Zlatan Ibrahimović, Manchester United ile 1 Yıllık Kontrat İmzaladı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
why-man-united-and-zlatan-ibrahimovic-are-a-match-made-in-heaven.jpg

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United ile 1 yıllık kontrat imzaladı. Resmi sözleşmenin Euro 2016'da 22 Haziran'daki Belçika maçına kadar imzalanması bekleniyor.

Manchester United to sign Zlatan Ibrahimovic before Euro 2016 - Sky sources | Football News | Sky Sports

Pep dangalagini hos etmesi dilegiynen

Mou ve ibo 1 sene şampiyon yapar sonra ibo gider mou da batırır manunun fergy si olmayacaktır mou ama yinede 1 sene takıma hava katıcaktır yanlış hamle diyemem

Hiçbir şey yapmasa bile Etihad'da City'e muhakkak saplar yani.

Şimdi tama Mou iyi bir td ama böyle bütçelerle takım şampiyon olsa bile Mou'nun katkısı yüzde 30'u geçmez. Belki ben yanlış düşünüyorum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mata/Depay/Young Rooney Martial
Ibrahimovic

Bu kadroyla birsey yapamazsa biri rezil olur :asd22:

Oooooo reisler bulustu

Ibrahimovic

Mata ve Depay satilir. Mata yi Chelsea den gonderen de Mou du cunku. Belki yedek olarak Depay kalabilir veya kiralik gonderirler artik.

Ibrahimovic

Mourinho muhtemelen Marcus Rashford'u kullanacak, telefonla aramış Rashford'u ve gelecek sezon kendisinin takımda olacağını söylemiş.

Sky Sports'a göre Vardy Manchester United'a önerilmiş ama Ibrahimovic'i aldıklarından ve Rashford'un önü kesilmesin diye ilgilenmemişler. Manchester United Rashford'un önünün kesilmesini istemiyor. Bi ihtimal yavaş yavaş Zlatan'la önlü arkalı second striker oynar.

Gecen de demistim EPL acayip zevkli ve cekismeli olacak bu sezon.

Süperligi falan izleyerek zaman kaybetmedin, sadece Galatasarayimizin maclarini izleyelim ve EPL'yi takip edelim.

Gecen de demistim EPL acayip zevkli ve cekismeli olacak bu sezon.

Süperligi falan izleyerek zaman kaybetmedin, sadece Galatasarayimizin maclarini izleyelim ve EPL'yi takip edelim.

ispanyol liginden baska lig tanimam . Birde bundesliga konferenz acayip güzel oluyor

ispanyol liginden baska lig tanimam . Birde bundesliga konferenz acayip güzel oluyor

Vallah ben Barcelona ve 2 Madrid takimi disinda pek mac izlemiyorum La Liga'da.

Ingiltere'de neredeyse her mac zevkli oluyor, bu yüzden Bundesliga ve EPL'yi full izlemeye calisiyorum.

Vallah ben Barcelona ve 2 Madrid takimi disinda pek mac izlemiyorum La Liga'da.

Ingiltere'de neredeyse her mac zevkli oluyor, bu yüzden Bundesliga ve EPL'yi full izlemeye calisiyorum.

katılıyorum epl seyir zevki ve kalite açısından rakipsiz bir lig adamlarda 2-3 takım yok ligi domine eden ligin genelindeki takımlar kaliteli manu,mcity,arsenal,chelsea,lpool,tottenham,everton,westham..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt