Zizou vs Gaucho

Cevap: Zizou vs Gaucho

Rakamlara bakarak göremeyeceğin kadar büyüktür yahu maçını izlemen lazımdı nasıl anlatalım şimdi sana? Neyse yine de zevkler ve renkler tartışılmaz...

Rakamlara bakarak göremeyeceğin kadar büyüktür yahu maçını izlemen lazımdı nasıl anlatalım şimdi sana? Neyse yine de zevkler ve renkler tartışılmaz...

Bizde Zidane'la büyüdük ama bana göre Messi çok daha iyi. Nostaljik bir film,bir oyun,bir sporcu her zaman yaşanılan dönemdekilerden daha kıymetli olur.Ben Zidane'ın daha çok sevilmesini buna bağlıyorum.

zidane messiyi top diye oynar. canınızı sıkmayın adam ortalığı kasıp kavururken messinin sırtında zidane forması vardı. adam zamanında futbol futboldu efsaneler vardı. şimdi messi kocaları xavi iniestadan pas beklesin atsın golü boş medyada en iyisi diye kakalasın millete.

xavi olmasın barcada messi'yi o zaman seyreyle.ama zidane takımı kendisi oynatırdı.messiyi takım oynatıyor

Xavi Messi'ye kaç asist yapmış ?

Ya da Messi toplamda kaç asist yapmış?

Edit:Bu başlıkta Messi yorumu yaptırttınız.Kendimden nefret ediyorum

zidane messiyi top diye oynar. canınızı sıkmayın adam ortalığı kasıp kavururken messinin sırtında zidane forması vardı. adam zamanında futbol futboldu efsaneler vardı. şimdi messi kocaları xavi iniestadan pas beklesin atsın golü boş medyada en iyisi diye kakalasın millete.
Zidane'in sirtinda Messi formasi olacak degil ya ,o donem olarak daha eski.Ben Zidane daha buyuk futbolcu diyorum o ayri cunku futbolda bazen istatistiklere yansimayan anlar vardir .

Messi çoğu kişi tarafından gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olarak gösterilen Pelenin Brezilyada halısaha topçularına karşı yaptığı istatistiğin daha iyisini La Ligada yapıyor. Messinin yanında Xavi var yorumu komik olmuş.Zidane'nın oynadığı Real Madrid gelmiş geçmiş en iyi kadro kabul ediliyor çoğu yerde

Xavi'nin kaç golü var yahu? Asist sayısı bile o kadar çok değil bu sene. Ama adam hem İspanya'nın hem de Barcelona'nın beyni bana göre başarılarındaki ortak nokta. Dünyanın en iyi futbolcusu şu anda. İstatistik olarak onu katlayacak 10'larca futbolcu var dünyada birşey değiştirir mi? Bana göre değiştirmez, sizi bilemem...

sacma olsa da bir Zidane vs Messi anketi acilsin da herkes rahatlasin :ays:

herkes oyun kurucu, takımın beyni olamaz ayrı bir yetenek :) messi ileri uçta çırpınsın barçada ama arjantinde kayıplarda. bi messi vardı xavi iniesta arayan !!

Selami var

phpbRgXKf.jpg

aleyküm selam , kaç defa izledin acaba pele yi. İstatistiklere bakarsak Messi şimdiden geçmiş Zidane'ı. Ayrıca Zidane'dan sonrada Maradona var.

1 - Zidane

2 - Maradona

3 - Ronaldo ( No:9)

Pele ilk 5 e biraz zor girer

Onur Romario'da Messiden daha fazla gol atmış ona bakarsan...

Ayrıca Messi apaçisini gördük...

Tüm takımın çalıştığı messi iyi ama...

tek başına messi boş bir balon...

Zidane dediğin adam tek başına bir takım gibiydi...

2006 Dünya Kupasında gördük...

Brezilya'yı madara ettiler...

açın bir lider nasıl olur görün...

İspanyollar dalga geçtiler Zidanelı fransayla sonuç...?

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu gözümde Zidane'dır...

Sonra R9 ve Eusebio gelir...

Hoş Eusebio'da İspanyol Belgesellerinden takip ediyoruz ama olsun sağlam bir liderdi oda...

Hahaha tiplere bak istatistik üzerinden Zidane'a çakıyorlar. Zidane,Hagi gibi adamlardan fazla gol atması beklenmez.Zidane'ı 1998 dünya kupasında izlemeyenler, yaşı yetmeyenler büyüklüğünü bilemez.Tek başına kupa aldı neredeyse adam, tek başına.

Bu tür kıyaslama konuları forum üyelerinin birbirine kıl kapmasından başka işe yaramıyor...

Tartışacak bir şey yok; her yıldız kendi döneminde kendi koşulları içerisinde değerlendirilmelidir...

Düşüncelerinizi birbirinize kabul ettirmeye çalışmayın arkadaşlar farkında olmadan kırıyorsunuz karşıdakini ve tabii o da sizi kırıyor...

zidane ile diğerleri desek daha dogrusu bence futbolculuğu kadar karakteri önemli gelmiş geçmiş en iyi fuybolcu bence pele maradona traş benim gözümde

Zidane>>>>>>>>>>>>>>>>>> Messi> Fenomen Ronaldo > Maradona > R10 > CR7

90'lı yıllara şahit olan herkes Zidane'ın yaptığı etkiyi yapan bir futbolcuyu bir daha zor görür. Zidane ve orjinal Ronaldi gibisi gelmedi.

Zidane bizim jenerasyon için bir şanstı. Bir daha öyle bir şey izleyemeyeceğiz.

Geri
Üst Alt