ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Devre Arası | ATV

yazık servet denen adam resmen formasına ihanet ediyor ya ayıp ediyor ve hemen gönderilmeli gerekirse kadrıya almassın,bi gün onun hakkında bunları diyeceğim gelmezedi ama hakıkaten yazık

Sabri'ye sağlam bir uyarı bekliyorum Terim'den. İkinci yari insallah daha düzgün bir Sabri olur sahada.

şakir sadece güzel pas yeteneği olan rieranın mevkisinde oynayabiliyor mu? en azından bir iki çalım atar reyis.
Sakir disinda yabanci transfere gerek yok bence. O cocuk olursa alalim, yoksa yabanci transferi yapmayalim.

Sabri ,Zan ,Servet,Çağlar yerine keşke alt yapıdan oyuncular oynasa .Belki aradan bir Semih daha buluruz.Bu oyunculardan bize yar olmayacağı anlaşıldı.

Ikinci yari Ayhan cikip, Okan girmeli.

Bir top attılar adama yav.Oda mecburiyetten attı Sabri..O pozisyonda yapacağını bilse sol kanata dönerdi Sabri. :D

Ceyhun süper attı ama Sabri'ye :D Sabri nasıl kontrol edebildi o topu hayret ettim

yedeklere 10 transfer lazim dedigimde küfür yemistim.

Ya biri bana anlatsin, hangi sag bek Sabri gibi topu rastgele ortaya vuruyor? Eboue den birsey ögrenememis.

Engin'le Ayhan gol attı başımız göğe erdi... Biraz oynayın şu çocuğa..

Hakan Baltaya şükredeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.

Galatasaray´da yedekligi hakeden 3-4 adam var bu oynayanlardan. Gerisini kovardim ben. Birak bedava baska takima yollamayi. Defolun gidin hemen derdim.

Misal: Ufuk, Caglar,Servet vs. Sabri´yi de ekleyecegim de neyse susuyorum. Altyapimizdan ya hani. Bisey demiyorum Sabri Bey´e

bencede sus

sabri işte bildiğiniz sabri ısrarla pas atmıyor ama mertanda sağ açık gibi oynamıyor eğer hoca forvet oyna demediyse sağ tarafta çok yerini kaybediyor

Servet, Sabri ve Ufuk'un yaptığı hatalarda ilk başlarda bağırdım sonra 30.dk gibi bir civarda yaptıkları hatalar kahkahalara boğdu beni bu takımın ayarında değiller bir kez daha ispatladılar.

Sabri'nin de kaptanlığı ne denli haketmediği ortada. Mertan'a defalarca pas vermedi. Gençlere destek olacağına pas atmıyor. Sanıyor ki her top geldiğinde kendisi gibi herkese handikap.

Riera da genel olarak iyiydi ama son dakikalardaki bencilliğini Fatih hoca görmüştür. Bizim takımı görmemiz açısından önemli zaten maç. Onun dışında şu skordan sonra bir olayı yok maçın.

@Çağlar Birinci de beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Hakan'dan daha iyi bindiriyor ama hem geride 0 hem de orta bile açamıyor.

Engin bu sistemde daha iyi oynuyor ama Lig'de oynadığımız sistem malesef 4-4-2

şakir sadece güzel pas yeteneği olan rieranın mevkisinde oynayabiliyor mu? en azından bir iki çalım atar reyis.

Oynamasina oynar ama orda Emre oynuyor zaten. Kazim'in yerine sag kanada Sakir daha iyi olur, ordan her mac akar.

O değil de Ceyhun çok kötüydü yahu, diğerlerini zaten biliyorduk ama Ceyhun'dan böyle bir performans beklemezdim hiç.

Geri
Üst Alt