ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

Birisi Hagi ye bu forumları takip ettirmeli taraftarın sesini duyurmalı...Yeter artık ya...

Cevap: ZTK 10/11 H:4 | M.P. Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 18 Ocak | Devre Arasıı | TR

adam keitayı 8 e sattık diye kar ettik diye anlatıyo taraftara. neden kar ettik lyona taksitle ödüyoruz ama al saddan peşin aldık kar dediğide bu akıllı başkanın:)

Bu takım 5 gün sonra Sivası 12 gün sonra Bursayı yenicek he vay be :D

bu hagi neden orta sahaya dinamik bi adam almaz.. barış sakat dimi ondan almıyo? köpek gibi koşardı bişey yapmasa bile. ama kesin sakattır ondan hakan balta cıkıp barış girmiyodur :S:S:S

Gio yu da Rijkaard istemedi, yoksa yönetim almisti...

10 kisi kalan bir takimda orta sahadaki dinamik sabriyi cikarip statik baltayi oraya koymak gercekten dahice:)

İçimden bir ses yenilmek istiyor.. yenilirsek yönetim gider gibime geliyor o kadarda yüzsüz degillerdir heralde.

Su necati bile bizde olsa imis eminim ki cok mac kazandirirdi bu haliyle

bu nasil sacma yorum yaw kimis sivas macinda sahadan cikmiyacak hangi yuz yilda yasiyoruz yakismiyor bu tur konuslamar galatasaray taraftarina ne yapacaksiniz cok merak ediyorum galatasarayin formasini giymis futblculari lincmi edeceksiniz?

protesto denmek isteniyor arkadaşım..Yoksa kimsenin sahaya girip futbolcu döveceği yok..

Büyük takım gibi oynadığımız günleri özledim.

Bu takımda hiç bişey olmaz hedef kupa filan dıye bıze hayal satıyolar işte

Uefa kupası, Süper Kupayı alan Galatasaray,

B.Şekerspor ve Denizlispor gibi 2.lig takımlarının bulunduğu grupta kendi göbeğini kesmekten aciz hale gelmiş.

Gördün mü Adnan Polat tünelin ucundaki ışığı ?

Bu ne laan???

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yıllara dayanan futbol rekabeti, İspanya'nın Prensa ajansı tarafından yapılan bir araştırmada da yer aldı. Camilo Rueda Navarro tarafından kaleme alınan ve "Avrupa'nın asi kulüpleri" başlığıyla yayınlanan araştırmada iki kulübümüzün bu kategoriye girdiği vurgulandı.

Prensa ajansının haber araştırmasında Galatasaray'ın kuruluşunda aristokrat parmağı olduğu, Fenerbahçe'nin ise tam tersine sıradan insanların oluşturduğu bir kulüp olduğu ifade edildi. Bu durumun, iki kulüp arasındaki çekişmenin dozunu artırdığı ve günümüze kadar geldiği de bildirildi.

İspanyol gazeteci Navarro'nun araştırmasına göre Galatasaraylı taraftarlar son derece kibirli ve kendini beğenmiş kişilik taşıyor. Fenerbahçe'deki taraftar profili ise araştırmada alçak gönüllü, katılımcı ve orta direk insanı olarak şekilleniyor. Ayrıca bu durum, Galatasaray'ın Avrupa, Fenerbahçe'nin Asya takımı olmasına da bağlanıyor.

Kıtalararası rekabet

Camilo Rueda Navarro'nın araştırması şu sözlerle sona eriyor:

"Avrupa'nın en önemli derbilerinden birini oynayan Galatasaray'a, Avrupa'nın kimliğinde ve karakteristik özelliğinde bulunan kendini beğenmişliğin bulaşmış olduğu görülüyor. Fenerbahçe'de ise Asya kıtasının klasik özelliği olan alçak gönüllük ve paylaşımcılık izlerine rastlanıyor".

Prensa ajansı tarafından yayınlanan araştırmada, Avrupa'nın en faşist kulübu olarak İtalya'nın Lazio, en komünist kulubü olarak ise Livorno işaret ediliyor.

Culio hakkaten iyi oyuncu, zeki.

insallah yeniliriz

Urundul buyuk konustu

bu nasil sacma yorum yaw kimis sivas macinda sahadan cikmiyacak hangi yuz yilda yasiyoruz yakismiyor bu tur konuslamar galatasaray taraftarina ne yapacaksiniz cok merak ediyorum galatasarayin formasini giymis futblculari lincmi edeceksiniz?

Sakin ol renkdaş sadece çok fazla protesto edilir demek istedim heralde sahaya inip adam keserler demedik..

Keita yi yönetim satmadi ki, Rijkaard satti, Serdar Özkan i da özellikle Neeskens istedi, tabiki Batdal i da

Adnan Polat kendisi söyledi "biz aldık ya tutarsa transferi"diye

Keita da kendisi söyledi "sana iyi teklif var satıcaz" dediler diye.Rijkaard'ın felan haberi yok.

Geri
Üst Alt