ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 0-1 1461 Trabzon | Devre | 11 Aralık | ATV

Cris ve Sabri'de hoca ısrar ettiği sürece yenilmeye mahkumuz..

Adam yetişemedi indirdi yahu var mı böyle birşey. 35 yaşında adamı hangi akla hizmet aldık onu anlamıyorum..

top zaten dışarı çıkıyordu. freni patlamış kamyon gibi daldı ağır vasıta

Maçın sonuna kadar sabredemiyosun 2.yarı gol atarlarsa ne diyeceksin biraz sakin olun..

isterse emre 45 tane gol atsin ikinci yarida,adam futbolcu falan degil biz resmin geneline bakiyoruz gole falan degil anladinmi

insan bi süre sonra takmıyo ya.bakıyosun fatih hocada hiç yenilik yok,aynı taş aynı hamam...furkan diye birini almış yok ortada..altyapıda mertan adam değil zaten,okanın yüzüne bakmıyo..pazar günü de hamitle falan halimiz duman..

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 0-0 1461 Trabzon | 1.Y | 11 Aralık | ATV

Bu sene sampiyon olmayalım mı? şu gecen sene muhabbetiniz bi bitmedi selcuk sampiyon yapmış sonsuz kredisi engin süper oynadı sonsuz kredi :mad:

Senin de derdin Selçuk de mi.

Sana göre kötü oynuyor ne yapalım postalıyalım gitsin de git işine.

ondan sonra fatih terim kaka diyince yuh artık alamayız..

bizde bu yedekler oldukça- maçı çevirecek adamda olamaz..

ilk 11 ne yaptı yaptı yoksa yedekten yekta-umut gelmedikçe tırt takımm

Ulan bu Cris'i neden oynatiyor adam mi yok...

a2 takimdan biri al oynat...:mad:

gülsem mi aglasammi sasirdim, yani ... o sahada bulunan hic bir oyuncu o formayi giymeyi hak etmiyor..

Ufuk o penalti..hayatimda yani nasil saysam bilmicem belki en az 5000 tane penalti görmüsümdür ama bu kadar kötü kullanilan bir penalti vurusunu ilk defa görüyorum hatirladigim kadariyla.. ayakta beklesen bile o topa yetisirdin köseyi secip yatmak ne öyle?

Cris senin tecrübenle ordan gelen oyuncuya o hizla mudahele edilirmi? önünü kessen yeter daha ne kosuyorsun.

Gökhan yine az biraz iyi top kestin ama sanirim bir pozisyonda iyi bir dirsek te attin tekrarini tam iyi göremedim...

Sabri sag acik oynuyor defans yapma diye niyeti yok...

Caglar zaten niye geldi ne yapiyor kimse bilmiyor

Engin kupa macinda bile verdigi yanlis pastan sonra formasini yirtiyor kafasi kim bilir nerelerde

Hamit tabi madrid formasi giymis 1461 isimli bir kulübe karsi sahada ne isi var adam Ronaldo Benzema gibi isimlerle bile antrenman yapiyordu...

Emre Colak... diyecek laf bile bulamiyorum kendi pilini kendin bitirdin 5 metrelik pas vermeyi degil ayagina gelen topu bile kontrol edemiyor birde takimda oyun kurucu olacak....

Elmander ne diyeyim ki.... hali zaten bütün takimi anlatiyor ne top tutabiliyor ne dogru kosu ne kafa vurabiliyor ne pas verebiliyor mal gibi kosmadan baska birsey bilmiyor...

Sahada hatasiz oyniyan bir Ceyhun var oda oyuna fazla karismadigi icin...

Sercan Yildirim sakatlandi yoksa bol bol laf yiyecektin sen ucuz kurtuldun..

Superstar Aydin Yilmaz tabiki Süper mega yildiz Aydin Yilmaza laf söylemek bana düsmez adam Messi den iyi de Türkiye liginde bir türlü olmuyor...

HEPINIZ o formayi giymeyi hak etmiyorsunuz!

Hak etmeden birde TAM HAK ETMEDEN!!! sakin tur atlamayi akliniza almayin sizi belesci oyuncular sizi!

Ujfalusi iyileşene kadar, 3. stoperimiz Gökhan olmalı.

cris e en güzel cevabı gökhan zan veriyor

bu hamit tam bi hayal kırıklığı oldu. adam topu her kontrol ettiğinde bacaklarının arasına alıp 2-3 sn topu arıyor, tam facia

Hamit'in en çok gelmesini isteyen adam bendim ama şu hali ile FB maçında bırakın 11'i sonradan bile girse rakip lehine maçı çevirir gibi oynuyor.Çağlar,Emre,Hakan Balta,Cris bunların çapı belli ama Hamit gibi bir adama bu performans hiç yakışmıyor.

Geri
Üst Alt