zlatan ibrahimović

yoaaaooo nodonn oltyopudon odom yotusturmoyoruz yooaaaa

nodon odobuyot yopoyorsonuz? obrohomovuc golson mossu gotson nodon odom yotusturmoyoruz yooaaaa ...

Drogba+Sneijder ile toplam 300.000 sattın. Toplam diyorum bak 1 yıllık satış. Kolay gelsin hayırlı işler.

Drogba+Sneijder'i getiren başkana bu kulüp neler yaptı? İbra'yı getirene aynısını yapmaz mı? Yönetim temkinli davranmakla haklı bu gün alkışlarız yarın yerin dibine sokarız kulübü borçlandırdın diye.

Yıldız oyuncu yetiştirmeyi zlatanı getirmekten basit sananlar gelmiş ahkam kesiyolar. :asd22:

Yok işte genç oyuncu yetişmezmiş bu ülkede arda caner atınç salih dursun bunlar ne uzaydanmı geldiler bu ülkede genç oyuncu çok güzelde yetişir yapılan statlar ve tesislerden haberin var mı? önce senin zihniyetinde taraftar yönetici futbol adamı varsa hepsi temizlenmeli bu düşünceden dolayı yetişemiyor işte olay şu drogba gitti ibra gelsin ibra gitti o gelsin ibrahimoviçe gösterdiğin saygıyı tuttuğun takımın başkanına göster önce genç oyunlarda bu vurdumduymazlıktan eriyip gidiyorlar bu düşünceyle hareket edersen ffp de gelir cezada alır gidemezsin o hep dört gözle beklediğin cl ligine ayrıca bu itin bi yerine soktuğun başkanın bu cezayı alamamak için sırf eleştirileceğini bile bile kulübün parasını har vurup harman savurmuyor kim anlar ki vara yoksa ibra tabi gelip kıçıyla gol atıcak ya derdimiz o
Fikirlerin boş olduğu gibi imladan da bihabersin galiba,çivi yazısı yazmayı bırak da ne dediğin anlaşılsın.Usanmadan çürüteceğim bütün fikirlerini teker teker.Arda istisna.İstisnalar kaideyi bozmaz.Atınç'ta ne gördün kü onu yetiştirdik diyorsun,Atınç topçu olursa Leipzig'de olur,Rangnick topçu yapar onu sen mi yetiştirmiş olacaksın şimdi?Salih Dursun değildir o Uçan'dır.Ondan da bir yol olacağını hiç sanmıyorum olursa da bu Roma'nın işidir.Ne kattı Fenerbahçe o çocuğa,hangi yönü gelişti açıkla.Ezbere konuşma.Benim ve bu forumda veya dışarda aynı fikirde olduğum taraftar kitlesinin zihniyeti bu kulübü yönetse kulüp uzaya çıkar sen hiç kafanı yorma romantik.Ne öngördüysek hepsi çıkıyor,gerçekleşiyor.Ibra saygımı hakedecek birsürü iş yaptı ama başkan henüz saygımı kazanacak hiçbirşey yapmadı.Saygı makama değil kişiye duyulur.Genç oyuncular eriyip gidiyormuş kim gidiyor eriyip komikleşmeyin.Benim ilk çıktığında Wilshere potansiyeli gördüğüm Emre şuan nerde Wilshere nerede?Yaşıt bu adamlar.Çalışmıyorlar işte.Ceza almazsak zaten gidemeyeceğiz çünkü ilk 2ye giremeyeceğiz ligde.Başka boş fikrin ve zikrin varsa yolla onları da çürüteyim.Senden bikaç tane daha var bu forumda konuşa konuşa bitireceğiz bu kafayı umuyorum.Bu kulübün ayakbağı sen,senin gibiler,dün Sabriyi büyük kaptan diye alkışlayanlar zaten.

o_f_c_barcelona_zlatan_ibrahimovic-.jpg

Şu adamın istenmesinin tek sebebi fenere nazire yapmaktır kusura bakmasında kimse bu kadar basit çocukça bir düşünce olmaz bak bizim van persimiz var ee bak bizimde ibramız var bu yani dert başka bişey değil lafa gelince herkes futbol profesörü kesiliyor burada bu takım bu işlerle kurtulmaz gelecek bununla gelmez kardeşim ben karşıyım bu transfere golcülüğüne futbolculuğuna lafm yok benim ama kıçındaki kıl ağarmış gelecek tonla parayı vuracak bizde tapacaz ha yok öyle iş artık eskidi bu dava joseyi caroleyi emre çolakı sonuna kadar desteklerim sonunda kaybedeğimizi bilsem bile çünkü galatasarayın geleceği onlar bu kibir topağından medet umacağıma en azından ayrıca f.terim gibi bir efsaneye sırf egolu diye neler dendi sırf o yüzden istenmedi hatta tabi sözkonusu ibo olunca egolu ama şöyle ya böyle ya diyip kıvırmaya gerek yok şimdi.
İyidir senden naber

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri, Yekta, Umut, Hamit, Tarık, Dzemaili, Jem Karacan... Bu yedisini birden kaldır at, onlara verdiğin maaşı İbra'ya önerdiğin paraya ekle, hepsini ona ver daha iyi. Tam hesaplamadım ama toplamda bir 9-10 milyon euro eder herhalde aldıkları maaş.

Bu konuyu takipleyen Misafir kullanıcılar görüyorum.

Size Wesley zaten sağlı sollu sallıyor

İbra sizin için değil rahat olun

beyler başkanın açıklamaları yalanmıymış en son sabah ilgilenmiyoruz temasımız bile yok GALATASARAYımıza yönelik baskı vs diye böyle bir şeyler sallamıştı gün boyu yoktum da gelişmeler nelerdir?

beyler başkanın açıklamaları yalanmıymış en son sabah ilgilenmiyoruz temasımız bile yok GALATASARAYımıza yönelik baskı vs diye böyle bir şeyler sallamıştı gün boyu yoktum da gelişmeler nelerdir?

evet fener medyasının sallama haberleri.. daha dün İbra sorusuna cevap vermeyen bır adam , 1 gün sonra böyle bır acıklama yapamaz.. yapsaydı anadolu Ajansı mutlaka haber yapardı.. sadece Tribün dergi haber yaptı.. oda fenerın arka bahçcelerınden biri...

Sabri, Yekta, Umut, Hamit, Tarık, Dzemaili, Jem Karacan... Bu yedisini birden kaldır at, onlara verdiğin maaşı İbra'ya önerdiğin paraya ekle, hepsini ona ver daha iyi. Tam hesaplamadım ama toplamda bir 9-10 milyon euro eder herhalde aldıkları maaş.

+ Furkan + Olcan + Ontivero + Sercan

Ben böyle boombastic bir forum gormedim.ibra gereksiz diyen var yav allah çarpar allah

Gelmeli kafam almıyor 6 tane gereksiz adam 1 Zlatan ediyor.Zlatanda 300bin en az forma satışı, 40bin ortalama seyirci, şampiyonluk,şampiyonlar liginde gruptan çıkma demek oluyor Matematik yalan söylemez :D

Geri
Üst Alt