ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Niye aslarla çıkmadın F.T :mad:

Penaltiyi verse bile gol olsa bile ki garantisi yok ikinci yarı bizden iyi oynayan sivas yine turu geçerdi bence. Deplasmanda 4 attığımız için pek sallamadik sanki bunları.. Neyse sağlık olsun olan oldu :-(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

İlk yarıda resmen tek kale oynamamıza rağmen gol atamadık. Futbolcular yemin etmiş sanki gol atmamış için. Maçı izlerken dedim ilk yarıda gol atamazsak 2.yarıda çok zorlanırız dedim ve yenildik. Elmander ve Melo'nun eksikliğini çok hissettik. En çok Melo. Engin hiçbirşey yapamadı. Aydın'ı neden oyundan aldığınıda anlamadım. Etkili oynuyordu onun yerine Yiğit yerine Sabri'yi aldı ve gördük ne kadar iyi bir değişiklik olduğunu(!). Canın sağolsun Galatasaray. Artık lige odaklanırız. Futbolcularda silkelenip kendine gelsin Trabzonspor maçında tek yol galibiyet.

ulan sinirden kafayı yiyecem şimdi..madem her sene kupayı umursamıyacaksın ozaman hiç katılmayın da asabmızı bozmayın.

beyler daha takım yeni kuruluyo ilk yılı takımın daha biçok oyuncu degişir bu takımdan :D baros servet sabri riera kesin gidici bence

Yenildik, Üzgünüz

Erken havaya girmiştik, belki bu mağlubiyet aklımızı başımıza getirir diye umuyorum.

Yensek de yenilsekte en büyük GALATASARAY.

Emre Colak bugun iyi gunundeymis keske maca baslasaydı, orta bolgede cok daha etkili artık kanatta harcanmasın bi zahmet

Aslında bardagın dolu tarafından bakarsak bu bır rehavet olacaksa ki olacağını sanmıyorum bizim için bir uyarı oldu.İşin kötü tarafı *** ve trabzonlular şimdi başlıycaklar 3 gunde 1 maç yapınca bak ne oluyor diye,

geçen seneki takımı izledik adeta,rezaletti..

fatih hoca'nın aydın'ın yerine sabri'yi aldığı an benim için zaten maç bitmişti.sabride saolsun utandırmadı zaten yedirdi golü,her topu rezil etti,atakların içine etti...

milan baros bitmiş,daha fazla cümle kurmaya değmez.

necati...adamdan gereğinden fazla şey bekliyoruz,yaşı belli geldiği yer belli görev adamı iyi niyetli ama dinlenmesi gerek bu aşikar.

sercan..floryada yatacak yatak bulduğu için şanslı..

emre çolak selçuk ufuk semih eboue bu 5li maçı kurtarabilirdi ama hakemde izin vermedi.

yazıklar olsun rehavettir bunun adı.

Takımdaki çürükleri görme açısından iyi bir maç oldu. Sercan ve Sabri'nin gelecek sezon takımda yer alacaklarını sanmıyorum artık. Ufuk iyi bir yedek kaleci görüntüsü çizdi. Baroş eski halinden çok uzakta. Necati çok yorgun gözüktü. Selçuk her zamanki gibiydi ama tek başına yapabilecek birşeyi yoktu. İkinci yarı tamamiyle oyundan düştük zaten. Neyse sağlık olsun. 14 kez bu kupayı kazanan bir klübüz, üzülecek fazla birşey yok.

şaka gibi ya....

Nazar boncuğumuz olsun sıkmayın canınızı.

Play-offlar öncesi nerde eksikliklerimiz olduğunu görmemiz açısından iyi oldu, hem rehaveti dağıttı hemde takımın üstündeki yüksek beklenti bir nebze kalkmış oldu. Dileyelim ki yenilgi hakkımızı bu maçta kullanmış olalım.

Bu macla as takim ve yedekler arasindaki kalite farkini gormus olduk. Melo ve Elmander olmadan bu takim bir hic..

Yedekler arasinda Ufuk ve Aydin fena oynamadilar, Sabri'yi derhal takimdan uzaklastirmaliyiz

Yazik ya, yine kötü Besiktas'a kaldi kupa en cok ona yanarim.

Bız bu yiğit'i ve sercan'ı neden aldık...

Yine mi 6 milyon € boşa gitti...

Yiğit 2.5 m €

Sercan 3.5 m € + Musa çağıran

Toplam 6 milyon € + Musa

neyse ayaklarımız yere bastı...ıyı oldu bır bakıma...

Herkes yine Sabri diyor .Bu adam ne zaman futbolu bırakacak ? Kadromuza takviye gerekiyor Avrupa için .

geçen senenin ilk lig maçında da bu şerefsiz hakem sivas maçını yönetmişti bizim ve o maçtada kepaze bi şekilde yönetmişti ve yenilmiştik

Sabrinin bu takımda artık yeri olmadıgını kanıtlayan mactır bu mac.İlk golde yuzde yuz hatası var 10 pasından 7 sı basarısız bu gune kadarkı emeklerı ıcın teskkur edılıp kendısıne yenı bır takım bulmasını solemelı artık hoca.Galatasaray'lılıkta bı yere kadar ben sabrıden daha Galatasaray'lıyım ozaman bende oynıyım takımda olmaz bole sey derhal geregının yapılması lazım sercan rıera sabrı bunlar bu takımın bu sevıyedekı oyununda oynıyacak topcular deıl artık farkına varsınlar bırılerı bız bole kanser olmaya devam edıcez yoksa

sabri giriyor hemen gol yiyoruz ..bu kacinci???

Ümit Davala nin simdi ki hali > sabri

Geri
Üst Alt