Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
pogba şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum epl seyir zevki ve kalite açısından rakipsiz bir lig adamlarda 2-3 takım yok ligi domine eden ligin genelindeki takımlar kaliteli manu,mcity,arsenal,chelsea,lpool,tottenham,everton,westham..
Gecen de demistim EPL acayip zevkli ve cekismeli olacak bu sezon.
Süperligi falan izleyerek zaman kaybetmedin, sadece Galatasarayimizin maclarini izleyelim ve EPL'yi takip edelim.
Herkes herkese kafa tutabiliyor, en cok da bunu seviyorum Ingiltere'de.
Atmosfer mac temposu falan bayagi zevkli her anlamda. Ispanya'da ilk 3 hep belli son senelerde. Barcelona Real ve Atletico disinda rekabete katilacak takim yok, ki Atletico da zaten son senelerde katildi yoksa Barcelona-Real arasinda gecen bir lig oluyor tamamen.
Süper Lig gayet de güzel ve zevkli bir lig,çok acımasızca eleştirilere maruz kalıyor ligimiz.
Bu sezon fazla mac izlemedim bizim maclar disinda. Ara sira Besiktas ve Fener'in maclarina göz attim ve iddia oynadigim maclari takip ettim o kadar yani![]()
bunlara ek valencia sevilla filan var geriye kalan takımlar ile aralarında uçurum var kalite açısından ama son yıllarda almanya ligide fena değil eskiden hiç stadın yanından dahi geçmezdim bu yıl en az 8-9 maça gittim.
Ben de bu sezon bayagi Gladbach maclarinna gittim. Yeni sezonda bir kac deplasmana gitmeyi de düsünüyorum.
Bundan ziyade yakinlardaki sehirlere de maclara gitmeye calisiyorum Leverkusen, Köln, Düsseldorf gibi.
Trollüğüne değil harbi ciddi düşüncem,ben bizim ligden zevk alıyorum bayağı.
Sana da tavsiye ederim,izle ligimizi.
ben genelde vaktim olduğunca augsburgun iç saha maçlarına gittim büyük takımlara karşı ama bizim takım fos.dortmund stadı ve taraftarıyla benim gözümde almanyanın en iyisi zaten.
En uyuz oldugum sey tribünlerin bos olmasi, böylece stadlarda ne atmosfer olusuyor ne de belirli bir hava yakalaniyor. Bundesliga'ya Premier Lige falan bakiyorsun stadlar tiklim tiklim.
Herkes herkese kafa tutabiliyor, en cok da bunu seviyorum Ingiltere'de.
Atmosfer mac temposu falan bayagi zevkli her anlamda. Ispanya'da ilk 3 hep belli son senelerde. Barcelona Real ve Atletico disinda rekabete katilacak takim yok, ki Atletico da zaten son senelerde katildi yoksa Barcelona-Real arasinda gecen bir lig oluyor tamamen.
o 3 takim zaten suan dünyanin en iyi 3 takimlari.
Sevilla,valencia,bilbao vb.lari da avrupanin genellinin üstündeler. Ispanyol ligi tartismazsiz en iyi ligtir. Hem uefa 5 yil kategorisinde 1.ciler, hemde aldiklari avrupa kupalari
Ingiltere'de takimlar daha yakin gucte oldugu icin rekabet yuksek maclarin net favorisi olmuyor. Almanya'da da Bayern filan haric var o. Ama Ispanya ve Almanya'da bence futbol bugune kadar daha kaliteli ve hizli tempolu oldu hep. Ingiltere'de bu sene Pep, Mourinho, Poch Klopp ve Conte'yi gorelim bakalim.Vallah ben Barcelona ve 2 Madrid takimi disinda pek mac izlemiyorum La Liga'da.
Ingiltere'de neredeyse her mac zevkli oluyor, bu yüzden Bundesliga ve EPL'yi full izlemeye calisiyorum.