ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

Aydından vazgeçtim Emre ve Anıl girsin. Ayhanla Aydın çıksın

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

Arda rezil oynuyor..

Takıma L10,elano,Misimovic,culio,Ribery geldi her seferinde Sabri frikik kullanmaya devam etti ve hala firkikten golü yok:mad: :mad:

Bu takımdan hiçbir cacık olmaz,hala kaleci alacak futbolu katili adamlar.Arda bomboş pozisyonda tribünlere yolladı topu,avrupada bunu atamayanı 18 e bile almazlar.Bu arada serkanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.

ballet mi ediyok , top mu oynamaya calisiyoruz belli deyil , bu ne dingil futbol anlayis

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

bizim maclari seyrederkenki ruh halim aynen su

hani cok odev vardir birsey yapmamisindir pazar oglen olur ya bos bos gecmistir hafta sonu

ayni o iste

Culio dışında takım çok kötü.

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

bu serkan futbolcu mu simdi??

Aydın forvette Culio'nun ortasına çıkıyor kafa vuruyor rakip kaleye.(dakika 45) Yahu ne işin var orada? Serkan yanlız kalıyor. Serkan'ın önünde gamsız, beceriksiz Aydın olduktan sonra Serkan'a laf etme bence.

Sıkıntıdan ağlıcam.. futbolmu bu ? Kewell Baros Neill Keita .. özledim sizi.. Arda ne yapsın tek başına bu takıma.

Arda hem iyi değil, hemde Culio'ya ısrarla pas vermiyor. Culio'nun oyununa ayak uydurabilseler 2 tane atmıştık. Takımda kaliteli tek sırıtan, Culio şuan umarım nazar değmez.

biraz daha beraber oynarlarsa alışır Arda.

Beypazarının 3lü averajla çıkma şansı yok mu beyler ? !

Bu ne igrenc mactir böyle ya?

Adam gibi Futbolcu diyebilecegim sadece Culio var suanda.

Ulan hala aynı tas aynı hamam :mad:

Arda iyi değil.

Culio iyi.

Kazım etkisiz.

Sabri çalışıyor.

Ayhan Allahlık.

Culio'ta dikkat ettinizmi geriye çok geliyor..Acayip yardım edip rakibi bozuyor..

o değilde benim aklım hala adnan polatın yalanında ya inanamıyorum ya bu adama nasıl gözgöre göre sıyırıyor ya dehşetle izlşiyorum kendisini

Geri
Üst Alt