Ziya Erdal Skandala Kılıf Uydurdu!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Türk Telekom Arena'da oynadıkları karşılaşmada sarı kırmızılı taraftarlara eliyle "6" işareti yapan Ziya Erdal, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maça gönderme yaparak rakiplerini kızdırmıştı.

Bu hareketin ardından Beyaz TV'ye katılan Sivassporlu futbolcu, "Bize şikeci dedikleri için yaptım. Bu şikeci sözü çok uzadı. Herkes kendine baksın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarı olup olmadığının sorulmasına yanıt veren Sivassporlu oyuncu, "Fenerbahçeli miyim değil miyim cevap veremem. O bende kalsın" dedi.

Milliyet

Memlekette şerefsizden bol ne var :red:

O bende kalsınmış, bir ıslak imza eksik zaten. Hala neyin kafası bu.

medya uyuyor aynısını fenere yapsa yer yerinden oynardı bunu konuşan yok. Fenerli olabilir birşey diyen yok sen profesyonel oyuncusun yaptığı açıklamalara bak melo'nun en ufak hareketinden program yapanlar 1 dakika bile konuşmuyor. Sivas umarım küme düşerde rahatlarız fenerden her maç 4-5 yerler bize karşı canla başla oynarlar aynısını antalya için demiştim neyseki düştüler sırada sivas var.

Amaçsız insan tipi. Arkadaş sen futbolcusun. Belki bu sene iyi performans göstereceksin seneye Galatasaray isteyecek. Ne yapacaksın o zaman? "şikeci " sözlerine başka tepki bulamadın mı? Boşa yaşayan biri işte...

Bize derken. Biz Fenere şikeci diyoruz. Sen de bunu " Bize " diye üzerine alınıyorsan zaten Fenerli olduğunu itiraf ediyorsun.
Yok Biz Sivasspor'a da şikeci diyoruz ki Sivasspor'un da şikeciliği resmen ispatlanmıştır, ama sen kalkıp Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki bir maç skoruna gönderme yapıyorsan eee yine senin Fenerliliğin aşikardır.Sen neyin peşindesin.

Ama bu konu açıldığında " Ne varki bunda" diyen arkadaşlar dünki Arsenal-Tottenham maçında Chadli'nin attığı gole sevinirken gördüğü sarı karta baksınlar.
Kaldıki orada aslında herhangi bir tahrik vs yoktu.

MUrhan'a söz hakkı doğdu.

Şikeci dediğimiz için yaptıysa özür dileriz az demişiz şerefsiz şikeciler...

Sana oksijen veren ağacın yaprağını seveyim.

Napalım lan? Doğruyu söylemek de yanlış olmuş artık.

Kara lekeyi bulaştıranlara isyan et hıyar.

I am the one who knocks!

Bir alti isaretinden provoke olan taraftar lütfen gitsin zeka seviyesini ölcsün. Haydi tribündesin, kalabalik bir sürünün icinde ve verdigin tepkilerin senin kontrolünün disina cikmis olabilir, ona pek birsey demek istemiyorum. Ama artik hic degilse buralarda belirli seyleri asmamiz lazim... Bana bir Fenerli alti isareti yapsa gülüp gecerim. Alit isareti yapmak mi komik, ona sinirlenmek mi komik bir türlü cözemedim.

şikecisinde ondan şikeci diyoruz sana şikeci oğlu şikeci.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Iki sene evvel Kadıköy'de yaptırdığı akıl dolu penaltı unutulur mu.

Bir alti isaretinden provoke olan taraftar lütfen gitsin zeka seviyesini ölcsün. Haydi tribündesin, kalabalik bir sürünün icinde ve verdigin tepkilerin senin kontrolünün disina cikmis olabilir, ona pek birsey demek istemiyorum. Ama artik hic degilse buralarda belirli seyleri asmamiz lazim... Bana bir Fenerli alti isareti yapsa gülüp gecerim. Alit isareti yapmak mi komik, ona sinirlenmek mi komik bir türlü cözemedim.

En komiği senin yorumun bence..

Geri
Üst Alt