Zlatan: "En iyisi o değil, benim"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Bir İsveç gazetesinin gelmiş geçmiş en büyük İsveçli sporcu olarak efsanevi tenisçi Bjorn Borg'u göstermesi, Zlatan Ibrahimovic'in tepkisini çekti. Golcü oyuncu, listenin ilk 5 basamağında da kendisine yer verilmesi gerektiğini savundu.

Bir İsveç gazetesi, ülke tarihine damga vurmuş gelmiş geçmiş en iyi İsveçli sporcuları seçti. Listenin zirvesinde efsanevi tenisçi Bjorn Borg yer aldı. Zlatan Ibrahimovic 2. sırada gösterilmesini pek de hoş karşılamadı.

Listeyle ilgili aynı gazetenin sorularını yanıtlayan Ibrahimovic, 2. olmakla sonuncu olmak arasında hiçbir fark görmediğini söyledi. Bjorn Borg'u; "Hoş biri ve yaşayan bir efsane" olarak nitelendiren Ibrahimovic, bununla birlikte ilk sırada kendisinin yer alması gerektiğini savundu.

Kimseye saygısızlık yapmak istemediğini dile getiren golcü oyuncu; "Her ne kadar tüm sporculara saygı duysam da açıkçası listenin 1. 2. 3. 4. ve 5. sırasında da ben olmalıydım" dedi.

"En iyisi o değil, benim" | VİDEO - NTVSpor.net

Messi veya Ronaldo için söyledi zannettim, doğru söylemiş yazmaya girdim konuya.

Bjorn borg anca benim donumun markasi olur ki oyle zaten.

Bu adam bi harika. Otobiografisini okumayan varsa alsin okusun hemen asd:.

Bjorn mu , adam raket kullaniyor yahu..ibo ayağıyla sektir onu..

Adamın 5 tane Wimbledon şampiyonluğu var derler adama.

Senin İsveç'in 2'dir Dünya Kupasına gidemiyor demezler mi sayın Zlatan bey!

Çok saçma bir kıyaslama biri bireysel diğeri takım oyunu bu ikisini bu şekilde nasıl kıyaslayabilirsin ki ? burada mesele bu tüm dünya tarafından tanınırlık kıyası yapılırki oda yeterli olabilir

Çok saçma bir kıyaslama biri bireysel diğeri takım oyunu bu ikisini bu şekilde nasıl kıyaslayabilirsin ki ? burada mesele bu tüm dünya tarafından tanınırlık kıyası yapılırki oda yeterli olabilir

O zaman aynı listeye de koymamaları gerekirdi ödülü verenlerin.

İsveç efsanesi diyince sor İsveç'lilere 10 kişiden 7'si Borg der. Çünkü adamlar spora futbol olarak bakmıyor.

Ego olarak Terim ile yarışabilecek bir arkadaş.

I am the one who knocks!

Wimbledon bireysel bir spor dalı, futbolda tek Ibo yok, yanındaki topçular ağır kazma. Erkan Zengin ve Jimmy Durmazbu kadroda yer alıyor, gerisini düşün yani :D

I am the one who knocks!

zlatan isveç için gurur kaynağı.. ben alsam 3 4 şişe spermini aldırıp, isveçin soğuk mağaralarında saklardım..

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1419372286337.webp
    uploadfromtaptalk1419372286337.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 43
Geri
Üst Alt