- 3 Haziran 2015
- 57.759
- 67.078
- 4.143
Arda’nin maç sonu Zorbay hakkinda aciklamasini görmeyenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu zaten maç yönetimi değil.. Maç bitiminde Kerem'e "Yalancı" diyor.. Diğer oyuncular birşey söylerken "Go Lan" diyor..bence de hatalı bir yönetim yoktu zorb tarafından. sadece kalecinin sallanmasına fazla müsade etti + 5 dk uzatma az gibiydi o kdr.
Konu zaten maç yönetimi değil.. Maç bitiminde Kerem'e "Yalancı" diyor.. Diğer oyuncular birşey söylerken "Go Lan" diyor..
Koridorda'da Arda Turan'a " Ne yapacaksın? Bana ayakkabı mı fırlatacaksın" demiş..
Şu cümleleri bırak bjk , fb stadında söylemeyi, Tavşanlı linyitspor'un koridorunda bile söylemek yürek ister..
Ulan iyi ki dönmeli dedikkoridoru bilmem ama güzel maç yönetti
maç yönetiminde bi şey yoktu ki gayet iyiydi. faule faul verdi avantaja avantaj dedi kartları da çıkardı işteUlan iyi ki dönmeli dedik
Maçı izledim çoğu kararı yanlıştı. b.k gibi maç yönetti kereme söyledikleri zaten nasıl bir hirbo olduğunu gosteriyormaç yönetiminde bi şey yoktu ki gayet iyiydi. faule faul verdi avantaja avantaj dedi kartları da çıkardı işte
Vayy hoşgeldin, nasılsın?maç yönetiminde bi şey yoktu ki gayet iyiydi. faule faul verdi avantaja avantaj dedi kartları da çıkardı işte
hoşbulduk, iyi diyelim iyi olalım üstat sen nasılsınVayy hoşgeldin, nasılsın?
ne yanlışı yav ayağın topa hiç mi değmedi aga halısahadaki kaprilier bile kötü yönetmediğini anlarMaçı izledim çoğu kararı yanlıştı. b.k gibi maç yönetti kereme söyledikleri zaten nasıl bir hirbo olduğunu gosteriyor
Bu arada hoşgeldin daha gitme
Eh işte iyi diyelim iyi olsun karadeniz fırtınası.hoşbulduk, iyi diyelim iyi olalım üstat sen nasılsın
Çift dalmayı biliyorum sana dalacağım ama yarın. o zamana kadar sağlam kal iyigecelerne yanlışı yav ayağın topa hiç mi değmedi aga halısahadaki kaprilier bile kötü yönetmediğini anlar
Eh işte iyi diyelim iyi olsun karadeniz fırtınası.
Tahir kum tarafından servis edilen haber bu.'GO LAN' DEĞİL, 'GO AWAY'
Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde gerçekleşen toplantıda maçın VAR kayıtlarını inceleyen MHK yetkilileri, Zorbay Küçük'ün Galatasaray cephesinin iddia ettiği gibi 'Go lan' demediğini ve 'Go away' dediğini saptadı.