ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray - Sivasspor | 20 Mart | 20.30 | ATV

Ufuk-Sabri-G.Zan-Semih-Çağlar-Ceyhun-Ayhan-Yiğit-Riera-Baros-Sercan tarzı çıkabiliriz.

Bu kadroda farklar belki Yiğit yerine ilerde Sabri bekte Eboue olabilir mesela.

Umarım galip geliriz.

Ufuk

Sabri Semih Zan Çağlar

Aydın Selçuk Ceyhun Riera

Sercan Baros

Bu maçta Mertan'ı da denemeliyiz.

Maçı ciddiye alıp tam kadro çıkmalıyız.

Telafisi olmayan tek maç diyoruz. Kadroya maç yapmamış adamları dolduruyorsunuz:)

Tamam Ayhan olabilir, Sercan olabilir ancak aynı anda Ceyhun ve Çağlar hatta Aydın ağır gelir. 1-2 isim olmalı elbette. Bence Ayhan ve Sercan. Onun dışında takım normal düzende çıkmalı. Riera ile başlayabiliriz.

Telafisi olmayan tek maç diyoruz. Kadroya maç yapmamış adamları dolduruyorsunuz:)

Tamam Ayhan olabilir, Sercan olabilir ancak aynı anda Ceyhun ve Çağlar hatta Aydın ağır gelir. 1-2 isim olmalı elbette. Bence Ayhan ve Sercan. Onun dışında takım normal düzende çıkmalı. Riera ile başlayabiliriz.

Türkiye Kupasıda önemlide lig daha önemli be abi.

Bu maça yedeklerle çıkmak önemli.Rıza 4-0dan dolayı bileniyordur bize.

Kasapvari oynayabilirler.Bu aralar dikkatli olmak şart.

Rövanşı varmı bu maçın?Yoksa tek maçlıkmı?

Play off için ara verilecek. İkiside önemli. Fatih Hoca'nın son sözünü eklettirme bana şimdi :)

Üşenmedim : ‎"Galatasaray nerede olursa olsun kazanmak için oynar. kazanır ya da kaybeder ama kazanmak için oynadığı gerçeği değişmez!".

Hedef galip gelmek ise kadro belli. Gören sanır haftalardır bir bejeke ya da Trabzon gibi Avrupa-Türkiye-Türkiye Kupası maçları yapmışız sanar. 2 gol atarız misal sonra çıkarır bazı isimleri. Siz abarttınız ama takımı 1-2 maç dahi yapmamış adamlarla oluşturuyorsunuz. 1-2 tanesi alınır kadroya ancak 5-6 tanesi ağır olur diyorum. Sebebi tek maç oluşu. Kupa da önemli bunu idrak edelim. Bu sene rahatız ? Haksız mıyım ? Seneye Avrupa falan daha çok yorulacağız. Rahat rahat 2 kupa ile kapatalım ligi.

Play off için ara verilecek. İkiside önemli. Fatih Hoca'nın son sözünü eklettirme bana şimdi :)

Üşenmedim : ‎"Galatasaray nerede olursa olsun kazanmak için oynar. kazanır ya da kaybeder ama kazanmak için oynadığı gerçeği değişmez!".

Hedef galip gelmek ise kadro belli. Gören sanır haftalardır bir bejeke ya da Trabzon gibi Avrupa-Türkiye-Türkiye Kupası maçları yapmışız sanar. 2 gol atarız misal sonra çıkarır bazı isimleri. Siz abarttınız ama takımı 1-2 maç dahi yapmamış adamlarla oluşturuyorsunuz. 1-2 tanesi alınır kadroya ancak 5-6 tanesi ağır olur diyorum. Sebebi tek maç oluşu. Kupa da önemli bunu idrak edelim. Bu sene rahatız ? Haksız mıyım ? Seneye Avrupa falan daha çok yorulacağız. Rahat rahat 2 kupa ile kapatalım ligi.

O zaman kadroda genişleyecek.

Hocaya güvenimiz tamda.:)

Diğer faktörler korkutuyor beni.

Yoksa Sivastan korkum yok.

Ek olarak, Sivas'ın oyun yapısı bize uygun:) Sebebi pas yapan ve defansı başarılı olmayan bir takım. Kapansalarda atarız, top oynasalarda. Çirkef oyuncu sayıları yok denecek kadar az. Eskiden bu sayı oldukça fazlaydı:) Sivas'ı o zeminde yendik biz. Yine yeneriz ama ciddiye almamız lazım. Telafisi yok çünkü.

Rotasyona illa ki gidecektir Fatih Hoca ama rotasyonu böyle tüm 11 üzerine yapmak tamamen yanlış olur.Karşımızda Sivasspor olacak, ligin iyi takımlarından biri, Sivas'ı as oyuncularla 4-0 yendik ama maçı izleyenler hiç de oyunun skoru yansıtmadığı konusunda hem fikir, Sivas ligin tehlikeli takımlarından biri, rotasyonda kullanacağımız max 3 oyuncu olur, Riera-Baros ve Sabri.Onun dışındakiler bu maça hiç hazır değiller bence.Aydın eskisinden daha fazla oynamaya başladı ve sakatlanmaları vs artık eskisi gibi yok, belki Sabri yedek başlar Eboue yerinde oynar önünde Aydın oynar.Ciddiye almamız gereken bir maç.Fatih Terim bunun zaten bilincindedir biz burda ne kadar kafa yorsak da hocamız takımı en iyi şekilde sahaya sürüp, iyi bir netice ile yolumuza devam edeceğimizden şüphem yok.

haydiii

Bu tarz maçlarda kadro genişliğini kullanmamız lazım.

F.Terim kadroda değişikliğe gidecektir.

Ben Fatih terimin kadroda revizyona gideceğine inanıyorum. ufuk-sabri-gökhan-servet-çağlar-ceyhun-engin-yiğit-riera-baroş-sercan şeklinde çıkarız bence.

Bu kadroyla macin sonucu belli olmaz, Sivas as kadrosuyla cikarsa bu kadro cok zorlanir. Sivasspor macinda 0-4 kazanmis olabiliriz ama Muslera cok kritik toplar cikardi. Onlar girseydi sonuc farkli olabilirdi o yuzden bu maci kesinlikle ciddiye almamiz gerekir. Turkiye kupasinda cezali duruma dustugumuz taktirde bu lige yansiyormu yoksa cezamizi kupada mi cekiyoruz? Trabzon macina eksiksiz cikmak lazim. Bu macta revizyona gideriz ama abartmamak lazim. Umarim A2'den 1,2 oyuncu kadro'da bulunur.

Rotasyona illa ki gidecektir Fatih Hoca ama rotasyonu böyle tüm 11 üzerine yapmak tamamen yanlış olur.Karşımızda Sivasspor olacak, ligin iyi takımlarından biri, Sivas'ı as oyuncularla 4-0 yendik ama maçı izleyenler hiç de oyunun skoru yansıtmadığı konusunda hem fikir, Sivas ligin tehlikeli takımlarından biri, rotasyonda kullanacağımız max 3 oyuncu olur, Riera-Baros ve Sabri.Onun dışındakiler bu maça hiç hazır değiller bence.Aydın eskisinden daha fazla oynamaya başladı ve sakatlanmaları vs artık eskisi gibi yok, belki Sabri yedek başlar Eboue yerinde oynar önünde Aydın oynar.Ciddiye almamız gereken bir maç.Fatih Terim bunun zaten bilincindedir biz burda ne kadar kafa yorsak da hocamız takımı en iyi şekilde sahaya sürüp, iyi bir netice ile yolumuza devam edeceğimizden şüphem yok.

Aynen. Ya da ideale yakın kadro ile başlanıp 2 farklı skor sonrası 60dk gibi değişiklik yapabilir. Ceyhun-Ayhan vs... Ancak Sivas-Eskişehir-Bursa bu takımlar Avrupa bileti için Türkiye Kupasına asılacaklar. En tehlikeli takım bu yüzden bize geldi. Tek avantajımız ligin en çok gol yiyen 2-3 takımından biri. Bu da defans oyunlarının zayıf olduğunu Baroş-Necati gibi kurnaz oyuncuların sevdiği takımlardır.

Aslına bakarsanız beni en çok korkutan maç bu maç. fener maçının rehaveti çöktüğü için bu maça konsantre olmakta zorluk çekecektir takım. Bu yüzden Fatih hocanın takımda bir revizyona gitmesi ihtimalini yüksek görüyorum. Bazı oyuncular için son şanslar olduğuda aşikar. Ben forvette Elmander' in dinlendirileceğini Baros' un ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Belki yanındaki isim Sercan olarak değiştirilebilir bile. Sol kanatta Riera oynayacaktır bu maçta. Sağ kanatta Engin veya Aydın oynatılır. Orta sahayı hiç bilemiyorum. Melo ve Selçuk fener maçında çok yoruldular ancak bu iki isim yanyana oynamadığında çok efektif bir oyun oynayamıyoruz ne yazıkki. Defansta ise Ujfa yerine Gökhan Zan oynayacaktır. fener maçından sonra otobüs Florya' ya geldiğinde Eboue yürümekte zorlanıyordu. Belki Sabri çıkabilir sahaya.

Rövanşı varmı bu maçın?Yoksa tek maçlıkmı?

Tek maç. Bu yüzden yedek ağırlıklı olmamalı kadro. En fazla Sabri ve Ceyhun oynar.

Elmander yerine Baros oynayabilir. Elmander dinlendirilmeli ve Baros'un form tutması gerekli.

Aydın Emre'den formayı alabilir bu maç için.

Riera da Engin yerine oynayabilir.

Şöyle bi kadro bekliyorum.

Muslera

Sabri-Ujfa-Semih-Hakan

Aydın-Ceyhun(Melo)-Selçuk-Riera

Baros-Necati

sampiyonluk herseyden önemli. o yüzden as oyunculari fazla yipratmamak gerek. hem bizim yedeklerde Sivasi yener zaten.

Kale: Ufuk

Defans: Sabri - Zan - Servet - Caglar

Orta: Aydin - Ceyhun - Engin - Riera

Fovert: Necati - Baros

Başarılar

Geri
Üst Alt