ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Devre Arası | ATV

terim mertan ı oyundan alırsa gözümden düşer, yok sabri samimiyetsizini uyarır ulan mertan a pas atmıyorsun köylü kurnazı ayağını denk al derse, ki görücez, o zaman bir kez daha imparator oldugunu kanıtlar.

Ben bu pozisyonda kasıt ararım arkadas.Gol oldu diye fazla durulmadı üstünde ama Ayhan'ın yaptığı burda yakışmadı..!!

adszui.jpg

Engin zaten as adam normalde de , onunla ilgili bir yorum yapmaya gerek yok, iyiydi.

Sercan'da cok iyi görünüyor sahada.

Mertan'a bos pozisyonda pas atılmaması sinir bozucu. Özellikle Sabri tarafından atılmıyor bu paslarda.

O değil de Ceyhun çok kötüydü yahu, diğerlerini zaten biliyorduk ama Ceyhun'dan böyle bir performans beklemezdim hiç.

Topu alıp çalımlarla gidip gol yapması mı lazımdı o boyda bi ön libero.. Yerini kaybetmedi, Sağ kanada sayısız nokta uzun pas gönderdi.. Bu mu dur "çok kötü" oynamak?

sercan bir gol, bir asist bakalim devam edicek mi ikinci yarida böyle

Ceyhun'un ayakları birbirine karışıyor.İyi değil.

Mertan'da büyük bir eksik var tıpkı Aydın gibi duracağı yeri bilmiyor,bunu geliştirmesi lazım.Ama zeka var en azından,çıkardığı ara pası gol öncesi iyiydi.Sabri olsa o topun bile şiddetini ayarlayamaz.

Arkasinda Ujfalusi ve Eboué olsa ona çok iyi destek olurlardi, ama Sabri de ideal bir sag bek olmadigindan, Mertan'a birsey katmasi beklenemez.

Ujfalusi'nin Semih'e katkisi çok büyük mesela.

Şu an oynayan 11 den hangisi direkt normal ilk 11 e alırsınız ? Belki enginle sercan. Diğerleri bitik. Yedeklerimiz malesf kötü, maçı giripte çevirecek kimse yok.

Hadi daha ilk defa beraber oynuyorlar deyip susalım. Ama karşında da adana var.

servet ve gökhan su takima karsi bile bu kadar hata yapiyorsa defolsun gitsinler

Bence değil. Tam sayamadım ama 2'den fazladır eminim; çok top kaptırdı ve bu toplarla kalemizde tehlike yarattılar.

İyi de adam bu takımla daha ilk maçına çıkıyor mental ve yetenek olarak değerlendirin herkes top kaptırdı takımda onun yeri kritik olduğu için onunkiler tehlike yarattı diğerlerininki yaratmadı. Pasları ve oyun hızı çok hoşuma gitti şahsen benim çabuk karar verip pas atıyor

ileri katkısı güzel ama geri dönüşleri hiç yok şu maç için

Neresi iyi Allah aşkına. Bir ortası geçmedi. İçeriye bakmadan orta yapmaya çalışıyor. İçerde adam yok. DÜşünün Hakan Balta bundan geçen sene bile daha iyiydi.

Su 45 dakika'dan sonra Hakan Balta'nin alternatifi olarak Mert Çetin, Ujfalusi'nin alternatifi olarak Sadik Çiftpinar, Muslera'nin alternatifi olarak Eray Isçan'i yazarim..

Mert'in Çaglar'dan kötü, Sadik'in Servet'ten kötü ve Eray'in Ufuk'tan kötü oynayacagani sanmiyorum.

Ama hoca Ceyhun ve Sercan'i kazanmak isteyecektir demistim. Ikisi de alternatif olabilecek düzeye gelebilir, Sercan iyi ama Baros ile kiyaslanmasin su anda, 2. lig takimi ile oynarken, bu kistas olmamali. Baros bu maçta olsa hattrick yapmasi içten bile degil..

inan bana altyapıdaki sadık çiftpınar ve emrecan gerçekten iyi stoperler!mert çetin forma girmeye başladı ...

Servet Çetin başlığında 1 sene daha sözleşme imzalamalı bizimle kalmalı yazmıştım. Modlar banlayabilir isterlerse

Geri
Üst Alt