ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor - Galatasaray | 22 Aralık | 20.15 | TRT 1

anılın konya maçındaki performansının ardından bu maçta oynamaması hem futbola hem de galatasaraya ihanettir.kapatın o zaman alt yapıyı....boşa masraf

Tugay'in yerinde olsam birakirdim, eski isime devam ederdim.

Anıl ı Cem i Cumhuru bu maçta oynatmıcanda hangi maçta oynatıcan Hagi?

Bu nedir arkadaş ya iyi oynayana forma yokmu bu takımda ya anıl neden oynamaz illa başka takımdanmı gelmesi lazımdı, A2 takımı neden var. Valla Hagi ismini ilk duyduğumda da eyvah demiştim hala da diyorum hiç yanıltmadığı gibi daha da unutmuş teknik direktörlüğü. Git artık Hagi kendin git de sana da küfür etmek zorunda kalmayalım.

Ya bir de ne olacak altyapıdaki oyuncularla oynayıp yenilsek. Anıl, Berkin diyorlar ben fazla bilmiyorum. Cumhur, Musa daha göremedik. Ne olacak 2 ya da 3 tecrübeli ( Neill-Kewell-Arda gibi ) oyuncu artı bu altyapıdakiler oynasın. Yenilsek ne olur 4-0. Ne kaybederiz. Hatta telafi bile edilebilir bu yenilgi vs. vs. Onu defanstan al orta sahaya koy, onu bek kanattan al orta sahaya koy vs. vs. Oynasınlar yerinde bir kaç tecrübeli oyuncu geriye kalan hepsi genç olsun.

Hatta böyle bir durumda kimse eleştirmez Hagi'yi gençlere şans verdi diye. Ama şimdi yenilirsek eleştiriler de gelir niye bu genç oyuncular oynamadı diye ki haklılık payı da yüksek.

kadrosu olan ozelden yardimci olabilirmi

AnilI Tugay oynatmis demek ki ...

Hagi: "Ben bu takima 0-0-0´i bile denedim yaa. 11 kaleci"

1293040772727046.jpg

:haha::haha:

süpersin ya sinirimi aldın

Cumhur, Musa, Cem Sultan, Berkin vs. geçtim. Ya ligde son maçta seni ipten alan Anıl neden oynamaz?

Şaka gibi ya.

Ya bir de ne olacak altyapıdaki oyuncularla oynayıp yenilsek. Anıl, Berkin diyorlar ben fazla bilmiyorum. Cumhur, Musa daha göremedik. Ne olacak 2 ya da 3 tecrübeli ( Neill-Kewell-Arda gibi ) oyuncu artı bu altyapıdakiler oynasın. Yenilsek ne olur 4-0. Ne kaybederiz. Hatta telafi bile edilebilir bu yenilgi vs. vs. Onu defanstan al orta sahaya koy, onu bek kanattan al orta sahaya koy vs. vs. Oynasınlar yerinde bir kaç tecrübeli oyuncu geriye kalan hepsi genç olsun.

Hatta böyle bir durumda kimse eleştirmez Hagi'yi gençlere şans verdi diye. Ama şimdi yenilirsek eleştiriler de gelir niye bu genç oyuncular oynamadı diye ki haklılık payı da yüksek.

Altyapı oyuncularımız ile alınan yenilgiyi, şu kadro ile kazanılacak yalancı galibiyete yeğlerim.

Hagi'nin, Anıl'ı oynatmayacağı zaten belliydi. Tabii bu kararı yanlış. Ayhan ve Balta'nın göbekte oynaması gerçekten içler acısı bir durum. Gaziantep rahat kazanır tahminim.

Kadro rezalet..

eyvallah baris

bende digiturkweb varda babam evde ayni anda login olamiyoruz:(

Umarim Neil orta sahada oynar.

Yarın Mehmet Demirkol yine başlar ''abi bırak Galatasaray'ın santraforu Pino ya Pino'' demeye..

Müslüm Baba sarki cigiriyor.

Ben transfer falan istemiyorum artık cidden istemiyorum artık emin oldumki önce teknik direktör lazım bu takıma ki aldığı oyuncu da bişeye benzesin. bu ne arkadaş ya bu yaşımda sinirden ağlayacam lanet olsun bunların hepsine...

Bu kadroyu tek başına Tugay çıkaramazmıydı yani.Bunu yapmak hocalıksa Tugay da hayli hayli yapabilir.Neden yardımcı hoca yaparlarki bence tek başına hocalıkta yapabilir Tugay.Hagiden daha çok şey bildiği muhakkak.İngilterede öğrendiğini uygulasa yeterdi.

Geri
Üst Alt