Çağlar ASLAN
Sarı Üye
- 26 Ağustos 2012
- 205
- 0
- 836
daha önce geçen veya geçmiş tanıdığı olan var mı?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene 21 ekimde imiş başvurular internette öle diyor üni de kime sorsam ordan oraya yönlendiriyorlar yada ösym sitesine bak orda yazıyo diolar bu arada kardeşin ne zmn başlamıştı okula kasımda mıkardesim almanca işletme'den, düz isletmeye gecmisti. bu konu tamamiyle senin okulunun destekledigi üni'ler ile ilgili. yani sana 2-3 tane Üni gösteriyorlar ve onlara basvurabiliyorsun. onlar seni kabul ederse baslıyorsun.
Zaman kaybetmeden Üni'ne danıs. umarım zamanı gecmemistir.
geçen sene 21 ekimde imiş başvurular internette öle diyor üni de kime sorsam ordan oraya yönlendiriyorlar yada ösym sitesine bak orda yazıyo diolar bu arada kardeşin ne zmn başlamıştı okula kasımda mı
senin kardeş anladığım kadarıyla dgs ile yerleşmiş yani en az 1. sınıfı okumuş olması gerekio ben hazırlıkta kaldımkardesim gecen hafta basvurusunu yaptı, dünde Üni'ye kabul edildi. Üni'ye göre değişiyor heralde. sen genede üni'deki ögrenci islerine bir sor derim.
senin kardeş anladığım kadarıyla dgs ile yerleşmiş yani en az 1. sınıfı okumuş olması gerekio ben hazırlıkta kaldım
Bende hazırlığı 2 yılda geçtim, bazı arklar Türkçe'ye geçiş yaptı.Hatırladığım kadarıyla ilk vizeden sonra üniye basladılar
Ne ile gectigini sormadım valla. Almanca İsletme okuyordu ve 1.sınıfı gecemedi, yani kaldı. Sonrasında düz isletmeye gecti.
Birde onların okulunda (Marmara) hazırlıkta kalanları bir daha hazırlık okutmuyorlar, Ocak'ta bir sınav var ve bu sınava kendin hazırlanmak zorundasın, okul senle iliskiyi kesiyor. Ondan bölümü bıraktı zaten.
Yok sıfır olmuyor da ne olduğunu bilmiyorum.Ya bi ara mazaret sınavları olmuşlardır ya da basarı notları 2. Vize ve finale göre verilmiştir.1.vize notları 0 mı oluo ozmn bide hangi üniler arası transfer oldular
şimdi baktım benim geçmek isteğim üni ye 1 inde yerleştirme sonuçları açıklanıyor 16 sında sınavlar başlıyorYok sıfır olmuyor da ne olduğunu bilmiyorum.Ya bi ara mazaret sınavları olmuşlardır ya da basarı notları 2. Vize ve finale göre verilmiştir.
şimdi baktım benim geçmek isteğim üni ye 1 inde yerleştirme sonuçları açıklanıyor 16 sında sınavlar başlıyor