ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Beyler abartmayalım artık tamam.

Gönderilmesi gerekenler : Aykut , Servet , Sabri , Serkan , Ayhan , Sercan(Kiralik) , Riera , Battal , Baros

Alınması gerekenler : Serdar Aziz , Alper Potuk , Evgen Konoplyna , Umut Bulut , Matias Suarez

melo ve elmander yoksa batiyorsan sen zaten büyük takim olamazsin.sorun oyuna sonradan giren oyuncularda

sabri , baros ve riera'ya yol vermek lazım..

Beyler maça yedeklerle falan çıkmadık.Bugün oynayan toplam 14 oyuncunun 10 tanesi as oyuncuydu.Takım komple değişmiş gibi konuşmayın.Ama Melo-Elmander ikilisi zaten 1 takım derseniz o ayrı..

Birkaç yönden iyi oldu.

*Futbolcularımız yenilmez olmadıklarının farkına vardılar.. Yenilmeyi unutmuştuk.

*Sabri,Sercan,Riera gibi arkadaşların bu takımda geleceği olmadığını anlamış olduk.

*Lig'e tam konsantre olmamızı sağlayacak bu hadise.

*Fatih Terim'ede bir nazar boncuğu diyelim. Bundan sonra böyle maçlarda yedekleri sahaya sürerken en azından as'larıda yanında oturtması gerekir. Bu konuda oda artık cok emindir.

Hadi gecmis olsun.

Bu arada yenilmemizle alakası yok ama, aslanlar gibi bir kaleci kazandık. İşte şimdi Galatasaray'a hoşgeldin Ufuk Ceylan!

İyi siz Türkiye Kupasına sevinin ben benim gibi Türkiye kupasını yiyenlerde Şampiyonluğa sevinsinler... Ben dünden razıyım...

Ne saçmalıyon birader ya.

Senin gözünde Galatasaray 2 kupadan birini tercih edecek bir takım olabilir.

Bizim için öyle değil Galatasaray aday olduğu her dalda şampiyon olmalıdır.

johan_elmander_wallpaper_by_timurarslan-d4hjtcv.jpg

Camiada bi rehavet havası vardı olayın iyi yönünden bakarsak bu hava dağıldı.Trabzon maçında daha hırslı olacaktır takım.

Aynen olay bu

Futbolcu ne kadar havaya girmedik dese de

olay öyle olmuyor

Bu takımdan Sabri riera sercan servet sezon sonu gönderilmeli.

Gönderilmesi gerekenler : Aykut , Servet , Sabri , Serkan , Ayhan , Sercan , Riera , Battal , Baros

Alınması gerekenler : Serdar Aziz , Alper Potuk , Evgen Konoplyna , Umut Bulut , Matias Suarez

Evet güzel oyun, bazen bende oynuyorum.. Türkçe lisans yaması çıktı mı?

eger tam kadro cikip melo kirmizi ve elmander sakatlanip trabzona karsi oynamayip yenilsek.neler denirdi neler.

Şu şerefsizlerin diline düştük ya en çokta buna üzülüyorum.Tek dertleri biziz anasını satayım GS elendi hoppp dalga geçerler hemen.

Ne dile düşmesi yahu.30 yıldır bu kupayı alamıyan eziklermi bizle dalga gececekmiş.İlk önce yarın Samsunu eleyeceklerı bıle süpheli ezik salakların.

Beyler maça yedeklerle falan çıkmadık.Bugün oynayan toplam 14 oyuncunun 10 tanesi as oyuncuydu.Takım komple değişmiş gibi konuşmayın.Ama Melo-Elmander ikilisi zaten 1 takım derseniz o ayrı..

9 tane ve en önemli en çok koşan en skorer 2 isim.

Elenmemiz tabi ki kötü oldu. Belki bu mağlubiyet takım üstünde bir silkinme etkisi yaratır.

Sercan: Yorum bile yapamiyorum. En gözde Türk futbolcu kimse,takas +para karsiliginda hemen gönderilmeli. Futbol katili

Sabri: Saygimizi tüketmeden git artik Reis. Nolur

Riera: Aldigin 3.5 Milyon'a yazik be. Gönderilmeli

Ufuk: Gelismis. Calismaya devam

Baros: Ben artik ufaktan gideyim der gibiydi. Emin olun ki veda maciydi. Belki sezon sonuna kadar dakika alacagi maclar olacaktir,ama sezon sonunda mutlaka gönderilecektir.

Necati: Düsüs var

Bu mac nazar boncugu olsun. Ayaklar yere bassin.

.

evet. as kadro ile cikmak lazim dedimde, "ne gerek var" "rotasyon olsun" "yedekler ciksin" diyenler NERDE?

Play off diye bişey var, galiba haberin yok.Yedek kulübesini bu maçta görmeyeceksen ne zaman göreceksin.

Geri
Üst Alt