastirdi , tum maclari 3 kanaldan eksiksiz canli verdiler , hele bundan onceki turlar ismini bile yeni duydugumuz takimlari sahneye cikardi

eger sonucun bir onemi olmadigi dusunuluyorsa su an yapildigi gibi yedeklerle oynanir , olur da yari final finale ulasirsan orada ciddiye alirsin

şu gereksiz kupadan elenemedik gitti.
b*k vardı sanki 5-1 yendik. rövanşta yenilip ne güzel elenmiştik oysa.
parasına itibarına yorgunluğuna sakatlığına cezasına değmiyor.

Kupa olmasa Gomis, Malatya maçında oynayamayacaktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kupa olmasa Gomis, Malatya maçında oynayamayacaktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu mantıkla bakarsak kupa maçı dolayısıyla maç trafiğimiz yoğunlaşacak . dar olan yedek kadromuz yorgun argın kulübede olacak . ilerleyen aşamalarda ilk 11 adamları da çoğalacak . sakatlık kart cezası vs ihtimal dahilinde.
üstelik maç başı para ödediğimiz adamlar kupadan bize totalde zararla dönüyor.

velhasıl bence rencide edici skor olmadan elenmemiz en doğrusudur. bu sene ligi alamazsak biteriz. çerezle uğraşmanın zamanı değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt