- 10 Nisan 2013
- 58.941
- 42.343
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye vitaminsiz messiler, ronaldolar alınca sorun yok da dünyanın en büyük futbol adamlarından biri alınca mı şaşırılıyor...bu paralar ne böyle ya
Senin kadar manyak bir renktasimizTamer renktaş kaç yaşında? Sürekli pratik yemek tarifleri verip duruyor? Gece gündüz burada full film izliyor? Ergen mi yoksa emekli mi? Hürmetler...
Bunu kanitlamazsan iftiraci sifatini alnina yapistirmis olursun.
Kanitlarsan olayin etik olmadigini kabul ederim, varsayimlarla konusmayalim.

Herifin zemzem suyuyla yikandigini ya da durustluk abidesi oldugunu iddia etmedim.Yaw insanlarla dalga mı geçiyosunuz yada nası bidünyanız var, ne yiyip ne içiyosanız banada verin de haklı bir tarafınızı anlamaktan ve hatta da anlayışla karşılamaktan da vazgeçtim; bulmaya çalışıyım yaw ..
Bu nasıl bakarkörlüktür, bu nasıl akıl izan tutulmasıdır anlamadım....
Yok yok kesin ironi mironi ayağına gaz vermeye çalışmaktan başka izahı yok bunun..
Kendi ifadenele başka takım çalıştırmıyacam dedikten 3-5 gün sonra başka takımla anlaşan adamı zemzem suyuyla yıkanmış dürüstlük abidesi yapmaya çalışıp günahını almakla yok din iman sömürüsü, yok bilmem nedir müfterilik falan filan populist kelime kullanmış olmak çabasıyla one minute gayretleri falan... Bırakın bu ayakları yere basmayan işleri.
Yaw harbiden ne yiyip ne içiyosan,
yada nasıl böyle olunabiliyosa merak ettim yaw...
Bu ne lan ergenler gibiHerifin zemzem suyuyla yikandigini ya da durustluk abidesi oldugunu iddia etmedim.
Aslinda bakarsan hicbir sey iddia etmedim, sadece senin soylediklerinin bir dayanaktan yoksun oldugunu soyledim ve hala bir dayanak gorememekteyim.
Insanlari yargilamaya calisacagina soyledigin sozun altini doldur zira su an bunun yerine kendi altini dolduruyorsun.
olm ağzına layık dayanak, yaptığın alıntının içinde hediyelik kırmızıyla verildi ya sana. bakarkörlük hastalığından görebiliyosan tabii.Herifin zemzem suyuyla yikandigini ya da durustluk abidesi oldugunu iddia etmedim.
Aslinda bakarsan hicbir sey iddia etmedim, sadece senin soylediklerinin bir dayanaktan yoksun oldugunu soyledim ve hala bir dayanak gorememekteyim.
Insanlari yargilamaya calisacagina soyledigin sozun altini doldur zira su an bunun yerine kendi altini dolduruyorsun.

Ergenlik mesaj yazmamiza engel mi?Bu ne lan ergenler gibi
Cevap verme stadı sokarım.Ergenlik mesaj yazmamiza engel mi?
Bilmukabele o senin teveccühün...Senin kadar manyak bir renktasimiz
Basimizin hemen uzerinde yeri var
Gerçek Futbol bu değil
Arif bunlar hep senin işlerin bilion demi...Sasirdim valla.. katarin milli takimida mi var
Dünya tarihinin en klas gollerinden biri atılmak üzereyken...Zidane voliyi vurmuş tatava yapmayalım
![]()
Benim basta soyledigim sey zaten sadece o sozu dayanak gosterip herife laf soylemenin bos bir caba olacagi yonundeydi.olm ağzına layık dayanak, yaptığın alıntının içinde hediyelik kırmızıyla verildi ya sana. bakarkörlük hastalığından görebiliyosan tabii.
artık başka amaçlar gütmeye çalıştığın fikrinden yola çıkarak atasözümüzün dediğini yapacam ben.![]()
Stad daha once sokulmustu @Alpay AsmaCevap verme stadı sokarım.
Forumu istedim kıvama getiriyorum gizlice; çaktırma emmogluArif bunlar hep senin işlerin bilion demi...![]()
![]()
200 milyon emmoğlu x4 satardık yani....nedir bu Zidane nefreti?
50 Mio yu alsak alayimiz GS'i satardik kimse yalan anlatmasin
hemide yüro cinsinden milyon olduğunu da atlamayalım ...benim de işime geliyo böölesi.. sen anlarsın..Forumu istedim kıvama getiriyorum gizlice; çaktırma emmoglu

BENİM DE HÜRMETLERbenim de işime geliyo böölesi.. sen anlarsın..![]()