Zorunlu Açıklama

O eski düzen ama hocam. Şu an Yunanistan'ın sahibinin kim olduğu bile belli değil. Abd, Almanya, Fransa ortak pazar gibi.

İngilizler'i ben diğer Avrupa ülkelerinden tenzih ederdim şahsen kültürel anlamda daha oturmuş bir millet. Bunu sadece havaalanında yapmış olsalar münferit diyip geçebilirdik ama bayağı sistemli yapmışlar, daha vize alma işlemlerinde başlamış abuk subuk zorluk çıkarmalar. Yazık yani ne diyelim.
Yazık tabi renktaşım. Başka bir ülke olsa çocukca hareketler deyip geçilebilir ama ingiltere olumca malesef anlık değil altı dolu hareketlerdir bunlar. İngiltere avrupa birliğindeyken bile schengen vizesini kabul etmezdi, tüm avrupa kabul ederken. Devletin resmi pasaportuyla giriş çıkoşımda bizzat terörist muamelesi gördüm yok yere londra havaalanında. Kibirli ve sevimsiz bir millettir.

İhbar üzerine Galatasaray aranmaz ,bunun komik olacağı bellidir zaten ,bu arada burada zorluk çıkarmak bizim elimizde değil neticede ,ha işaret etmişiz totosu yiyen tff hükümete çıtlatır yaparlar dicemde ,bence ellerinde güllerle gideler 🫤

aynısı yapılmalı

hatta o gün için bordo bereliler gavalimanı güvenliğine atanmalı

İçerideki maça ırz düşmanı antony’i almayalım bizde

Ülkede kalma riski var diye 😆😆😆😆

İngiliz değil Türk konsolos. Adam havaalanında birilerini ayarlamış olabilir. İhbar yapmış olabilir. Fetöcü bunlar demiştir. Beşiktaşlılar Fenerbahçeliler kadar hatta onlardan daha ezik daha korkunç tipler.
ingilizden beklemeyıpte bizim Türk konsolosa iftira atman neyse

Siz şimdi naneyi yemediniz mi istanbulda United takımını taraftar bu saatten sonra uyutur mu.
Olan manu'ya olacak. :asd:

İstanbul'da gereken yapılır o havai fişekleri nerenizde patlatılıyor görürüz sabaha kadar size uyku yok.

Şerefsizler nasılsa buraya geleceksiniz
Hiç birsey olmaz. Bizimkiler asla böyle davranmadı bu yabancılara. Yine yapmayacaklar. Daha öncede aynı şeyler milli takıma yapıldı biz altta kaldık. Boşuna beklemeyin derim. Bizimkiler bu konuda inanılmaz pısırık. Belkide sorun yaşamak istemiyolar bilmiyorum

La okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz ben mi başka bir şey anlıyorum
Manuyla alakalı olan bir şey değil bu, İngiliz hükümetiyle alakalı diplomatik sıkıntılar bu.
Adamlara niye sövüyonuz
Manu kulübü Gişelere bile Türkçe yazıyla nazik bir şekilde hoşgeldiniz mesajı yazdı adamların ne suçu var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt