ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 4-1 Balıkesirspor | Maç Sonucu | 27 Kasım

Cevap: ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 2-1 Balıkesirspor | Devre | 27 Kasım | ATV

24-25 kişilik kadro falan hikaye. adam gibi 14-15 adamın olsun yeter. gerisi zaten kulübü sülük gibi emmekten başka bi işe yaramıyor.

adam yokluğunda adam muamelesi görüyolar işte.

he tabi en doğrusunu sen biliyorsun. Robot ya o 14 15 kişi her maça çıksın :)

Şu izleyip eleştirdiğiniz adamların çoğu mevkisinin 3. 4. tercihi o yüzden 1. tercih gibi eleştirmeyin. Bi takım söyleyin bana 3. tane sol beki de harika. 3 tane sol beki bak sol bek oynayabilen 3 oyuncusu değil veya 4 tane forveti süper olan?

Balıkesirspor Karabükspordan iyibir takım iyiki as takımla kupa maça çıkmamışız.

Kalede Melo olsaydı diyen çok olmuştur heralde. :o

simdide engini kral ilan edecekler yorumlara bak :D

Golde Ufuk'un hiç hatası yoktu, Levent Tüzmen :o

Yokmuydu,bizim halı saha kalecisi bile girmez o topa öyle bıraksa top çıkacak zaten topu tutup kaleye doğru yuvarlandı adam,çok acemice yediği gol

Geldim be sonunda. :D

Güzel 2-1 öndeyiz ama maçı izleyemedim nasıl oynadık,oyuncular nasıl oynadı?

kanser olmadan bitirelim su macı :D

Cevap: ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 1-1 Balıkesirspor | İlk Yarı | 27 Kasım | ATV

Adam 1. pozisyonda karşı karşıya da çıkardı sonra yerdeyken yakalndı son anda hamle yaptı niye Ufuk'a sövülüyor şimdi... 2 pozisyonda vurduran defans ne işe yarıyor..

Allah aşkına savunmaya geçmeyin hemen.Yediği gol yüzde yüz Ufuğun hatasıdır.Hala neyi savunuyorsun yahu.

İlk pozisyonda üzerine geldi.Herşeyi geçtim evet her kaleci hatalı gol yer Ufukta yiyebilir fakat adam güven vermiyor.İnanılmaz Ağır,hantal.

bence ben bu aydin dan birsey anlamadim adam bir macta parliyor sonra hic yok emre desen iyice civitti bence ikinci yari aydin oynatacagima mertcan oynatsin

Furkan girsin nolur :sad007:

f.terim alt yapidan yeni cilekler gelecek ciakrtacagiz diyor ama yil olmus 2012 biz hala h.balta,sabri,aydin,ceyhun,caglar lari izliyoruz olacak is degil...alt yapidan hicmi sol bek cikmaz,hicmi defansif orta saha cikmaz,hicmi forvet cikmaz kardesim..kapatin alt yapiyi gitsin ne ise yariyor.cikara cikara yetenek düsmani emreyi cikardiniz

Geri
Üst Alt