- 26 Ocak 2021
- 35.081
- 33.712
- 2.233
Kadıköyde ferdiyi hanımı eylemis idi kızgınlıkla adamı yermeyelim lutfenAçıkçası oynamaması daha iyi kadıköy'de bile rezalet oynamıştı boşa yer kaplamasın.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköyde ferdiyi hanımı eylemis idi kızgınlıkla adamı yermeyelim lutfenAçıkçası oynamaması daha iyi kadıköy'de bile rezalet oynamıştı boşa yer kaplamasın.
O gün sahadaki performansları tamamen objektif şekilde söylersem alttaki gibi olur.Kadıköyde ferdiyi hanımı eylemis idi kızgınlıkla adamı yermeyelim lutfen![]()
Tehlikeli olabileceğimiz birkaç pozisyonda u-19 topçusu gibi heyecan yapıp sahanın orta yerine sıçıverdiKadıköyde ferdiyi hanımı eylemis idi kızgınlıkla adamı yermeyelim lutfen![]()
ayagında top tutamıyor 1 kere ferdiyi geçti ama bunu ferdi defalarca gectiTehlikeli olabileceğimiz birkaç pozisyonda u-19 topçusu gibi heyecan yapıp sahanın orta yerine sıçıverdi
Katılmıyorum reis ziyech sahanın iyilerindendi bence.O gün sahadaki performansları tamamen objektif şekilde söylersem alttaki gibi olur.
En iyi 3 oyuncu: Barış, Nelsson, Demirbay
En kötü 3 oyuncu: Icardi, Ziyech, Mertens
Maçta dogru duzgun top kontrol edebilen yoktu ki zaten demirbaya cıkardıgı topta topu zıplatıp vurmasa dogru duzgun vursa gelisine asisti olabilirdi ona bakarsan.Tehlikeli olabileceğimiz birkaç pozisyonda u-19 topçusu gibi heyecan yapıp sahanın orta yerine sıçıverdi
Olabilir tabii ama beğeni meselesi subjektif. Az önce Sofascore'la Whoscored'a baktım reytingler şöyle:Tam tersi Ziyech çıkmadan önce Ferdi'yi tutmakta zorlanıyordu hatta üzerimize gelmeye başlamışlardı son gördüğü sarı kartla beraber çıktı çünkü yürüyecek hali kalmamıştı.
Ziyech ana sorumlu demiyorum ama performansı yetersizdi takımın en kötü 3 oyuncusundan 1'i olur diyorum o gün Muslera'ya top gelmediği için onu listeye katmam ama Nelsson, Demirbay, Torreira ve Barış hariç diğer kimseyi beğenmedim.
Kral 500 tane üst düzey maçı olan adam bi zahmet top kontrol edebilsin yavMaçta dogru duzgun top kontrol edebilen yoktu ki zaten demirbaya cıkardıgı topta topu zıplatıp vurmasa dogru duzgun vursa gelisine asisti olabilirdi ona bakarsan.
Buyrun Tadic'in ısı haritası adam maçta yok maçta sahaya bile çıkmasa olurmuş maç boyu fiziksel olarak bitik haldeydi 70 dakika sahada kaldı ve biz o sağ çizgide defansa bile gelmeyen adam varken Ferdi'ye karşı 3'ye 1 yapamadık o zaman başarısızdır derim.Olabilir tabii ama beğeni meselesi subjektif. Az önce Sofascore'la Whoscored'a baktım reytingler şöyle:
Ekli dosyayı görüntüle 229212
Yani bunların verdiği reytingler de elbette tartışmaya açık ama en azından biraz daha istatistiğe dayalı ve ortalama görüşe yakın oluyor. Bu arada bence de Ziyech bir dakikadan sonra aksadı ama bizde bu sezon 75'ten sonra
Kontrol edememesini bende normal bulmadım da demek istedigim ona özgü bir şey degildi 22 adamın 20 si ayagı tahtadan yapılma gibi oynadı zaten onu diyorum.Kral 500 tane üst düzey maçı olan adam bi zahmet top kontrol edebilsin yav![]()
Evet Boey ve Mertens kötüydü çünküBuyrun Tadic'in ısı haritası adam maçta yok maçta sahaya bile çıkmasa olurmuş maç boyu fiziksel olarak bitik haldeydi 70 dakika sahada kaldı ve biz o sağ çizgide defansa bile gelmeyen adam varken Ferdi'ye karşı 3'ye 1 yapamadık o zaman başarısızdır derim.
Mertens sağa kayıyor Boey + Ziyech var tek başına Ferdi > Boey + Ziyech + Mertens yapmış. Demek ki sağ kanatta işlememiş değerlendirememizin ilk sebebi Ziyech ikinci sebebi Mertens en son sebebi Boey derim.
Ziyech 7 puan olabilir ama fenerin en iyi puanına sahip oyuncu Ferdi 7.5 puan almış kimin karşısında oynuyor Ziyech'in demek ki Boey + Ziyech yetersiz kalmış.
![]()
Bu transfer direkt olarak erden timura yazar.
Ağzından düşürmüyordu bu herifi.
Keyfi gelecek de oynayacak da. Ölme eşeğim ölme maalesef
Geçişi şimdi okuyunca ben rashica transferinde fiyatını düşürmeye çalışıp öyle almak istediğimizi bu acele etmesi peşine babasının espri diliyle küfürlü paylaşımı işi kör düğüm yaptığını düşünüyorum. Biz tahminen tete-zaniolo-zaha-rashica 4'lü kanat ile yürüyeceğimizi. Olası satışlar ve zamanın sakatlık durumunun uzun süreli olmasını bildiğimizi bu nedenle 4 yabancı ile uzun vade planı yaptığımızı düşünüyorum.Erden Timur gecen seneki basarinin gaziyla menejerlere kaziklandi bence.
Okan Buruk da Angelinoda fena patladi.
Zanioloyu 5e kiralik verecegimize 18-20ye satip, top formunda 8-10’alsaydik cok daha basarili bir transfer donemi olurdu.
Zaha patladi buyuk takim oyuncusu degil, Yunus Teteden iyidir, Rashitca’yi alamadik vs.
İnsallah hatalarindan ders alip devre arasi ve sezon sonunda az ve öz transferler yaparlar.