Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Bayram dolayısıyla forumdan uzak kaldım, bu topiği de yeni gördüm. Epey bir yorum yapılmış, ben ve Zıt arasında bağlantılar bile kurulmuş.:D

Zıt Tamkarşıt 'ın bir sanal karakter olduğu gerçeğinden yola çıkarsak, şu an için kesin olan tek şeyin, "GSCimbom yeniden yapılandıktan sonra sürekli yeni projeler üretebilecek zenginlikte olması" olduğunu söyleyebilirim.

Zıt Tamkarşıt projesinin açılımını da, ancak forum yönetiminden yapılacak resmi açıklama sonrası öğrenebileceğimizi düşünüyorum.;)

Baldızı çok beğendin galiba. Valla resmini bir gönder, birçoğu gibi tip fakiri değilsen, bir şansın olabilir.:p

Saçlarımın kesimi de 3 numara bikerem. Hiç bile kel değilim. :mad: Benim gibi 28 yaşına gelin de sizi görelim.

FLAS! FLAS! FLAS!

Günlerdir forumda soru isaretleri yaratan ZIT TAMKARŞIT hakkında yeni bilgi edindik :D

Gönderdigi bir mesajda yasının 28 oldugunu söyledi.

Ayrıca saç kesimi hakkındada bilgi veren ZIT TAMKARŞIT'ın saç kesimi 3 numara.

ZIT TAMKARŞIT hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. :)

ZIT arkadaş sanal karakter olabilir ancak foruma kuruluan otomatik post kasan sanal karakter bu kadar akıllı derecede cevap verecek nitelikte olarak programlanabilme işini teklonojinin merkezi japonyada bile gerçekleştirilemedi Zıt Tamkarşıt bey yada hanım sıradan bir üyeden farkı yok ama postları güzel kasıyor :) devam ZIt

Zıt papyonu nereden aldın,bana da lazım oldu da..

Isinamadim bu karaktere, bence bu forumda iki cok komik insan vardi:

a) Oguz Serdar (bilincli komik)

b) Emir Satriani (bilincsiz komik)

Zit da ikisinin ortasi gibi ama kabak tadinda biraz.

Hangisi lazım Kansu renktaş. Kırmızı - Yeşil ?

Bugün buralar ektra bir tatsız. :mad: Neden acaba? Hah buldum; bay Cund geri dönmüş... :mad:

Yeşil güzel ZIT renktaş,gözlerimin rengiyle uyumlu olurlar.

Isinamadim bu karaktere, bence bu forumda iki cok komik insan vardi:

a) Oguz Serdar (bilincli komik)

b) Emir Satriani (bilincsiz komik)

Zit da ikisinin ortasi gibi ama kabak tadinda biraz.

Katılıyorum. Admin X huzursuzluk çıkarsa da birşeyler bildiğini gösterebilen bir karakterdi. Yani ben bunu biliyorum arkadaş diyebilirdi. Fikirlerine uymasamda gayet saygı duyardım. Emir ise komik adamdı.:D

Fakat Zıt çok boş geliyor bana. Belki öyle değildir. Ama şuan böyle görüyorum kendisini. Körü körüne muhalefet olduğu ortada. A değil Z'yi söylüyor. Fakat Z'yi söylerken sadece mesaj sayısını arttırıyor. Başka bir işe yaramıyor maalesef.

Geri
Üst Alt