Zombieler hakkindaki samimi fikirleriniz

Cevap: Zombieler hakkindaki samimi fikirleriniz

Bırakın dırakulayı bu kült filmi izleyin çaycı zombi.!!!1bir!

96128.jpg

Karizma olmalari bu bazi vampirlerin ve zombilerin kotu gorunuslu olmalari ile alakasi yok benim icin bayilma ya da bayilmamanin. Ikisi de duslenmez dusleyen varsa da Esenler Rehabilitasyon merkezine havale ediyorum.

Simdi zombilerin ici ne ise disi da o. Kendini korursun. Kacarsin falan birseyler yaparsin. Daha temiz kalpleri var vampirlere gore. Heyo heyo biz zombiyiz kacin bizden diye geziyorlar. Simdi halk ozani Satriani. Gunduz ne guzel heyooooooo yesiller agacliklar cicekler sevgilim canim cicim bir tanem vampir ile. Sonra eve gitmissin. Sarap ve los isiklar falan. Sonra aniden booooooooooooooooooooo deyip boynunu isiriyor vampir.

Hic etik degil vampirlerin yaptiklari. O yuzden yasasin zombiler kahrolsun vampirler.

Onur ve Gönençten sonra bir kişi daha ekledik saflarımıza :) Olduk 4 :)

Kalınlaştırdığım bölüm herşeyi anlatıyor :)

Boş boş konuşma kardeş. Kurtadamları gümüş dışında hiçbir şey zayıflatamaz.

Halbuki vampirlere sarımsak soğan atsan bile yeterli :D:D:D:D Kutsal suyu, haç maç saymıyorum bile.

Zombilerin de sık kafaya gitsin

Bu yoruma ancak gulerim kardes. Gündüz'leri senin benim insan olduklarini unutmayalim.

Yani Coskun bile sodasina hap atip orasina burasina rahatlikla dokunabilir.

Soru :

Vampir Zombi'yi ıssırırsa ne olur ?

Neyse ben yatar.

Vampir ve Zombi rüyalarınıza girsin de altınıza işeyin emi... :lol:

vampirler konumuzu terkederse seviniriz. konunun adi ZOMBIELER hakkindaki samimi fikirleriniz zira ;)

Yesin zombiler. Beynim feda olsun onlara. Ac insanlar, halk insanlari, fakirler ekmege suya ve beyine, suru halinde geziyorlar. Kirlenmemisler, para nedir bilmezler. Sonra da hep olurler zavallilar :sad007:

Bir ask sonucu vampirlesip insan irkini vampirlestirip kan emici yarasalara donusturmektense yesin beni zombiler :asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lesh bir konu olmus. Attigim ilk ve son mesajdir, saygilar.

Zombie diye birşey yoktur arkadaşım ;);););););););)

Geri
Üst Alt