zlatan ibrahimović

reis ya dondugune sevindim isvecin bi tadi yok ibrasiz

Janne Andersson: "Müthiş bir tecrübesi var ve bunu takımdaki diğer oyunculara aktarabilir. Geri dönmek istemesi çok komik ancak şu an İsveç'in sahip olduğu en iyi oyuncu..."

pirlo nun düşünüyorum öyleyse oynarım kitabında sayfa 87-88-89 da yazıyor terim aleyhine olan görüşleri.
Hangi dilde okudun ? Biri bu kitabı yorumlamıştı dil sorunu oldugunu FT saatlerce taktik anlatıyor ama tercumanı hemen kısa keserek soyle boyle oynayın diyormuş. Orada FT değil tercumuna saydırmış. O videoyu bulabilirsem parça parça anlatıyor.

Hangi dilde okudun ? Biri bu kitabı yorumlamıştı dil sorunu oldugunu FT saatlerce taktik anlatıyor ama tercumanı hemen kısa keserek soyle boyle oynayın diyormuş. Orada FT değil tercumuna saydırmış. O videoyu bulabilirsem parça parça anlatıyor.
kitap türkçe pegasus yayınevi çıkarmış. tercümanada terimede saydırıyor pirlo.

Reporter: "What can you say about Leo Messi wearing number 30 instead of number 10 at PSG - Paris Saint-Germain?"

🗣 Zlatan Ibrahimović: "I think he did the right thing, this shows that he is three times better than Neymar."

:asd:

zlatan ibrahimovic: "30 yaşımı geçtikten sonra şunu fark ettim; vücutta ağrı hiç gitmiyor."

Zlatan Ibrahimovic: "Tanrıya inanmiyorum, kendime inanıyorum."

Zlatan Ibrahimovic: "Mbappé'ye PSG'den ayrılmasını tavsiye ettim. Ama sonra PSG başkanına da satılmaması gerektiğini söyledim!"

Zlatan Ibrahimovic: "Mbappé'nin Real Madrid ortamı gibi daha yapılandırılmış bir ortama ihtiyacı var."

Zlatan Ibrahimovic: "Guardiola beni hiç anlamadı. Guardiola karakterli oyuncuları sevmiyor."

Zlatan Ibrahimovic: "Tanrıya inanmiyorum, kendime inanıyorum."

Zlatan Ibrahimovic: "Mbappé'ye PSG'den ayrılmasını tavsiye ettim. Ama sonra PSG başkanına da satılmaması gerektiğini söyledim!"

Zlatan Ibrahimovic: "Mbappé'nin Real Madrid ortamı gibi daha yapılandırılmış bir ortama ihtiyacı var."

Zlatan Ibrahimovic: "Guardiola beni hiç anlamadı. Guardiola karakterli oyuncuları sevmiyor."

Geri
Üst Alt