ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Devre Arası | ATV

Riera'da bir *******lk var bence. Bu adam bizde gol falan atamaz gibi geliyor bana. Gecen hafta I.B.B. macinda direge nisanladigi toptan beri öyle düsünüyorum. :asd:

sabri mertanin formayi kapacagindan korkmus belli

Abi yapmayın gözünüzü seveyim.Sabri bunları düşünebilecek biri değil.Zaten Sabri'nin sağ açık,Mertan'ın sağ bek olma ihtimali yok.

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | İlk Yarı | ATV

Maçı izlemesem "o kötü, bu iyi" yorumlarınız yüzünden kafayı yerdim heralde.. Birinin siyah dediğine öbürü beyaz diyor..

Sercana tebrıkler gerçekten formunu buluyor yavaş yavaş

Riera pas atmayip kendi kendine bir seyler yapmaya calisiyor.. cikar hoca sunu da kenarda kendi kendine oynasin !!!

nedir bu reira nefreti yaw adam kalite kokuyor resmen tamam baslarda biraz gurcaladi ama oda yavas yavas gucuna kavusuyor mac icinde cok fazle goza giremyebilir ama atti her pas tehlike oluyor rakip kalede atti her calis oyle ayaklarina cok hakim yapmak istediklerini tam olarak uyugulasa saha icinde ozaman gorun reirayi siz

Alt yapıdan çıkan , yıllardır Galatasaray'dan ekmek yiyen Sabri'nin, Kendisi gibi alt yapıdan A takıma çıkmak için kendini göstermek isteyen Mertan'a BİLİNÇLİ OLARAK bir tane bile pas atmamasını esefle kınıyorum.

dilil yık panpa

O degilde f.t okan'ı da oyuna alsada izlesek /:

defans leeeeeeeeeeeeş !

Mertan´a bir kere top verdiler asist yapti cocuk. Sabri sanki orta yapmasini biliyor da, 1 metre önündeki Mertan´a israrla pas atmiyor. Dayaklik

Mertan'ın moraller sıfırdır su an. Düşünsenize 45 dakika top oynuyorsunuz takım 3 gol atıyor ama ayağına top gelmiyor.. Ayıptır..! Bencilliğin ne alemi var..!

Kuyt nerden cıktı sımdı la

Mertan'a bir tane top atıldı, onu da asist yaptı. Ancak maç içerisinde çok kayıp, arada bir içeri girip top istemesi gerekiyor. Emre ile Mertan arasında belki de en büyük farklılık bu şu an için. Emre'ye top gelmediği zaman ortaya geçip top alıyor, en azından toptan bu kadar uzaklaşmıyordu.

Emre normalde orta saha oyuncusu.

Mertan winger.O kadar olması normal

gökhan zana katlanabilirim de pas yeteneği sıfır olan servet ile asbriye katlanamam. gitsinler süper ligden idare eder bir sağ kanat ile stoper alsınlar yeminle bunlardan kötü oynamaz aksine katkısı olur. bu ne la?

Engin sadece bu yedek takim'da böyle bencil oynayabilir.. Böyle Melo saha'da varken oynasin da görüyim.

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | İlk Yarı | ATV

Elmander yapardı be sanki üstadlar

Elmander oyunu Sercan kadar hızlı düşünerek oynamıyor. Şimdiye kadar aşırtma vuruş yaptığını da görmedim. Onunla ilgili esas hayal kırıklığım, Premier Ligde attığı gollerin benzerini bizde çok az attı nedense.

Geri
Üst Alt