zorbay küçük

Arda’nin maç sonu Zorbay hakkinda aciklamasini görmeyenler

bence de hatalı bir yönetim yoktu zorb tarafından. sadece kalecinin sallanmasına fazla müsade etti + 5 dk uzatma az gibiydi o kdr.
Konu zaten maç yönetimi değil.. Maç bitiminde Kerem'e "Yalancı" diyor.. Diğer oyuncular birşey söylerken "Go Lan" diyor..

Koridorda'da Arda Turan'a " Ne yapacaksın? Bana ayakkabı mı fırlatacaksın" demiş..

Şu cümleleri bırak bjk , fb stadında söylemeyi, Tavşanlı linyitspor'un koridorunda bile söylemek yürek ister..

Konu zaten maç yönetimi değil.. Maç bitiminde Kerem'e "Yalancı" diyor.. Diğer oyuncular birşey söylerken "Go Lan" diyor..

Koridorda'da Arda Turan'a " Ne yapacaksın? Bana ayakkabı mı fırlatacaksın" demiş..

Şu cümleleri bırak bjk , fb stadında söylemeyi, Tavşanlı linyitspor'un koridorunda bile söylemek yürek ister..

ewt onlar ayrı ztn. fualleri fln diodum

Go lan nedir
Go away i aksanlı söylemiştir
Zannımca(tff)

maç yönetiminde bi şey yoktu ki gayet iyiydi. faule faul verdi avantaja avantaj dedi kartları da çıkardı işte
Maçı izledim çoğu kararı yanlıştı. b.k gibi maç yönetti kereme söyledikleri zaten nasıl bir hirbo olduğunu gosteriyor

Bu arada hoşgeldin daha gitme

Eh işte iyi diyelim iyi olsun karadeniz fırtınası.
5tOR.gif

'GO LAN' DEĞİL, 'GO AWAY'

Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde gerçekleşen toplantıda maçın VAR kayıtlarını inceleyen MHK yetkilileri, Zorbay Küçük'ün Galatasaray cephesinin iddia ettiği gibi 'Go lan' demediğini ve 'Go away' dediğini saptadı.

Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde gerçekleşen toplantıda maçın VAR kayıtlarını inceleyen MHK yetkilileri, Zorbay Küçük'ün Galatasaray cephesinin iddia ettiği gibi 'Go lan' demediğini ve 'Go away' dediğini saptadı.
1640003640652.webp

Tahir kum tarafından servis edilen haber bu.

Away dese ne olacak ya adamın ruh hali ortada.
Maçı kötü yönetti ayrıca, Tolga 5. Dk oyundan atılabilirdi, en kötü sarı kart. Chadli’nin ikinci sarıyı vermedi. Hoca dün söylemiş zaten hepsi doğru. Morutan’ın aldığı 2 topu da kesti, faulle falan uzaktan yakından alakası yok, komik fauller. İyi niyetli olmadığı çok açık ve maçın hakimiyetini eline almakta sorun yaşıyor.
Bu maçı izleyip hakem iyiydi diyorsanız, ne biliyim, bişey demek istemiyorum şuan, enteresansınız..

Geri
Üst Alt