Zombieler hakkindaki samimi fikirleriniz

Cevap: Zombieler hakkindaki samimi fikirleriniz

Beyler Ada:Zombilerin Düğünü diye bir film var izlemeyenler izlesin.Çaycı zombi var.:asd:

-"Benim kız arkadaşım, benim sevdiğim kadın, düğüne geldi, yediler... Benim sevgilimi yediler."

Vampir > Zombi. Bunu kabul edin beyler saçmalayın ya. Adamlar gümüş, sarımsak, güneş ışığı dışında kimden tırsmış. Valla ayıptır artık KİLİT

night of the living dead aldim izleyebilirim ne dersiniz renkdaslar

izleyeyimmiiiiiiiii

Vampir > Zombi. Bunu kabul edin beyler saçmalayın ya. Adamlar gümüş, sarımsak, güneş ışığı dışında kimden tırsmış. Valla ayıptır artık KİLİT

Lan oglum bak her konuda bunu yapiyorsun salaring ustune cengaverleri

Vampir dedigin Romanya'da kendini var etmis Kont Drakula diye Stancu bozmasi bir hirbodan suregelmistir. Vampir fason bir yaratiktir, icerde yasar, bembeyazdir, isirir falan. Bir nevi hamster.

Zombi dedigin mangal yureklidir, insan yer, olmez, diger zombilere saygilidir, bos konusmaz. Kisacasi adam gibi ADAMDIR zombie.

Bunu idrak etmeden gelme saygilar sunarim

vampir zombi kurtadam fanlarınn tedahülden kaldırılmaları için kanun hükmünde kararname çıkartılması gerekir.

Bundan:

blade_16776.jpg

Kurtadamlar hepsini birlikte alır, indirir.

The Descent

Zombi değil ama çok iyi bir mahlukat-ül vahşi filmi.. İzleyin derim; ikincisi de var..

Zamininda Blade ve Van Helsing koymustu cocugu Vampirlere. Bu kadarda abartmayalim bunlari.

elinde zombili tık tıh filmi olan varsa özelime mesaj atabilir.

Lan oglum bak her konuda bunu yapiyorsun salaring ustune cengaverleri

Vampir dedigin Romanya'da kendini var etmis Kont Drakula diye Stancu bozmasi bir hirbodan suregelmistir. Vampir fason bir yaratiktir, icerde yasar, bembeyazdir, isirir falan. Bir nevi hamster.

Zombi dedigin mangal yureklidir, insan yer, olmez, diger zombilere saygilidir, bos konusmaz. Kisacasi adam gibi ADAMDIR zombie.

Bunu idrak etmeden gelme saygilar sunarim

Siz insanları öldürüp yemeyi bilirsiniz tıpkı leş kargaları AKBABALAR gibi. Biz insanın kanını ayakta içeriz BABALAR gibi.

Koyun sürüsü gibi adamlarsınız ancak SİZ.

VAMPİR > ZOMBİ. Bunun aksini iddia etme artık vallahi sana laf dinletemiyorum. Omiriliğini kullan kardeş diğerini geçtim artık.

28 Hafta Sonra'da başrolde bu zat var:

robertcarlyle_l.jpg

Geri
Üst Alt