ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

Elendiğimiz iyi oldu bu futbolcular aynı sahada görmek istemiyorum ben bir daha.

Bi taraftan iyi oldu elenmemiz. Lig ve ŞL daha önemli.

Konu 2 dakika kilitli kalsın.

En ufak hakaret, küfür, argo ceza sebebi. Gereksiz bir maçın stresiyle buraya içinizi döküyor ve boşuna ceza alıyorsunuz. Uyarıları lütfen dikkate alın.

Hakaret, argo veya küfür ceza sebebidir tekrar ediyorum.

En ufak hakaret, küfür, argo ceza sebebi. Gereksiz bir maçın stresiyle buraya içinizi döküyor ve boşuna ceza alıyorsunuz. Uyarıları lütfen dikkate alın.

Hakaret, argo veya küfür ceza sebebidir tekrar ediyorum.

.

Aydın,ceyhun,çağlar,sercan ne işe yarıyor??Ulan şampıyonlar liginde oyunuyoz böyle leş oyuncuları takımda barındırıyoruz..

Ayrıca hamit ile elmanderde kendileri topluyamıyorsa gönderin gitsin,yeter artık böyle uyuz futboldan tiksinti geldi.....

AW: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

Hanim trabzonlu butün ekrabalar msj yağmuruna tutay.

Whatsapp susmay.

Bağa bi soru sorazaklarmiş...

Ulan Chris beni düşürdüğün duruma bak...

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Bombos oyuncular artik oynamasin Elmander herseyi kaybetmis be...

yav ne kilidi sizde olayı abarttınız!

Bencede abartmaya gerek yok. Yenildik ve uzun vadede isimize yarayacaktir. Sezon sonuna dogru oynamadigimiz kupa maclari belki bizi rahatlatmis olur. Unutmayan, bir zorlu bir kac hafta icinde birde bir Sivas deplasmani olsun, bir Antep deplasmani olsun, bir Besiktas, Fenerbahce yada Trabzonspor deplasmani olsun, bizi dahada yorup, ligde puan kaybetmemizi saglayabilirdi. Gecen sezon gibi belki son anlara dogru bizim farkimiz olabilir. Tabii ki gonul isterdiki oynadigimiz butun liglerde kazanalim ama en az bu kupa icin onem vardi. SL guzel oynayalim, birsey yapalim ve ligi tekrar kazanalim yeter. Gerisi onumuzdeki senelere kalsin artik.

yedeklerle elendik gecen sene sivasa karsi fatih termi o yenilgiden ögrenmemis.

tamam kupa lig kadar önemli degil ama okdadarda hafife alincak kupa da degil.

full yedeklerle cikilmaz takim birkere birbirine alisik degil.

Aydın,ceyhun,çağlar,sercan ne işe yarıyor??Ulan şampıyonlar liginde oyunuyoz böyle leş oyuncuları takımda barındırıyoruz..

Ayrıca hamit ile elmanderde kendileri topluyamıyorsa gönderin gitsin,yeter artık böyle uyuz futboldan tiksinti geldi.....

Sercan ne alaka adam 4 dakika oynadı:D

Off başlıcam şimdi kupasına ha bu ne lan yeter bi ağlamayın 2 dakika. Arkadaş şans yok işte kader istemedi yenmemizi. Hem oraya gitmek demek arada bir sürü maç yapmak demek. Zirveye oynayan takımların istemeyeceği bir sistemdi zaten gruplara kal maç yap sonra çıkan final oynasın.

2 top direkten döndü yapacak bişey yok. Sizde ki derdi biliyorum neymiş fenerlilere rezil olacakmışsınız. Evet yedekler yetersiz hatta çoğu leş defolsunlar bana göre de. Şu kupayı bu kadar büyütmeyin.

Hem kupayı takanda yok gördüğünüz gibi amaç kupada ilerlemek olsaydı aslar oynardı. Siz elenmeye yanmayında musleraya birşey olmasın diye dua edin adamların 2 atağı var 2 tanede golü var. Acil kaleci şart eray olsun yedek ufukta defolsun gitsin.

Gruplara kalsaydıkta amaç değişmeyecekti unutmayın kupanın bizim için amacı yedeklerin paslanmaması.

Asıl onu bunu bırakında hamit fener maçında ilk 11de başlayacak bunu düşünün derim.

Hamit ve Elmander resmen bitik

Üzülmedim diyemem ama kupa'yi ben cok önemsemiyorum.

Nedense bu kupadan ne zaman elensek seviniyorum..

Geri
Üst Alt