Zıt Tamkarşıt Kimdir ?

Katılıyorum. Admin X huzursuzluk çıkarsa da birşeyler bildiğini gösterebilen bir karakterdi.

Admin X 'i tanımam. Duyduklarımdan yola çıkarsak pek de sevebileceğim söylenemez. :mad:

Fakat Zıt çok boş geliyor bana. Belki öyle değildir. Ama şuan böyle görüyorum kendisini. Körü körüne muhalefet olduğu ortada. A değil Z'yi söylüyor. Fakat Z'yi söylerken sadece mesaj sayısını arttırıyor. Başka bir işe yaramıyor maalesef.

Körü körüne muhalefet ettiğim fikrine ise nasıl kapıldınız anlamıyorum? :mad:. Şimdi çıkıp; "bugüne dek yazdığın 33 mesajın 33 'ü de bu şekilde" falan der, beni çok şaşırtırsınız. Bu gerçekten büyük bir tespit başarısı olur :mad::mad:.

İçimin boş olduğuna ise katılıyorum. 3. boyutum maalesef hiç olmadı. Böyle 2 boyutta takılıp gidiyorum. Bunu sorgularken, dikkat siz de ekstra bir boyut kaybediyor olabilirsiniz. ;):D

İmzama dikkat....

Admin X 'i tanımam. Duyduklarımdan yola çıkarsak pek de sevebileceğim söylenemez. :mad:

Körü körüne muhalefet ettiğim fikrine ise nasıl kapıldınız anlamıyorum? :mad:. Şimdi çıkıp; "bugüne dek yazdığın 33 mesajın 33 'ü de bu şekilde" falan der, beni çok şaşırtırsınız. Bu gerçekten büyük bir tespit başarısı olur :mad::mad:.

İçimin boş olduğuna ise katılıyorum. 3. boyutum maalesef hiç olmadı. Böyle 2 boyutta takılıp gidiyorum. Bunu sorgularken, dikkat siz de ekstra bir boyut kaybediyor olabilirsiniz. ;):D

İmzama dikkat....

Zıt bey siz 33 mesaj yazmadınız. 23 mesaj yazdınız.:D

Zıt bey siz 33 mesaj yazmadınız. 23 mesaj yazdınız.:D

Zıt 'ın karakterin yanında, matematiğinin de zayıf olduğunu öğrenmiş olduk. :D

Not: Toplam mesaj farklılığı, genel forumlara atılan mesajlar sayılmadığı için de olmuş olabilir. O zaman biz mor oluruz. :D:p:D

İmzama dikkat....

Ben sizi anlamaya çalışmıyorum. Zaten söyledim. A veya Z diyorsunuz. Neden böyle yaptığınız beni pek ilgilendirmez. Sadece sizin hakkınızda açılmış başlığa bugüne kadar gördüğüm mesajlarınızdan yola çıkarak bir düşünce belirttim. Benim için forumda olsanız da olur olmasanız da. Bir sürü böyle üye gördüm. Hepsini sorgulamaya kalksam işim zaten yaştı.

Ayrıca şöyle biraz olsun irdelemeye çalışınca konuyu pek boş olmadığınızı fakat böyle davranmaya çalıştığınızı da kabul edebilirim. Zira boş olma hevesiniz gayet yapmacık.

Neyse sonuç olarak eski üyeyseniz eğer imaj değişikliği size yaramamış. Yeni biriyseniz hoşgeldiniz.

Zıt Tamkarşıtı bende merak ettim doğrusu, çok ilginç bir kişiye benziyor. Sanırım bu yüzden de ben bu topiği ilk mesajımı yazıyorum.

Site'ye renk kattı diyebilirim, herkes o'nu merak ediyor, adam ise herkese ve herşeye zıt, aynı adı gibi. :D

İmzama dikkat....

Zıt matematiğin kaçtı snn ilk okulda ? Anaokulu terk felan değilsindir inşallah :D

100 üzerinden 10 du demek he süpersin zıt hocayada zıt gidiosundur sen ;):D

Bu arada hangi çağdayız Zıt kerat cetveli değil carpım tablosu o :D

Zıt bey kim olduğunuzu buldum inkar edebilirsiniz fakat doğru !!!

MUSTAFA GÜRPINAR

Zıt'ı bu kadar merak etmek kendisine prim kazandırıyor:p.Ama anlamadığım neden bulmaya çalıştığınız.:confused:Kendi halinde ve çok karizma:D:rolleyes:

Sanal kahramanımız illa birileri olma ihtimali için sinirlenir sonra bu kadar gelmeyin üstüne Zıt'ın:)

Ayrıca sevgili yiğenim ben değilim dediysem değilimdir.:mad:

Zıt'ı bu kadar merak etmek kendisine prim kazandırıyor:p.Ama anlamadığım neden bulmaya çalıştığınız.:confused:Kendi halinde ve çok karizma:D:rolleyes:

Sanal kahramanımız illa birileri olma ihtimali için sinirlenir sonra bu kadar gelmeyin üstüne Zıt'ın:)

Ayrıca sevgili yiğenim ben değilim dediysem değilimdir.:mad:

Değilim diyorssan değilsindir. :)

Tamam çok popülerim, bütün genç kızar peşimde ama bazı arkadaşların sırf bu popularitemden faydalanıp bana özenmesi ve çakma Zıt Tamkarşıt olarak davranması doğru olmuyor. :mad:

Sayın üyeler; lütfen "bana özenip, çakma Zıt Tamkarşıt 'lık yapanlara :mad: prim tanımayınız".

Zıt Bey, şaka maka foruma renk kattınız. Kimin fikri olduğu veya kim tarafından yönetildiğiniz umrumda değil, foruma eğlence katacağınızı umuyorum "Zıt"lıklarınızla...

Saygılar... :p

FLAS! FLAS! FLAS!

Günlerdir forumda soru isaretleri yaratan ZIT TAMKARŞIT hakkında yeni bilgi edindik :D

Gönderdigi bir mesajda yasının 28 oldugunu söyledi.

Ayrıca saç kesimi hakkındada bilgi veren ZIT TAMKARŞIT'ın saç kesimi 3 numara.

ZIT TAMKARŞIT hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. :)

Forumdaki üst düzey yöneticilerinden biri olduğu kesin...

Yaşı 28 ve saçı 3 numara kesim olan biri dayım ama ben değilim diyoR:D

Zıt senden açıklama bekliyoruz seni yönlendiren kişi KİM?

Geri
Üst Alt