ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

Spiker: Öyle çok anılarda kalan bir pozisyon yok!.... Ne içiyor bunlar ya? :)

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

bir insan'a lastik bukadar mi yakisir

arkadaslar, sizi su macta en cok kanser eden kim?

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

Sen katılmıyorsun diye her mesaj saçmamı oluyor.Bırakalım forumu moderatörlere o zaman onlar karar versin senin yaklaşımına göre.Ben bu yoruma katılmıyorum de ama saçma deme.Ben apaçık görüyorum Ardanın nın canının istemediği adama pas vermediğini.

O pozisyonda pas vermedi diye "Galatasaray'dan aldığın her kuruşun helal olmasın demek" dünyanın her yerinde saçmadır.Yeni Zelanda da olsa değişmez.Katılıp katılmamakla alakası yok.

Bence Arda bu performansiyla Galatasaray kaptani olduguna dua etsin ve Avrupa´yi derhal aklindan cikarsin :) Degil Liverpool gibi takimlar, Almeira bile almaz bu Arda´yi. Su anki Arda´yi tabi

Takıma L10,elano,Misimovic,culio,Ribery geldi her seferinde Sabri frikik kullanmaya devam etti ve hala firkikten golü yok:mad: :mad:

şimdi birileri bana kızacak ama arda başta olmak üzere sabri de yanında sarp balta servet ayhan barış bunları sene sonunda yollayacaksın,bu adamların faydadan çok zararları oluyor,şu maçta görüyoruz sabri frikik kullanıyor arda bilerek culioya pas veremiyor,hakan balta 3.lig topçusu gibi toplara vuruyor,ayhan ayakta duramıyor,bu takımın nasıl başarılı olmasını bekliyorsunuz...

Forumda Moderatörün görevi nedir arkadaşlar.Yorumlar hakkında karar verme merciimidir.Editlenecek kızım varsa editleyin ama adama söver gibi saçma demeyin.

O Arena size girsin.

Ömer 2 takımında dedi , devamını getiremedi.:D Spiker kurtatdı .:asd:

ula culio,pino ve kazım geldiğinde herkes dudak bükmüştü. Şimdi ne kadar doğru transfer oldukalrı gözüküo

Bu maçın ikici yarısı nasıl iyi top oynarız

Serkan çıkar İnsua girer

Aydın çıkar Emre girer

Kazım

Arda ------------------------- Emre

Culio---------Ayhan

Cana

Insua --- Balta --- Servet --- Sabri

Ufuk​

Geri
Üst Alt