ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 4-1 Balıkesirspor | Maç Sonucu | 27 Kasım

Cevap: ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 2-1 Balıkesirspor | Devre | 27 Kasım | ATV

bence ben bu aydin dan birsey anlamadim adam bir macta parliyor sonra hic yok emre desen iyice civitti bence ikinci yari aydin oynatacagima mertcan oynatsin

Aydın son dönemde hep belli bir düzeyde oynuyor.Bu arada o istediğin kişi yok.

Fatih Terim cogu futbolcuyu takimda tutar gibi ama Caglar, Ceyhun, Sercan ve Ufuk'u muhakkak sezon sonu göndermeli.

he tabi en doğrusunu sen biliyorsun. Robot ya o 14 15 kişi her maça çıksın :)

Şu izleyip eleştirdiğiniz adamların çoğu mevkisinin 3. 4. tercihi o yüzden 1. tercih gibi eleştirmeyin. Bi takım söyleyin bana 3. tane sol beki de harika. 3 tane sol beki bak sol bek oynayabilen 3 oyuncusu değil veya 4 tane forveti süper olan?

geçen sene bu takım şıkır şıkır top oynayıp eze eze şampiyon olduğunda kaç oyuncuyla geçirdik koca sezonu?

çağlar denen adam baltanın bile alternatifi olmayı beceremiyorsa ve riera formayı kapıyorsa, ben bu takımda oynayacak kapasitede değilim desin ve kendi gitsin.

lig ve CL sürecinde her maça 4-5 rotasyonla çıkarken, çağlar gökhan ceyhun sercan gibi adamlar hiç şans bulamıyolarsa bi düşünsünler.

sende bi düşün

Sorunumuz ne ilk 11 de nede yedeklerde Oyuncularimizin kalitesinde deil,sanki otorite boslugu var Takimda kosmuyorlar.Su amatör oyunculara karsi bile her topa Bizim Oyuncular bir adim gec kaliyor ilk 11 mizdede ayni sorun var kac mactir.

Baska bir Takim olsa Hocaya karsi oynuyorlar diye düsünülebilir ama Fatih Hoca da buna inanmak istemiyorum.Takimda disari yansimiyan baska bir sorun var.

Cevap: ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 2-1 Balıkesirspor | İlk Yarı | 27 Kasım | ATV

Yapmayacakları çok belli değil mi? mmm.

Öyle olsaydı şuan as kadro sahada olup bu oyuncuların hiçbiri sahada olmazdı.

Şu takıma karşı bile varlık gösteremeyen oyuncular listeye alınır ona göre bir sonra ki maçtan sonra elene elene gider liste

emre ŞOV !

ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 2-1 Balıkesirspor | Devre | 27 Kasım | ATV

Ceyhun ve caglar hic hazir degil.

Evet aylerdir mac yapmiyorlar ama kendilerinihazir tutup boyle firsat bulduklarinda kendilerini gostermeleri lazim.

Cevap: ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 2-1 Balıkesirspor | 2.Y | 27 Kasım | ATV

Manchester United, Arsenal, Barcelona vs de zaman zaman kupada zorlanıyor. Olağan şeyler bunlar.

Reis :D

Troll Çağlar

Re: ZTK 12/13 4.Tur | Galatasaray 2-1 Balıkesirspor | İlk Yarı | 27 Kasım | ATV

Levent Tüzemen çok üst düzey futbol bilgisine sahip.

çağlar sıvadı

aman çocuklar yemeyelim..

f.terim alt yapidan yeni cilekler gelecek ciakrtacagiz diyor ama yil olmus 2012 biz hala h.balta,sabri,aydin,ceyhun,caglar lari izliyoruz olacak is degil...alt yapidan hicmi sol bek cikmaz,hicmi defansif orta saha cikmaz,hicmi forvet cikmaz kardesim..kapatin alt yapiyi gitsin ne ise yariyor.cikara cikara yetenek düsmani emreyi cikardiniz

Rahman abi hoca 2 sene alt yapıdan kimseyi beklemeyin hiç iyi yetiştirilmemiş diye söylemişti GStv'ye.

2014 ile birlikte hocanın kıskacında ki oyuncular yavaş yavaş takıma girer. Ama seneye yetersiz bile olsa 1-2 oyuncu bekliyorum.

caglar sanki hic top oynamamis gibi eskiden ..

Furkan Özçal'ı niye oynatmaz bu hoca. O çocuk çok iyi la

Geri
Üst Alt