Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bolu-buca-giresun-istanbul dörtlüsü güzel duruyor. ertugrul taskiran icin 1 milyon euro ödeyen boluspor'un ifadesini almak isteriz.

ligde cok kotu gidilen donemlerde kupaya asilmak elbette daha onemli ama cok mac yapmanin kulvarlarda negatiflik yaratacagi bir mit benim gozumde .. terim zamaninda avrupada surekli kirici maclar ,ligde maclar ve kupada da sonuna dek giderdik

antalyayi finalde 5-3 yenmistik ,eminim onunde arkasinda lig ve avrupa maclari vardi ama salmamistik hic ,ustelik uzatmata gitmisti

bir de istemeyiz ama ostersund gibi facialardan korur seni kupa . ornegin gecen sene bu kupayi alsaydik yine sampiyon olamamis , CL geliri alamamis olacaktik ama gruplarda yerimiz garanti olacakti ve sezon icinde artan formla o gruplardan cikardik biz

ligde cok kotu gidilen donemlerde kupaya asilmak elbette daha onemli ama cok mac yapmanin kulvarlarda negatiflik yaratacagi bir mit benim gozumde .. terim zamaninda avrupada surekli kirici maclar ,ligde maclar ve kupada da sonuna dek giderdik

antalyayi finalde 5-3 yenmistik ,eminim onunde arkasinda lig ve avrupa maclari vardi ama salmamistik hic ,ustelik uzatmata gitmisti

bir de istemeyiz ama ostersund gibi facialardan korur seni kupa . ornegin gecen sene bu kupayi alsaydik yine sampiyon olamamis , CL geliri alamamis olacaktik ama gruplarda yerimiz garanti olacakti ve sezon icinde artan formla o gruplardan cikardik biz

sinan sen hep parasal yönden bakıyorsun değil mi ?
anlaştıgımız her oyuncuya maç başı da ödüyoruz değil mi ?
peki bu kupadan ne kazanıyoruz ? hatta bizi geç kupayı alan ne kazanıyor ? totalde maç başılarını hesap etsen zarardasın zaten .
daha sakatı cezalıyı yorgunluğu şunu bunu saymıyorum bile.

bu sene full konsantre biçimde lige odaklanmalıyız. terim zamanı değil tudor zamanı .

bu sene kupanin onemli bir hedef olmadigina katilirim ama dedigim gibi bu kupa olmasa 2 sene once avrupa cezamizi cekemezdik , gecen sene bu kupayi alabilsek bir ostersund faciasi yasamazdik

ben de ilk 2 nin sart oldugunu soyleyenlerdenim , ama ilk 2 disi kaldiginda da dunya sona ermiyor , bu kupayi istanbulspor da kazansa avrupa ligi gruplarina gidiyor

yani sezon bittiginde 3 unculukten daha degerli bir statu bu kupayi kazanmak. avrupa getirisi acisindan

hatta 2 incinin bile hem CL hem de avrupa ligi gruplarina girememe riski varken kupa sampiyonu kesin olarak giriyor

bu sene kupanin onemli bir hedef olmadigina katilirim ama dedigim gibi bu kupa olmasa 2 sene once avrupa cezamizi cekemezdik , gecen sene bu kupayi alabilsek bir ostersund faciasi yasamazdik

ben de ilk 2 nin sart oldugunu soyleyenlerdenim , ama ilk 2 disi kaldiginda da dunya sona ermiyor , bu kupayi istanbulspor da kazansa avrupa ligi gruplarina gidiyor

yani sezon bittiginde 3 unculukten daha degerli bir statu bu kupayi kazanmak. avrupa getirisi acisindan

hatta 2 incinin bile hem CL hem de avrupa ligi gruplarina girememe riski varken kupa sampiyonu kesin olarak giriyor

avrupa ligi de önemli değil. parasal getirisi hiç mühim değil. tek espirisi kupayı alan CL gruplarına direkt katılıyor. zaten bu halimizle de kupa falan alamazdık . gruptan çıksak bile ilk dişli rakip karşısında postu deldirirdik.

avrupa ligi de önemli değil. parasal getirisi hiç mühim değil. tek espirisi kupayı alan CL gruplarına direkt katılıyor. zaten bu halimizle de kupa falan alamazdık . gruptan çıksak bile ilk dişli rakip karşısında postu deldirirdik.

avrupa sahnesinde olamamak beni rahatsiz ediyor , avrupa liginin onemsizligine katilsam da 100 kusur senelik ulke tarihinde 1 kupa ,bir de yari finali var turkiyenin

yanlis hatirlamiyorsam bundan 7-8 sene evvel , fb ikinci oldugunda sampiyonlar ligi ilk on elemesinde young boys a elenmisti , ustune avrupa ligi icin elemeye girip orada da PAOK a da elenmisti

gecen sene basaksehir 2 inci oldu , brugge u eledi sevillaya elendi gruplara girdi , ama bruggeye elense yine eleme oynayacakti ,ama konya direk girdi mesela

bence "ne olursa olsun" avrupa biletini direk cebine koyan 2 sey var , ya sampiyonluk ya da kupa

avrupa sahnesinde olamamak beni rahatsiz ediyor , avrupa liginin onemsizligine katilsam da 100 kusur senelik ulke tarihinde 1 kupa ,bir de yari finali var turkiyenin

yanlis hatirlamiyorsam bundan 7-8 sene evvel , fb ikinci oldugunda sampiyonlar ligi ilk on elemesinde young boys a elenmisti , ustune avrupa ligi icin elemeye girip orada da PAOK a da elenmisti

gecen sene basaksehir 2 inci oldu , brugge u eledi sevillaya elendi gruplara girdi , ama bruggeye elense yine eleme oynayacakti ,ama konya direk girdi mesela

bence "ne olursa olsun" avrupa biletini direk cebine koyan 2 sey var , ya sampiyonluk ya da kupa

avrupa biletini neden alacağız ?
* ya para ya başarı için değil mi ? başarı dedimse direk kupa almalısın . para desen getirisi çok cüzi. başarı desen kendimizi kandırmayalım bu kadro hiçbir şey yapamazdı . bu sene avrupada olmak beni rahatsız etmiyor. bu sene olma seneye CL'de ol . 8taş şimdiden 46 milyonu kasaya attı daha iki maçı da duruyor.
başarı gelir budur işte. trişkadan maçlar beni mutlu etmez keseyi de mutlu etmez.

sampiyonlar liginde olmayi kim istemez ,statu degisti artik , 2 inci olanlarin da sansi artti sampiyonlar ligi icin

ama bunlar olmuyorsa da su an avrupa liginde olmak dahi isterdim acikcasi , mac yapmak her zaman iyidir .

sampiyonlar liginde olmayi kim istemez ,statu degisti artik , 2 inci olanlarin da sansi artti sampiyonlar ligi icin

ama bunlar olmuyorsa da su an avrupa liginde olmak dahi isterdim acikcasi , mac yapmak her zaman iyidir .

cl için ön elemeyi hiçbir türk takımı geçemez. ligde 1. olamadıysan avrupadan devam . avrupa maçları iyidir de bu sene değil. çok yatırım yapıldı borca girildi seneye cl kaynağı lazım . 1. olduğun an da tüm cl gelirleri senin oluyor . ortak takım çıkamaz zaten .

bence lig 2 incisinin sampiyonlar ligine gidecegi ilk sezon olabilir bundan sonraki sezon cunku artik siralamadaki ilk 4 ligin 4 takimi ile eslesme olasiligin kalmiyor

bu yuzden rusya 2 incisi , portekiz 3 uncusu gibi takimlarla esleseceksin , bundan evvel hep en zorlar gelirdi , bu sezon basaksehir bile bir direkten donen top ile elendi ustelik sevillaya

artik sevilla bile gelemeyecek ... tabi bu sampiyon olup direk giren takima biraz maddi anlamda zarar verebilir ama ulke acisindan iyi bir gelisme

Beşiktaş-Konya
Fenerbahçe-Bursa
Başakşehir-Kayseri
Galatasaray-Bucaspor
Trabzon-Bolu
G.Birliği-Giresun
Antalya-İstanbul
Akhisar-Osmanlı

Beşiktaş
Fenerbahçe
Kayserispor
Galatasaray
Trabzon
Giresun
İstanbul
Akhisar

Fenerbahçe-Kayserispor
Galatasaray-Beşiktaş
Trabzon-Akhisar
Giresun-İstanbul

Fenerbahçe
Galatasaray
Trabzon
Giresun

Fenerbahçe-Trabzonspor
Galatasaray-Giresun

Fenerbahçe-Galatasaray

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sevgili alpay , hadi bir emek verip bu eslesmeleri hazirliyorsun , peki guzel de ceyrek finalde nasil bizle bjk yi eslestiriyosun ?

Alpay bey kupayı fenere vermiş. Yazıklar olsun.

Ceyrekte Olası bir 8jk eslesmesi icin ne dersiniz beyler. Rövanş i alir miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt