ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray - Adana Demirspor | 20.30 | 10 Ocak | ATV

Normal bi hd uydu alıcısında,lig tv ile lig tv hd nin hiçbir farkı yok zaten.

Haklısınız mesela digiturkdeki PLTV HD nin yayınına bakarsanız yada spormax hd premier ligindeki o kalitenin nasıl olduğunu görebilirsiniz. Atv ninde kalitesi şu anda o ayarda bence.

Gercekten çok yazık böyle düşünenler varmış gercekten. Benim gibi yurtdışında yaşayıp Galatasarayimin amatör takımlara karsi olsada stada gidip izlemek isteyen yüzbinlerce hatta milyonlarca taraftar var. Siz ise biraz soğuk diye akilsizliktan bahs ediyorsunuz.

Aynen

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray - Adana Demirspor | 20.30 | 10 Ocak| ATV

gittin mi ? kolay degil bu işler . insanların hayatları sadece galtasaraydan ibaret degil . ordan konuşmak kolay.

Imkanim olsaydi giderdim. Tamam herkes evinde otursun izlesin, bombos kalsin stad (:

gittin mi ? kolay degil bu işler . insanların hayatları sadece galtasaraydan ibaret degil . ordan konuşmak kolay.

Aynen katılıyorum benım kombınem var ancak bugun iş yoğunluğundan erken çıkamadım işten ve b.düzü tarafında işim ve evim 7de çıkıpta maça yetişmem imkansız zaten hava filan onemlı değil ama dış etkenler çok önemli arkadaşlar,

ligtv ve ligtv hd arasinda fark yok mu?

sirf hd vermiyor bizimkiler diye actirmiyorum burda

Lig TV HD'ye yaklasik 1 senedir avrupadan da üye olabiliyorsun.

ya abi, sirf evden cikmak icin bile gidilir yahu, topla 3-4 arkadasi, git, ölmiceksin ki.

öyle degil işte . max 2 saatin geçiyor orda ısınmak için tek medetin insanların ısısı . gidiş dönüş ayrı dert zaten . gidene saygı duyarım gitmeyeni hayıflamam.

Keşke İstanbulda olsaydım,Arenaya her hafta gitme şansım olsaydı da donsaydım :)

Yılda bir Kayseriye geliyor.ayaklarımızın altı kar,buz gibi hava.Allahtan bu sene havalar iyiyken geldi rahattık :)

Atv Avrupa gösteriyor mu?

Imkanim olsaydi giderdim. Tamam herkes evinde otursun izlesin, bombos kalsin stad (:

he bende onu dedim zaten .. yönetimin bu işe bakması , yolları , ısıtma olayını halletmesi gerekiyor demeye çalışıyorum .

Avrupa'daki taraftarlar kendinden isitmali herhalde? Onlar nasil HER macta dolduruyor stadi?

Lig TV HD'ye yaklasik 1 senedir avrupadan da üye olabiliyorsun.

hayir, bizim burda upc kablo tv den yani actiracaktim, 5 kanali var ligtv, turkmax, shovtv ve 1-2 tane daha ama ligtv hd yok.

ayrica ligtv artik her maci veriyor, ama bunlar sadece ligtv nin ana kanalini gösteriyor, bu konu hakkinda zatens ana bir, iki sey yazicam sonra, bilgi lazim.

özelden yazarim mac bitsin

Stat en boş gününü yaşıyor sanırım. Kaç kişi var statda bilgisi olan.?

Biletler ne kadardı acaba arkadaslar şöyle 3-4 lira yapsalardı da 10 15 bin kisi gitseydi

1qj47.jpg

Stadın son durumu

Hadi la Caglar 2 asıl da al şu hakandan formayı.

Geri
Üst Alt