ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray - Sivasspor | 20 Mart | 20.30 | ATV

beyler bi sorum olacak.şimdi bu maçta kart sınırında adamlarımız var.onlar hala sınırda mı yoksa lig ayrı kupa ayrı mı değerlendiriliyoe.?

hic anlamicam. almanya da 2. lig maclari bile full cekior nerdeyse.

Istanbul gibi bi sehir de "en cok taraftar" olan Galatasaray maclarinia, kac kisi gelior :/

valla, ben ilk basta fatih hoca gelmesin diyordum, neden mi?

servet, zan, sabri, balta gibi topcularla yine fantazi isleri dener, vazgecmez diye korkuyordum.

ama hoca inanilmaz degismis, sabriyi bile hic uzatmadan yedek brakiyor. (sabriyi milli takimda bile oynatirdi)

fatoh hoca serveti, zani, sabriyi, ayhani falan yedek brakti ya, bu yeter bana. Aldigi basarili sonuclar, ligde 2. ye 9 puan fark atmis olmamiz falan bunlar bir kenara.. Benim icin önemli olan dedigim gibi, su kazmalardan kurtulmamiz idi. Servete falan kazma dedigim icin umarim ban yemem ama yalan mi.

inanirmisin salman bu yazin basinda karbon kopya korkularimiz vardi seninle,terim gelince tamam demistim;yine butun kazma yerliler devam edicek ,sacmasapan transferler yapacagiz bir onceki donemindeki gibi ,fakat terim acayip degismis eski terim den eser yok ,eski mimiklerini bile kullanmiyor artik,ben yanilgiya dustum ,bukadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi,sonuna kadar destekliyorum artik hocayi :)

beyler bi sorum olacak.şimdi bu maçta kart sınırında adamlarımız var.onlar hala sınırda mı yoksa lig ayrı kupa ayrı mı değerlendiriliyoe.?

Mesela 4 sarı kart sınırında bulunan Necati bu maçta sarı kart görürse lig maçında cezalı duruma düşmüyor.

Sarı kartlar kupa ve ligde ayrı ayrı değerlendiriliyor.

Kırmızı olunca iş değişir.

inanirmisin salman bu yazin basinda karbon kopya korkularimiz vardi seninle,terim gelince tamam demistim;yine butun kazma yerliler devam edicek ,sacmasapan transferler yapacagiz bir onceki donemindeki gibi ,fakat terim acayip degismis eski terim den eser yok ,eski mimiklerini bile kullanmiyor artik,ben yanilgiya dustum ,bukadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi,sonuna kadar destekliyorum artik hocayi :)

desteklemeyi brak, terimin yerine bir baskasi gelseydi, 3 yilimiz daha kaybolurdu, en az 3 yil giderdi.

terih en dogru, tek dogru tercihmis.

üst yaparmıyız :D

inş olur hacı :D 50 misli gömdük

hic ama hic kolay olmicak,cok zor cok ...

hic anlamicam. almanya da 2. lig maclari bile full cekior nerdeyse.

Istanbul gibi bi sehir de "en cok taraftar" olan Galatasaray maclarinia, kac kisi gelior :/

almanyayla turkiye, almanlarla turkler bir mi bilo

Arkadaslar,AtvAvrupa veriyormu maci?

veriyor dediler, sirf güzelce bu maci izlemek icin amcalarima gidecegim, eger átv avrupa vermezse, cok pis kizarim veriyor diyen arkadasa

Ilk maci vermislerdi. Bende veriyor diye biliyorum. Insallah yamuk yapmazlar

Atv avrupa veriyor, hafta boyunca reklam yaptilar.

Insallah tamamen yedeklerle cikariz bu maca,Muslera haric.

beyler fanteziye gerek yok. agirlikla AS kadro cikar. Sivas a karsi onyiorus. 3. 4. lig takima karsi degil

insch

ufuk - sabri, gokhan, ujfalusi, caglar - ceyhun, melo - riera, yekta, aydin - baros

Geri
Üst Alt