ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

521751_343082455744143_292782590774130_1076969_1240471524_n.jpg

Kupa filan umrumda değilde şu Sivas gibi şike kardeşliği içinde olan takıma elenmek sinir bozucu. Hele o mecnun denen adamı görünce sinirleniyorum ne kadar pis oyunlar oynanıyor.

Ayrıca Aydın muhteşemdi bence niye çıktı hala anlamış değilim..

Kaleci hariç diğerleri berbat oynadılar...

Sabri, Riera, Sercan... Yahu bu takımın büyüklüğüne yakışan futbolcular değil bunlar... Yedek bile olamazlar! Fatih Hoca kazanmaya çalışıyor ama bunlar kendilerini düzeltmek bir yana dursun, dalga geçer gibi futbol oynuyorlar. Fatih Hoca'nın bu ısrarına da anlam veremiyorum. 96'daki futbolcularla bunların uzaktan yakından alakası yok... Yerli transfer için adam yoksa altyapıdan gençleri çıkarın, yemin ederim bunlaran daha iyi oynarlar. Bu adamları sahada görüpte beğenen acaba demeyen adam var mı? İdeali olmayan, aldığı paraların hakkını vermeyen oyuncular! Profesyonelmiş! Yemişim bunların profesyonelliğini!

Bi kac macla Baros gibi futbolcuyu silecek misiniz?

Ben çoktan sildim zaten, bugüne kadar yaptıklarını konusmaya gerek yok emeği geçmiştir hakkını yemiyorum, ama 2 senedir boş yapıyor, ayıp yapıyor. 2 senede oynamış oldugu maçlardan birini aç izle yaptıgı her hareket olumsuz. Geçen sezon başı gönderelim diye yırttım kendimi burda, iyi fiyat biçmişlerdi ama göndermedik, patladı elimizde. Şimdi satmaya kalksan 2 m'den fazla etmez.

banane lan, penaltımızı vermedi verse belki elerdik bu yorgun takımla bile. ilk yarı %100 top hakimiyetiyle oynadık nerdeyse Melo ve Elmander'in yokluguna ragmen. Sabri girince coktu takım...

Öncelikle sivassporun hak ettiğini ve bizim kazanmak için hiçbir varlık göstermediğimizi kabul edelim.

Ama bunu bekliyordum. 3 gün önce FB maçı, 3 gün sonra TS maçı. Doğaldı.

Maç genelinde Selçuk, Ufuk

İkinci devre, Emre Çolak dışında kimseyi beğenmedim.

Kısmet böyleymiş. Ligi etkilememesi tek düşüncem. Yoksa bu kupa pek cezbetmiyor beni.

Kupanın cazibesi yok belki ama Galatasaray oynadığı her kupada şampiyonluğu almalıdır. Türkiye Kupası'nda yarı final bile göremiyoruz.

SAKA MAKA bu Riera'da bi cnabetlik var adamin yaptigi HERRRR hareketde bi olumsuzluk var.

Abi herkes gider Riera gider,Servet gider,Baros gider ama Sabri kalır ya ondan korkuyorum ben ya

Melo'nun yerine Ceyhun'un oynamasi gerekiyordu. Fatih Terim en iyi oynayan futbolcumuz Aydin'i cikartip, yerine ******* Sabri'yi alarak maci rakibe verdi. Ama cani sagolsun. Bu mac bize ders olsun.

Aydın konusunda Fatih hocayı eleştiricem tutmayın beni..Harbi yanlış bir değişiklikti.

Bu arada Sivasspor'a kendi sahamızda ilk kez yenildik:(

Sivasspor'u hazirlik maci gibi görürsen elenirsin kardesim. 1000 kere söyledik fantezi kadrolar yapmayin,Boluspor'la oynamiyoruz diye. Kendi sucumuz. Son pismanlik fayda etmez demistim.

Tam kadro oynasak,insallah kazaniriz diye dua edecegimiz takima karsi Sabri'lerle Sercan'larlaRiera'larla oynuyoruz yahu. Bari yedeklerde dursun Melo ve Elmander. Kendi sucumuz. Hic aglamayalim

Abicim anlatamazsın işte.Kupayı almayalım ne olacak,yedeklerle çıkalım 5 atarız gibi Galatasaray haini kişiler var aramızda.Full yedek kadroyla çıkmak isteyen mi dersin,sanki yıllardır tüm kupaları alıyormuşuz da bu kupaya ihtiyacımız yok diye düşünen gerizekalılar mı dersin.Sonra bu kişiler transfer sezonunda yönetime küfreder neden 500 bin euro fazla vermediler bilmem ne.Sen en az 5 milyon doları elinin tersiyle it,yıllarca avrupaya gitme,7 yıldır Türkiye kupasını alama sonra hesap sor?Millet 3 kulvarda yarışıyo bi şey yok,kadromuz geniş,tonla para ödeniyo furbolculara biz 2 kulvarda yarışınca laf oluyo.Şampiyon olalım da yetermiş.Yazıklar olsun! Aziz in en yakı dostu,Fener den sonra en büyük düşman Sivasspor ve Mecnun Odyakmaz ı sevindiren zihniyete lanet olsun.Artık geçen sefer olduğu gibi Sivas bizi eledi ya abisi fenere yenilir,bizimkilerde başlar ağlamaya.

devre arası sabriyi görünce dedim bu maç çok zorlaştı. hemen çok vakit geçmeden 4 dk sonra sabrinin hatasından golü yedik. 10 pas verdi 8 i hatalı. bu arada aydın neden çıktı oyundan ?

Sakatlanmış,bünye alışık değil iyi futbola

tek bu maç için demiyorum

gol attığı, iyi oynadığı maçlarda bile necati'ye ısınamamıştım, gelmesini hiç istemiyordum, gelince sinir olmuştum

son 2 maçtır batırıyor takımı.. baroş, sercan falan formunu bulsaydı keşke..

Sabri en kısa zamanda defol git

ilk onbirimiz cok iyi necati haric

seneye necati nin yerine cok iyi bir santrafor ve 4 tane en az ilk 11de oynayacak kalitelde olacak transfer yeter.

*yedek icin

Sabri baros riera 18 i dahi haketmiyor. Hatta galatasarayi hak etmiyor.

Arkadas bu sene bu adamlarla sampiyon olacagiz.

Ama lig Bittigi anda eksik yerlere adamlarin alinmasi lazim. Devsirme adamlarla oynanmaz.

İlk 11 e En yakin adam emre colak. Onun disindakiler 11 adami degil.

Geri
Üst Alt