Ters kÖŞe - 1,5
Merhaba
Sevgili Okurlarım,
Geçen hafta size yeni yazı köşem olan
Kers Töşe ‘de sizlerle olacağımı müjdelemiştim;

işte karşınızdayım.
Öncelikle köşe adının neden “
Kers Töşe” olduğuyla başlamak gerekirse, bütün suçun Lisedeki Fizik hocamız, nam’ı diğer “Dombili Fevzi” nin, bize bir dönem boyunca öğrettiği “
Çel Telteve” nin dönem sonunda “
Tel Çerçeve” olduğunu öğrenmemizle başladığını söyleyebilirim. Dönem sonunda dersten çaktığımı söylememe gerek yok sanırım. Bu sebeple Dombili Fevzi hocamızı bir kez daha saygıyla!?!

anıyorum. O günden beri, ses benzeşmesi olan kelimeleri böyle karıştırmaya başladım. Beni mazur göreceğinizi umarak, bir süre sonra alışacağınızı belirtmek isterim.
Önceki yazımda,
Galatasaray ‘ın bu yıl kadro kalitesiyle doğru orantılı olmayan oyun ve skorlar aldığını belirtmiştim. Oyun kalitemizi artırmak için “
pam saha tres” uygulamamız gerektiğini belirtmiştim. Ligin 15. Haftası itibarıyla baktığımda ise, Ankara takımlarıyla oynadığımız üst üste 4 maçtan son 3 ‘ünün, bize ilaç gibi gelmiş, düzenimiz oturmuş, makina düzeninde rakiplerimize 3 ‘er gol sıralamış, Lincoln, Baros başta olmak üzere döktürmüş ve rakiplerimize korku salmış olduğumuzu görüyorum. Özellikle rakip yarı sahada hücuma dayalı tek pas (
Zıt sözlük Bkz:
Pek Tas) ile seyir zevki yüksek oyunumuz, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.
Böylelikle çok eleştirilen antrenörümüz Skibbe ‘nin de kredisinin yeniden yükselmiş olduğunu belirtiyor ve olabilecek ilk kötü sonuçta kendisine yüklenilmemesini önemle istirham ediyorum. Zira bendeniz “
Zıt Tamkarşıt” ‘ın, bundan böyle teknik direktörümüze desteksiz sallayanların karşısında olacağının da bilinmesini isterim. Psikolojik anlamda verebileceğim tahribata örnek olarak, bana sürekli sataşan forum üyelerinden
Hayri Cund ‘un içinde bulunduğu ruhsal çöküntü

halini örnek verebilirim.
Ligin ilk yarısının bitmesiyle daha derin futbol sohbetlerine gireceğimi belirterek, hepinize esenlikler diliyorum.
“
Sami Yen rakiplerimize tuzak, yolunuz benim dışımdaki çakma yazar bozuntularından uzak olsun” sevgili okurlarım.
Sağlıcakla kalın. (Bu kez doğru yazdım

)
Tıt Zamkarşıt
.
.
.
.
.