Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Aydın asla Volkan Şen'den falan daha yetenekli değil... (Aydın da yetenekli bir oyuncu ama)
2. Niye Hakan Balta.. Neden stoperde kullanmıyor ve neden Cana orta sahada oynamıyor.
asil komedi senisin bence. neil, kewel milli takim da, pino, baros sakat, misimovic kadro disi. geriye kullanabilecegi ama tercih etmedigi sadece insua, niye salliyorsun o zaman hagi`ye? hagi gibi efsanemizi elestirmeden önce biraz daha sakin düsünmeni tavsiye ediyorum.
Hakan Balta'yı oynatmak tek başına, başlı başına bir çılgınlıktır.
Hagi bikkinlik verdi artik. inanin yüzünü görünce igreniyorum. takintili, egosu sisik herifin teki. ne dir abi bu Balta, aydin sevdasi?? timarhanelik etmeye yemin etmis taraftari.
Ben aydın bugün iş yapcak diyorum görelim.
asil komedi senisin bence. neil, kewel milli takim da, pino, baros sakat, misimovic kadro disi. geriye kullanabilecegi ama tercih etmedigi sadece insua, niye salliyorsun o zaman hagi`ye? hagi gibi efsanemizi elestirmeden önce biraz daha sakin düsünmeni tavsiye ediyorum.
İnşallah lafımı yedirtmez![]()
GALATASARAYIMIZIN 11'i : Ufuk - Sabri - Cana - Servet - İnsua - Hakan Balta - Ayhan - Emre Çolak - Arda - Culio-Kazım
GALATASARAYIMIZIN 11'i : Ufuk - Sabri - Cana - Servet - İnsua - Hakan Balta - Ayhan - Emre Çolak - Arda - Culio-Kazım
Sabri-Hakan-Srvt-İnsua
----------Cana-------
--Ayyan--------Culio
Emre------------Arda
--------Kazım-------------
Bu kadro daha iyi olmaz mıydı Hagi'm ?