Tier 1 Ziyech, Al Duhail ile Anlaştı

Neden bu kadar kızılıyor anlamıyorum. Zaten ilk sözleşmesinde de belliydi. Uzun soluklu bir beklenti yoktu aslinda kısa periyotlu destek vermesi için alınmisti ve şampiyonlukta da önemli rol oynadı. Benim açımdan önemli olan bu. Geçen seneki şampiyonlukta verdiğin katkılar icin tskler ziyech.

kafasına bakmazlarsa hayırlı olsun. kodumun keşi.

insan ajax maçını izler takımla da öyle gider. Eski takımına hörmetin olsun bari hırt herif. Yürü git
İsrail Filistin savaşında bu açık açık filistine destek mesajları vermişti. Hatta maccabi taraftarları Amsterdamda ki muslumanlarla kavga edince alay etti bu adamlarla.

Tepki göreceğini bildiği için nasıl gelecek diyordum kendi kendime. Takımdan ayrılması iyi oldu. Kolay kolayda Hollandaya gelmez bundan sonra.

Böyle profillerden uzak duralım artık. Mustafa Muhammed de bile sorunlar yaşadık. Oradan gelen bizde olmuyor abi, kabullenelim.

Beklenti karşılamayan rezalet bir transferdi. Manu maçını çıkar bomboş. Teneke yıldız almayın bu takıma birde kontratı uzatılınca maaşı köklendi gitmiyorum diyip kalsa yattığı yerden kazanacaktı.

Ne derseniz deyin bu transfer başarısı Alper admine yazar.

sürekli takımlar paylaştı ismini sürekli ön planda tutup, değerinin artmasını sağladı.

Geri
Üst Alt