- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
artık açıklamanın zamanı geldi... Zıt Tamkarşıt benim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugrasma ZIT, olmuyor.
artık açıklamanın zamanı geldi... Zıt Tamkarşıt benim!!!
Uykum geldi okurken. Eger Emir Satriani veya Oguz Serdar degilse son derece basarisiz bir karakter.
Arkadaşlar Zıt Tamkarşıt karakterini kimin yönettiğini asla açıklamayacağız.Saygı duyacağınızı zannediyorum.
Uykum geldi okurken. Eger Emir Satriani veya Oguz Serdar degilse son derece basarisiz bir karakter.
Evet,böyle bi işe kalkışan birisinde zeka şart.yapmaya çalıştığı espriler falan çok bayat.
Hayri bence senin onun yerinde gözün var.Eğer Zıt 'a forumda yazarlık falan verilecekse, bence karşılıklı atışmanız da güzel olabilir.
Ne yani, aynı karakteri dediğin isimlerden biri yönetmiş olsaydı, faklı birşey yapmaksızın başarılı mı olacaktı? Hayri bence senin onun yerinde gözün var.Eğer Zıt 'a forumda yazarlık falan verilecekse, bence karşılıklı atışmanız da güzel olabilir. Zıt Bey 'in bu öneriyi değerlendireceğini umuyorum.
Zıt Tamkarşıt 'ın profili bu. Zaten Zıt Tamkarşıt 'ın biyografisine baktığımızda da, pek zeka küpü olmadığını görebiliyoruz. Bu karakteri mevcut "zayıf espri kapasitesi, megolomanlık ve ters köşe odaklı görüş açılımıyla" beğenmeyenlerin takip etmemesi uygun olacaktır. İnsanlara sürekli sataşdığına bakılırsa, karakterimizin herkesi memnun etme ideali güttüğünü de söyleyemeyiz.
Kendisine forumumuzda, -onu severler adına- başarılar dilerim.
Zıt Tamkarşıt arkadaş futbol ile alakalı birşeyler yazacak mı? Belki de yazdı ben görmedim. Bence forum için güzel bir karakter olmuş.
GSCimbom 'a merhaba,
Merhaba Sevgili Okur 'larım;
Aranıza yeni katıldığım bu dönemde, özellikle şu beceriksiz GSCimbom yönetici ekibinin bana karşı takındığı anlamsız tavırlara rağmen, ideallerim doğrultusunda varlığımı sürdürmekteyim.
Sizlerle ilk buluşmamda, hedefimin ünlü bir yazar olmak olduğunu vurgulamış ve Galatasaray Dergisinde görev alan 2 arkadaşım Fikri Feyırpley ve Manuel Salliani 'nin bana attıkları kazıkları anlatmıştım. Pek yakında işlerini bana kaptırma tehlikesiyle tırsım tırsım tırsacaklar.
Şahsıma münhasır, son derece mütevazı bir kişiliğe sahip olmama rağmen, sizlere yazdığım bu ilk yazımı, Picasso 'nun sağ iken çizdiği ilk resimleri gibi görmenizde hiç bir sakınca görmüyorum. Zıt Tamkarşıt 'ın arama motorlarında en sırada görüntülenmesi öncesinde sizlere böyle küçük de bir tüyo vermiş olayım. Sonrasında Zıt abimiz GSCimbom 'da da yazmıştı ama kıymetini bilemedik demeyin; özellikle siz sayın "forumumun yöneticileri" .
Gelelim futbol takımımızın Zıt 'ca analize; Bu sezon Galatasaray 'ın kadro zenginliği ve kalitesi ile doğru orantılı olmayan oyun ortaya koyduğunu ve sonuçlar aldığını görüyoruz. Engin ve derin futbol bilgimi burada paylaşacak ve kafanızı şişirecek değilim. Ama oyun ve skor kalitemizi artrmanın yolunun "Pam saha Tres" olduğunun ("Tam saha Pres" olarak da bilinir) altını çiziyorum.
Daha derin futbol analizlerimle karşınızda olacağım yakın geleceğe kadar, "attığınız işkembemden bol, vurduğunuz Kewell gibi 90 'dan gol olsun" sevgili okurlarım.
Salın Kağlıcakla.
Hayri bey ile de barış imzalandığınagöre artık projelerimi devreye almaya başlayabilirim. Projenizi benimle paylaşırsanız, düşünebilirim Hayri Bey.(Peah, yalandan kim ölmüş
)
Önceki gün blogumda yer verdiğim ilk yazımı paylaşımınıza sunuyorum sevgili okurlarım...
Zıt bey olmasa bu forum çekilmez.Zıt'ın yaşını bilenler var mı?
![]()