Zorunlu Hazırlıkta Kalıp Türkçe Eğitim Veren Başka Üniversiteye Geçiş?

Çağlar ASLAN

Sarı Üye
daha önce geçen veya geçmiş tanıdığı olan var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
var benim arkadaşım gitti üniversiteye girdiğin puanların yettiği Türkçe eğitim veren (özel olmayan) bir üniversiteye gidebilirsin kontenjan bulursan. bu arada 2 kere mi kaldın hazırlıkta?

bi kere daha hazırlık okuma hakkım var o zaman bildiğim kadarıyla ya da nereye puanın yeterse ve kontenjan açılırsa oraya gideceksin

kontenjanlar ne zmn açıklanıo bide ekimin sonunda açıklanıo ben kasım ayından itibaren derslere girebiliyo muyum yoksa 1 sene bekliycem mi

kardesim almanca işletme'den, düz isletmeye gecmisti. bu konu tamamiyle senin okulunun destekledigi üni'ler ile ilgili. yani sana 2-3 tane Üni gösteriyorlar ve onlara basvurabiliyorsun. onlar seni kabul ederse baslıyorsun.

Zaman kaybetmeden Üni'ne danıs. umarım zamanı gecmemistir.

kardesim almanca işletme'den, düz isletmeye gecmisti. bu konu tamamiyle senin okulunun destekledigi üni'ler ile ilgili. yani sana 2-3 tane Üni gösteriyorlar ve onlara basvurabiliyorsun. onlar seni kabul ederse baslıyorsun.

Zaman kaybetmeden Üni'ne danıs. umarım zamanı gecmemistir.
geçen sene 21 ekimde imiş başvurular internette öle diyor üni de kime sorsam ordan oraya yönlendiriyorlar yada ösym sitesine bak orda yazıyo diolar bu arada kardeşin ne zmn başlamıştı okula kasımda mı

geçen sene 21 ekimde imiş başvurular internette öle diyor üni de kime sorsam ordan oraya yönlendiriyorlar yada ösym sitesine bak orda yazıyo diolar bu arada kardeşin ne zmn başlamıştı okula kasımda mı

kardesim gecen hafta basvurusunu yaptı, dünde Üni'ye kabul edildi. Üni'ye göre değişiyor heralde. sen genede üni'deki ögrenci islerine bir sor derim.

benim merek ettiğim ekimin son haftası başvuru oluyor ama okula ne zaman başliyacağim ile ilgili

Bende hazırlığı 2 yılda geçtim, bazı arklar Türkçe'ye geçiş yaptı.Hatırladığım kadarıyla ilk vizeden sonra üniye basladılar

senin kardeş anladığım kadarıyla dgs ile yerleşmiş yani en az 1. sınıfı okumuş olması gerekio ben hazırlıkta kaldım

Ne ile gectigini sormadım valla. Almanca İsletme okuyordu ve 1.sınıfı gecemedi, yani kaldı. Sonrasında düz isletmeye gecti.

Birde onların okulunda (Marmara) hazırlıkta kalanları bir daha hazırlık okutmuyorlar, Ocak'ta bir sınav var ve bu sınava kendin hazırlanmak zorundasın, okul senle iliskiyi kesiyor. Ondan bölümü bıraktı zaten.

Ne ile gectigini sormadım valla. Almanca İsletme okuyordu ve 1.sınıfı gecemedi, yani kaldı. Sonrasında düz isletmeye gecti.

Birde onların okulunda (Marmara) hazırlıkta kalanları bir daha hazırlık okutmuyorlar, Ocak'ta bir sınav var ve bu sınava kendin hazırlanmak zorundasın, okul senle iliskiyi kesiyor. Ondan bölümü bıraktı zaten.

saolasın kardeş sizin sistem farklı bizimkinden

şimdi baktım benim geçmek isteğim üni ye 1 inde yerleştirme sonuçları açıklanıyor 16 sında sınavlar başlıyor

Bu arada nereye geçtiler diye sormuşsunuz biri Anadolu işletme ingilizceden Anadolu işletme Türkçe'ye diğeri Anadolu iletişimden Ankara iletişim Türkçe'ye gecti

Geri
Üst Alt