Zlatan Ibrahimović, Manchester United ile 1 Yıllık Kontrat İmzaladı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılıyorum epl seyir zevki ve kalite açısından rakipsiz bir lig adamlarda 2-3 takım yok ligi domine eden ligin genelindeki takımlar kaliteli manu,mcity,arsenal,chelsea,lpool,tottenham,everton,westham..

Herkes herkese kafa tutabiliyor, en cok da bunu seviyorum Ingiltere'de.

Atmosfer mac temposu falan bayagi zevkli her anlamda. Ispanya'da ilk 3 hep belli son senelerde. Barcelona Real ve Atletico disinda rekabete katilacak takim yok, ki Atletico da zaten son senelerde katildi yoksa Barcelona-Real arasinda gecen bir lig oluyor tamamen.

Atmosfer mac temposu falan bayagi zevkli her anlamda. Ispanya'da ilk 3 hep belli son senelerde. Barcelona Real ve Atletico disinda rekabete katilacak takim yok, ki Atletico da zaten son senelerde katildi yoksa Barcelona-Real arasinda gecen bir lig oluyor tamamen.

bunlara ek valencia sevilla filan var geriye kalan takımlar ile aralarında uçurum var kalite açısından ama son yıllarda almanya ligide fena değil eskiden hiç stadın yanından dahi geçmezdim bu yıl en az 8-9 maça gittim.

bunlara ek valencia sevilla filan var geriye kalan takımlar ile aralarında uçurum var kalite açısından ama son yıllarda almanya ligide fena değil eskiden hiç stadın yanından dahi geçmezdim bu yıl en az 8-9 maça gittim.

Ben de bu sezon bayagi Gladbach maclarinna gittim. Yeni sezonda bir kac deplasmana gitmeyi de düsünüyorum.

Bundan ziyade yakinlardaki sehirlere de maclara gitmeye calisiyorum Leverkusen, Köln, Düsseldorf gibi. Muhtesem atmosfer oluyor hele hele Gladbach'da.

Dortmund stadina gitmistim bir kere orada da süper zevkli oluyor maclar, taraftarlar acayip birsey gercekten. Kale arkasinda 25.000 kisinin arasindaydim.

Son düzenleme:
Ben de bu sezon bayagi Gladbach maclarinna gittim. Yeni sezonda bir kac deplasmana gitmeyi de düsünüyorum.

Bundan ziyade yakinlardaki sehirlere de maclara gitmeye calisiyorum Leverkusen, Köln, Düsseldorf gibi.

ben genelde vaktim olduğunca augsburgun iç saha maçlarına gittim büyük takımlara karşı ama bizim takım fos. dortmund stadı ve taraftarıyla benim gözümde almanyanın en iyisi zaten.

Trollüğüne değil harbi ciddi düşüncem,ben bizim ligden zevk alıyorum bayağı. :D

Sana da tavsiye ederim,izle ligimizi.

En uyuz oldugum sey tribünlerin bos olmasi, böylece stadlarda ne atmosfer olusuyor ne de belirli bir hava yakalaniyor. Bundesliga'ya Premier Lige falan bakiyorsun stadlar tiklim tiklim.

ben genelde vaktim olduğunca augsburgun iç saha maçlarına gittim büyük takımlara karşı ama bizim takım fos. dortmund stadı ve taraftarıyla benim gözümde almanyanın en iyisi zaten.

Bu sezon degilde ondan önceki sene Augsburg bayagi iyiydi, hatta son hafta Gladbacha gelmislerdi bende o maca gitmistim. Ilk yari 1-0 gerideydi Augsburg ama ikinci yarida 3gol atip 3-1 kazandi.

O sezon bayagi güclüydü Augsburg, zaten Avrupa Ligine katildilar o performansla.

Mantıklı bir transfer yaptılar

-Tapatalk-

En uyuz oldugum sey tribünlerin bos olmasi, böylece stadlarda ne atmosfer olusuyor ne de belirli bir hava yakalaniyor. Bundesliga'ya Premier Lige falan bakiyorsun stadlar tiklim tiklim.

Passolig çok büyük darbe vurdu buna.Bir de stadyumun eski yeni olup olmaması da önemli.Konya'nın eski stadında takım neydi seyirci neydi,yeni stadında ne şimdi.Bir de ne yazık ki Türk seyircisi skor taraftarı biraz.

Mino Raiola : ''Zlatan, Manchester United'dan haftada £220.000 alacak.''

Resmileşti

ALLAH-U EKBER

ibrahimovic_71525_wide.jpg

Ya geçen yıl Trabzonlu bir gazeteci vardı İbra Galatasaray'da falan diyip duruyordu hep,kimdi o?Engin miydi neydi adı.

o 3 takim zaten suan dünyanin en iyi 3 takimlari.

Sevilla,valencia,bilbao vb.lari da avrupanin genellinin üstündeler. Ispanyol ligi tartismazsiz en iyi ligtir. Hem uefa 5 yil kategorisinde 1.ciler, hemde aldiklari avrupa kupalari

o 3 takim zaten suan dünyanin en iyi 3 takimlari.

Sevilla,valencia,bilbao vb.lari da avrupanin genellinin üstündeler. Ispanyol ligi tartismazsiz en iyi ligtir. Hem uefa 5 yil kategorisinde 1.ciler, hemde aldiklari avrupa kupalari

Tartismasiz en iyi ligdir diye birsey yok. Tam aksi tartismaya tamamen acik birsey bu.

Ispanya ligi bana cazip gelmiyor. Ingiltere ligi daha coskulu, atmosferi daha güzel. Bir de dedigim gibi takimlarin ezilmiyor 2,3 takima karsi.

Ispanya da takimlar arasinda dünyalar kadar fark var. Ingiltere'de bu farki düsük tutmak adina mesela lige yeni cikan takimlara manyak para veriyorlar mücadele edebilmeleri icin.

Ingiltere'de öyle bir sezonda bilmem kac defa 6-0 7-0 falan biten maclar olmuyor cünkü dedigim gibi takimlar ayakta durabiliyor ligin büyüklerine karsi.

Vallah ben Barcelona ve 2 Madrid takimi disinda pek mac izlemiyorum La Liga'da.

Ingiltere'de neredeyse her mac zevkli oluyor, bu yüzden Bundesliga ve EPL'yi full izlemeye calisiyorum.
Ingiltere'de takimlar daha yakin gucte oldugu icin rekabet yuksek maclarin net favorisi olmuyor. Almanya'da da Bayern filan haric var o. Ama Ispanya ve Almanya'da bence futbol bugune kadar daha kaliteli ve hizli tempolu oldu hep. Ingiltere'de bu sene Pep, Mourinho, Poch Klopp ve Conte'yi gorelim bakalim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt