ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

Pino 6 aydır vuruyordu ilk golünü attı nihayet bu saçma sapan vuruşlarından.Böyle bir oyuncuya nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum.Bu kadar bireysel oynayan bu kadar bencil gördüğü her yerden saçma sapan şut çeken topçu görmedim.

Sana Sarplar Ayhanlar Barışlar müstehak kusura bakma. Biraz futbolu bilen, futboldan zevk almasını bilen biri "pino bencil, vs vs diyeceğine onun takıma ne kattığına bakar. Bu adam sayesinde pozisyona giriyoruz, bu adam sayesinde top tutuyoruz ilerde, bu adam sayesinde şut buluyoruz, bu adam sayesinde gol buluyoruz..." Aklınız hala dedemlerin zamanındaki futbolda kalmış. Gidin Stoch Dia dibi heryerden şut çekmeyen süpersonik futbolcuları izleyin o zaman...

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | İlk Yarı | TRT 1

Pino´ya saydirdim ama ileri geri calisiyor cocuk. Helal olsun. Bende bugünlük özür diliyorum kendsinden :)

Valla sen memnunsan bir şey demiyeyim.6 aydır 25 metre üzeri mesafeden çektiği 47.şutmuş ve gol oldu.Bu adam takım oyununada takım savunmasınada zarar veriyor.Kaç tane maç çevirdi?Kaç tane maçta kurtardı takımı?Kaç puan kazandırdı.Nonda 5 tane Pino eder.

"beni aya ucur" diyorsun yani

yaratıcılık üst seviyede degil.ama takımın ruhunu ortaya koyması,mücadelesi son derece iyi.ben takımımızı begendim..

tamam ayhanı bende beğenmem de şu ilk yarıda ne yaptı bu adam çok kötüydü denilecek hiç anlamıyorum.

aydın - arda

kewell - pino değişiklikleri fena olmaz 2. yarı...

Hakan Balta ve Pino takımın en iyileri. Gökhan Zan ve Neill en kötüleri.

Maçı izleyebileceğim bir yer var mı?

takimi iyi gosteren sadece pino, neill ve beklerin saglam durmasi

Valla sen memnunsan bir şey demiyeyim.6 aydır 25 metre üzeri mesafeden çektiği 47.şutmuş ve gol oldu.Bu adam takım oyununada takım savunmasınada zarar veriyor.Kaç tane maç çevirdi?Kaç tane maçta kurtardı takımı?Kaç puan kazandırdı.Nonda 5 tane Pino eder.

Nonda ile Pino farklı oyuncular bir kere.

Pino bugün solda oynuyor Kewell forvette oynuyor. Topu ileriye taşıyan Pino, defansa yardım eden Pino, golü atan Pino, en çok mücadele edenlerden biri Pino.

Son 1 aydır pozisyona girmemizi sağlayan adam yine Pino ama eleştirilen yine Pino.

Vay arkadaş ya.

Kuş cıvıltısı geliyor bir yerlerden.

ya git kardeş allah aşkına morinyonun beğendiği,arsenalin ,liverppolun istediği bir adamdı .pino sakatlık yaşamasa bize gelmezdi.premier lige giderdi.

Yanlış anlaşılmak istemem Pinoyu eleştirmemin sebebi onun nasıl topcu olduğu değil.Pino zaten bir forvet oyuncusu değil.Pinoyu Monacodan gayet iyi tanıyorum.Kötü topçu demiyorum potansiyeli olan seri ve çabuk bir oyuncu.Iyi yerllere gelebilir ancak sorunu mental.Futbol böyle oynanmıyor.Birileri pas yapmanın daha iyi bir seçenek olacağini söylemeli bu arkadaşa yoksa.Şut çekmekte kötü değildir zaten futbol budur kaleyi gördüğün zaman uygun pozisyondaysan şut çekersin.Bu adam korner köşesi demiyor cephe demiyor orta saha demiyor takım atağa kalkacak şut çekiyor.NBA'de takım yıldızlarına benziyor.

Caglar´i da cok begeniyorum ben. Söylendigi gibi de agir degil öyle.

Baltayi begenenlerin futbol bilgilerini tekrar gözden gecirmelerini rica ediyorum.

Geri
Üst Alt