ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:2 | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 22 Aralık | Maç Sonucu

Bu sene hagi ile oynadığımız -benim izlemeyipte kaçırdıklarım çok az- mutlaka en az 5 tane gol pozisyonuna giren takım vardı sahada. Bir karpaty lyviv maçı hatırlıyorum da ilk atağımız 90+1 di. Galiba buca maçıydı onda da 60. dk da ilk şutumuzu çekmiştik kaleye.

İç saha maçlarında pozisyonumuz yok ama. Rezalet futbol oynayarak yeniliyoruz. Deplasmanda iyi oynuyoruz.

Bu takım futbol falan oynamıyor . İki pas yapmaktan acizler. Hicbirsey olmaz Galatasaray'dan . Ne kenarda teknik direktör var ne sahada topçu ne de tribünde başkan . Bu klübün komple içi bosalmıs . Sadece hepsiz ruhsuz , hizmet ettiklerin camianın ne kadar büyük oldugunun farkında degiller . Bu yazdıklarımın bugün oynanan maçla hicbir alakası yoktur . Sadece artık taşan sabrımın göstergesidir. Bu dedikleriminde sonuna kadar arkasındayım . Eger bu dediklerimin karsıtını savunan varsa , gercekten bu renkleri ne kadar cok sevdiklerinden şüphe ederim .

ilk taksitlerini odeyince haber ver:)

Baltayla neille ve sabriyle oynamaktansa cumhurla canayla ve iyi bir transferle oynamak aradaki farkı azaltır.Sanki trabzon 50 milyon euro verdi bu adamlara.

Selçuk veya colmanı alma illa,onların tarzında adamlar oynat.Sen neill balta ve sabriden orta saha yaratıp fenere ve antepe sistemsiz sadece direniş futbolu oynuyorsan,taraftarların da bu iki maçtan sonra çıkıp seviniyorsa senin büyüklüğün tartışılır hale gelir.Tabii takımın başındaki adamn yetkinliği de..

Hagi devşirme olayını abarttı

şimdi forvet olan anılı sol açık oynatıp

sol açık olan kewellı forvet oynatmak neyin nesiydi ???

kewell forvet değil sürekli geride bekliyo cezasahasında durmuyo pozisyon alamıyo

neill güzel bir devşirme örneği oldu ama...

pinoyu çıkarıp serdarı almak çok akılsızca bi hamleydi

takımın en diri en efektif oyuncusu ve şut çekebilen tek oyuncusu pinoyu neden çıkarıp yerine serdar özkanı soktun

bunu nasıl açıklayacaksın çok merak ediyorum

çağlar çok iyiydi yine

çektiği şut çok güzeldi

savunmada hatasızdı nerdeyse

ve kewell

sezon sonu plaketi verilerek yollar ayrılmalı

onu hiç unutmayacağız...

Hagi'ye bu takım teslim edilir mi? 60. dakikada pino-serdar değişiklikliği ile maçı resmen bitirdi. Birisinin o dakika pino'yu çıkarması için maçı seyretmiyor olması lazım.

Hagi'ye bırakın takımı, çay ocağını bile teslim etmem. Bu takımın başarılı olması isteniyorsa hagi'ye direk yol verilmeli. Gitsin romanya'da köy takımları çalıştırsın. Oralardan bile kovuldu ya neyse.

Hagi'yi savunan, hagi kadar futboldan anlıyordur.

Güvenç Kurtar şaka gibiydi balta iyi diyip duruyordu neresiyle maç izliyorsa

En azından takımı beşinciyken üçüncü yaptı. Hagi geldiğinden beri neredeyse kümede kalma mücadelesi yapmaya başladık. Yani kıyaslama yapacaksanız madem, biraz daha kapsamlı düşünün. Aklınıza ne gelirse yazıyorsunuz anasını satayım.

Frank Rijkaard ın elindeki kadro uefa kupasını almış takımdan sonraki en iyi kadroydu beyfendi....hiç bir hocaya o kadar imkan sağlanmadı..hagi enkaz takımı aldı ...fatih terim neden bu takımı kabul etmedi bide sen bunu düşün iyi olur..

Baltayla neille ve sabriyle oynamaktansa cumhurla canayla ve iyi bir transferle oynamak aradaki farkı azaltır.Sanki trabzon 50 milyon euro verdi bu adamlara.

Selçuk veya colmanı alma illa,onların tarzında adamlar oynat.Sen neill balta ve sabriden orta saha yaratıp fenere ve antepe sistemsiz sadece direniş futbolu oynuyorsan,taraftarların da bu iki maçtan sonra çıkıp seviniyorsa senin büyüklüğün tartışılır hale gelir.Tabii takımın başındaki adamn yetkinliği de..

sen balta diyerek bana kufur ediyorsun sanirim sayin putin

İç saha maçlarında pozisyonumuz yok ama. Rezalet futbol oynayarak yeniliyoruz. Deplasmanda iyi oynuyoruz.

Ne oynuyoruz bana 1 tane mac söyle su mac güzel oynadık. Sahada 1 tane topcu göster . İyi olan adamıda görüyoruz kenara alıyorlar takımı nasıl baltalarız diye . Bugünden örnek veriyorum hakanb balta bugün ilk yarı oynayan adamı hagi efendi kenara alıyor . 2. yarı komple doldur bosalt yaptık bu mu FUTBOL , bu mu GALATASARAY'a yakısan !

Çok iyi oynadık. Yanında adam gibi adam olunca Ayhan'ın nasıl daha verimli olduğunu gördük.Çok beğendim çok.

Frank Rijkaard ın elindeki kadro uefa kupasını almış takımdan sonraki en iyi kadroydu beyfendi....hiç bir hocaya o kadar imkan sağlanmadı..hagi enkaz takımı aldı ...fatih terim neden bu takımı kabul etmedi bide sen bunu düşün iyi olur..

Adnan Sezgin yüzünden. Yoksa seve seve gelirdi. :o

abartmiyorum bir orta sahasinin ortalama 30 kez topla bulusmasi lazim

balta tarihe gecmis olabilir 16 topla bulusmayla:)

birde bu adama iyi oynadi falan diyenler var:)

Elinde ki kadro gencler birliginden mi kötü antepten mi kötü neden bahsediyorusn . HAGI sadece iyi futbolcuydu ama asla iyi bir teknik adam degil .

Beypazarını yenersek kesin çıkıyoruz dimi?

Ne oynuyoruz bana 1 tane mac söyle su mac güzel oynadık. Sahada 1 tane topcu göster . İyi olan adamıda görüyoruz kenara alıyorlar takımı nasıl baltalarız diye . Bugünden örnek veriyorum hakanb balta bugün ilk yarı oynayan adamı hagi efendi kenara alıyor . 2. yarı komple doldur bosalt yaptık bu mu FUTBOL , bu mu GALATASARAY'a yakısan !

Antep'ten iyiydik. Buna katılıyorsundur umarım. Çok mükemmel oynadık demiyorum zaten. Geçen sene deplasmanlarda bu kadar pozisyona girdiğimizi hatırlamıyorum ben.

çağlar iyi oldu be baltadan sonra...ama kewell a nolmuş ya bi beceriksizlik agresiflik. yazık etti maça

Geri
Üst Alt