Cevap: ZTK 11/12 3.Tur | Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | Maç Sonucu
Adana oynadı, Galatasaray attı maçın bütün özeti budur.
Maçın ilk yarısını baktığımızda ilerde çoğalamadığımızı, çift santrafor oynamamanın verdiği bi dezavantaj olduğunu görüyoruz.
Mahalle maçı gibi mübarek alan gidiyor, alan gidiyor..
Fatih Hoca'nın böyle bi maçta şans bulamayanların önünü açmak adına ilk 11'de yer vermesi iyiydide, şans yanımızda olmasa, Adana'da top cambazı yada becerikli biri çıksa gerrçekten rezil ederdi bizi vatana, millete..
Çok tehlikeli anlar yaşadık 2. lig takımı deyip geçmemek lazımmış.. Onlardaki bu cesaret, arzu, futbol isteği 92. dakikaya kadar varlığını hissettirdi. Onlarda haklı tabi kaybedecek bişeyleri yoktu sonuçta. 3-0 olmuş hocaları hala ileri ileri diyor.. Takdir edilesi valla..
Ben Adana'yı çok beğendim. Fark edildiği üzere ayağa pasları çok iyiydi. Tıkır tıkır oynuyor bizim elemanları sıkça düşürüyorlardı maçtan.. Gerçekten becerebilseler henüz 26. dakikada 3-0 etmişlerdi skoru. Çünkü biz 10 kişi çıktık sahaya.. Servet elinden geleni yaptı sonundada İstanbul Hatırası dedi bi gol attırdı. Helal olsun.
Ceyhun.. Ah Ceyhun yakışıklı olman sadece sana karşı bu kadar sabırlı olmamı sağlayan tek şey.. Yinede demeden edemiycem, oyun kurucu diye çıkmışsın sahaya ama ben oturduğum koltuktan daha güzel kurdum oyunu. Maç boyunca yeptığın en olumlu hareket 66. dakikada yaptığı asistti.
Engin.. İlk goldeki payın unutulmaz.. İlk yarının yıldızıydın. En çalışkanı, en isteklisi, en hareketlisiydin. Aman diyim ilerle, gevşeme.
Ayhan.. Sende çok istekliydin. Geçen seneki arsa avcısı Ayhan profilini sildin gözümde. Heh işte bi kaptan böyle olur.
Sabri.. Samsun maçına göre biraz daha iyi olsada her zaman ki ayarsız enerji Sabri'ydi işte..
Çağlar.. Zaman zaman ben burdayım dedin, özellikle 63. dakikada topu geri döndürüşün alkışı hakeden davranışlarındandı.. Ah be çocuk bi ritmini yakalasan varya kimlerin formasını alırsın elinden..
Mertan.. İstekli ama henüz hazır değil. Yada bu kadroyla çıkmak söndürdü onu çünkü istediğini yapamadı bi türlü.. 53. dakikada 3 oyuncu arasından çıkardığın top bi işe yaramasada çok beğendim o anda seni.. Başarılarının devamı gelir inşallah
Riera.. Performansını zamana yayamadın, bi vardın bi yoktun.. Heh Riera forma girdi yapacak yapacak derken saç baş yoldurttun. Daha iyi olacak olacak
Berk.. Yavru aslan çok cesaretli gördüm seni lo

İlerde çok bahsettireceksin adından yalnız biraz sebaat..
Okan.. Tekniği var, isteği var istediğin zaman formayı ver rezil etmez ama yanındakilere bağlı. Alda at tarzı biri olacaksın hadi bakalım hayırlısı
Veeee son olarak Ufuk.. Taffarel çok iyi yuğurmuş seni bugün bunu anladım.

Hani sen olmasan bu maç ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum.. Aman efendim 2. lig takımına elenen lider.. Konuşmaları haya bile etmek sinir olmaya yetiyor.. Neyseki Ufkumuz açık.
Muslera'nın arkasında gözün kapalı güvenilecek biri.. Sen varsın. Bütün teşekkürler sana aslında bu maçtan alnımız ak çıktıysak hepsi senin sayende.. Panter panter..
Sonuç olarak maç bitti. Fatih Hoca Ufuk'a güvendiğinden mi bu kadar tehlikeye attı bizi bilmiyorum ama kalpten gidecektik o biçim. Defansımız yine sınıfta kaldı.
Daha iyi olacağız inşallah neyse en azından yedeklerimizin halini gördük.. Görmek istemediklerimizde oldu tabi neyse.
Teşekkürler Galatasaray, Teşekkürler Ufuk.