- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet doğru hatırlıyorsun var ile konuşurken gördüm gibisinden bir şeyler konuştuKonya maçında var Hakemi bunu çağırdı bu gördüm dedi o an görüntülerde vardı sanki gitmedi bilerek .
Icardiye gösterdiği sarı kart da bilinçli yapılmış bir hareket o sarı karttan sonra icardi zaten kipirdayamadi
Kime verilmis fener Beşiktaş maçına miFb'nin toplamda 6 tane maçını yönetmiş bunların 4 tanesini Fb kazanmış.2 tane maç berabere bitmiş.Bu maçlardan 1 tanesinde Fb şampiyonluk yarışının dışında kalmış daha öncesinden.Diğer 1 maçta geçen sene Fb 10 kişiyle Trabzonspor karşısında berabere kalmıştı o maç..
Bu hafta maç yönetmiyo reis ama sezona göre genel olarak yazdım.Geçen ki maçta rakibe kırmızı kart verse büyük ihtimalle maçı kazanabilirdik..Kime verilmis fener Beşiktaş maçına mi
Vardaki itler niye cagirmamis o entresanBu hafta maç yönetmiyo reis ama sezona göre genel olarak yazdım.Geçen ki maçta rakibe kırmızı kart verse büyük ihtimalle maçı kazanabilirdik..
Onlar daha da FbliVardaki itler niye cagirmamis o entresan