GSC Haber Ziyech, Al Nasr ile Anlaştı İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be! Geçen sezon transfer edilen virüslerin neredeyse sonuna geldik. Bir tek Kamilbay kaldı. Bu bile büyük bir başarı. Şimdi yerlerini genç, ısıran, basan, atlet oyuncular ile doldurma zamanı.
İnşallah bu tarz oyuncu "genç,ısıran,basan,atlet,benimseyen ve aidiyetli " alırız.Aksi takdirde önümüzdeki sezon yine elden çıkartmak için uğraşır dururuz.

Malmö maçında 3-5 dakika bile güvenemeyeceğimiz bir adam için süreci biz neden kötü yönetmiş olalım?

O oynadı da hoca mı oynatmadı? Geçen sene son dönemde 2 ay bir yere transfer olurum diye top oynadı. Hoca Kerem'i kesip onu sahaya atmadı mı?

Burada süreci yönetemeyen sıfır profesyonel olan Ziyech denen hain. Top oynasın, formayı hak etsin kimse ona formayı vermemezlik yapmaz.
kesinlikle katılıyorumda ,bu oyuncu eskidende böyleydi .Bunu bilerek aldık.Bilinmedik bir olay değildi ki?? Ya tutarsa hesabı.Tutmadı.Böyle olaylara bir daha girmemek ümidiyle.

İnşallah bu tarz oyuncu "genç,ısıran,basan,atlet,benimseyen ve aidiyetli " alırız.Aksi takdirde önümüzdeki sezon yine elden çıkartmak için uğraşır dururuz.
Bu sene Batsuayi harici benzer profil almadık. Maaşı, fiziki durumu vs. hata olsa da Sallai, Jakobs,Sara, Jelert, Osimhen,Yunus hep doğru profildi. Artık kaşar peşinde koşmuyoruz.

Vay be! Geçen sezon transfer edilen virüslerin neredeyse sonuna geldik. Bir tek Kamilbay kaldı. Bu bile büyük bir başarı. Şimdi yerlerini genç, ısıran, basan, atlet oyuncular ile doldurma zamanı.
Zaha ve Ziyech beklentilerin karşılamasa da uzun maratonda bir sürü maçı çevirerek şampiyonluğa ciddi katkı sağladılar. Virüs denecekse Tete için denebilir. Katkısı yok denecek kadar az.

kesinlikle katılıyorumda ,bu oyuncu eskidende böyleydi .Bunu bilerek aldık.Bilinmedik bir olay değildi ki?? Ya tutarsa hesabı.Tutmadı.Böyle olaylara bir daha girmemek ümidiyle.
Elbette bilerek aldılar. Ben geldiğinden beri karşıyım. O geldiğinde yazdıklarım duruyordur Rashica'yı almamız lazımdı dedim diye dalga geçildi.

Tutma ihtimali İcardi'den bile azdı.

gecen sene olmasaydi muhtemelen sampiyon olamazdik. sirf seri yaptigimiz ikinci devre bolumu degil, ilk yari basaksehir deplasmani gibi karambole gelen ayiklamalari da oldu.

Elbette bilerek aldılar. Ben geldiğinden beri karşıyım. O geldiğinde yazdıklarım duruyordur Rashica'yı almamız lazımdı dedim diye dalga geçildi.

Rashica konusu tez konusu .Çocuğu almadılar beklettiler ,para yoktu buraya kadar haklılar ama üstüste iki kanat alınınca çocukta beklemekten vazgeçti resmen.Aslında kimseyi almadan Fair play açılan güne kadar bekletip alabilirlerdi,çünkü bekliyordu yani.Baktı bir sürü oyuncu alınınca bende gidiyorum dedi.Parasızlık asıl sebep ancak ve ancak uygulanan stratejide saçma idi. Sonuçta ne Rashica yar oldu Ne tete ne ziyech.nede Zaha.
Yazık oldu.

Zaten oradaki mevzu transferi Erden başkan yaptı diye kimse ağzını açmadı, hata diyemedi. Halil'i bile alıp Rasica'yı almamak zaten her şeyi anlatıyor. Bütçe yoktu mazereti vardı ama istenirse formüle ediliyor. Zaniolo doğru isimdi o da açıkca yarım sezon sonunda Türkiye'de oynamak istemiyorum demiş.

Zaha ve Ziyech beklentilerin karşılamasa da uzun maratonda bir sürü maçı çevirerek şampiyonluğa ciddi katkı sağladılar. Virüs denecekse Tete için denebilir. Katkısı yok denecek kadar az.
Ben tam tersi şekilde düşünüyorum virüs tipi adamlar takım oyuncusu olmayan sadece bireysel oynayan Ziyech, Zaha gibi adamlar.

Tete hiç sorun çıkarmadı. Alınabilir bir risk ile transfer edildi ama tutmadı. Sezon başında bir çok maçta iyi oyunlar çıkarmıştı fakat golle sonuçlandırması düşük kalınca ilerleyen süreçte arka planda kaldı. Ziyech riskine gireceğime her türlü Tete riskine girerim. Tutma ihtimalinde en az 20 milyon € kazanırdık.

Neredeyse sıfır zararla gönderdik. Sağa sola göndermemize rağmen Zaha ve Ziyeh'in maaşlarını ödemeye devam edeceğiz.

Zaten oradaki mevzu transferi Erden başkan yaptı diye kimse ağzını açmadı, hata diyemedi. Halil'i bile alıp Rasica'yı almamak zaten her şeyi anlatıyor. Bütçe yoktu mazereti vardı ama istenirse formüle ediliyor. Zaniolo doğru isimdi o da açıkca yarım sezon sonunda Türkiye'de oynamak istemiyorum demiş.
Rashica konusu tez konusu .Çocuğu almadılar beklettiler ,para yoktu buraya kadar haklılar ama üstüste iki kanat alınınca çocukta beklemekten vazgeçti resmen.Aslında kimseyi almadan Fair play açılan güne kadar bekletip alabilirlerdi,çünkü bekliyordu yani.Baktı bir sürü oyuncu alınınca bende gidiyorum dedi.Parasızlık asıl sebep ancak ve ancak uygulanan stratejide saçma idi. Sonuçta ne Rashica yar oldu Ne tete ne ziyech.nede Zaha.
Yazık oldu.

Erden Timur orada saçmaladı. İlk sezon isimli oyuncular tutunca bunlardan da performans alırım diye düşündüler ama karaktersiz adamdan performans almak çok zor. Tutan kadroyu kendi elleriyle çorbaya çevirdi.

Erden Timur orada saçmaladı. İlk sezon isimli oyuncular tutunca bunlardan da performans alırım diye düşündüler ama karaktersiz adamdan performans almak çok zor. Tutan kadroyu kendi elleriyle çorbaya çevirdi.
Aslında totalde ilk sezon dâhil alınan isimlerden başari oranı%50'yi zor bulur. Asıl iş her şeye rağmen Okan Hoca'nın bir oyuncuyu 3,4 pozisyonda oynatarak,rekorları kırarak tüm eksikliğe rağmen 13. takımı zirvede tutmasıdır. Bugün bile yedeklerden sokacak oyuncu yok, takım namağlup.

Erden Timur Sportif Direktör değildi. Sana nereden böyle bir görüş hasıl oldu? Erden Timur iş bitiriciydi. "Şunu almamız lazım diyen" kişi değil. Okan Buruk da kendisi de defalarca tüm seçimlerin teknik ekibe ait olduğunu dile getirdi röportajlarında.

Gardi dostumuz Erden Timur görevdeyken her topçuyu getiren adam gibi poz kesebiliyordu. Bugün kendisi Erden Timur yokken Doue'yi bile ikna edemiyorsa mahareti doğru yerde aramak gerekiyor. Sonuçta topçuları değerlendiren, isteyen aynı, aracı Gardi de aynı ama hiç bir transfer sonlanmıyor nedense.

Son düzenleme:
Dubai ha? ben bunu mall'da falan bir yerde kistiririm
gel bakalim ziyech efendi, sivrisinek kilikli herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt