ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Açıkçası çok da üzülmedim bu gereksiz kupadan elenmemize... Sadece kupayı alma aralığımız uzayacağından; ilerisi için bir baskı oluşmaması için 1-2 sene içinde kazanmamız gerektiğini düşünüyordum ama çok da önemli değil. Bir bağlayıcılığı yok.

Kadromuzun nerdeyse yarısı takımda düzenli süre bulan oyunculardan kurulu olması bence ruhsuz başlangıç yapmamızı sağlayan etken.

Takımdaki bir çok as oyuncudan çok daha fazla para kazanan Furkan'ın hiç değilse bu maçta 90 dk süre alıp, maçı bize getirecek etkili bir oyun oynamasını beklerdim.

Çağlar,Cris,Hamit, yerine de alt yapıdan birileri oynayabilirdi.

Belkide iyi olmuştur elenmemiz... Tabi ki hangi kulvarda olursa olsun, özellikle kendi sahamızda alt lig takına elenmek hoş bir durum değil; ancak Fener maçı öncesi iyi bir tokat oldu. ve sezonun geri kalanı için üzerimizden bir yük kalkmış oldu. Saçma formatlı bir kupa olduğu için o grup maçları takımı yorardı. Tamamen lige ve avrupa da gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek için konsantre olabiriz artık...

Bir de pilot takımımız diye lanse ettiğimiz Trabzonspor'un Pilot takımına yenilmek de traji komik oldu.:) Belki de bizi yenen bu kadrodan oyuncular ilerde kendisini Trabzon'da kanıtlayıp bizim için mücadele edecekler...:D

Yanlız hocam Ceyhun sürekli yedek Alper sürekli oynuyor hadi 2 ye saysalar dördü max 4 veririm Alper'e :)

ya bana sorsan ben alperi de pek istemem ne yalan söyleyim,alperin yaptığını yekta da yapar,yani gelse bi fark oluşturmaz gibi takımda.

Çok güzel oldu 2 kulvarda iş yapmamız lazım bu sene.

ya bana sorsan ben alperi de pek istemem ne yalan söyleyim,alperin yaptığını yekta da yapar,yani gelse bi fark oluşturmaz gibi takımda.

o konuda haklı olabilirsin ama malum seneye yabancı sayısı 1 düşüyor yolculardan birisi Melo olabilir oraya yekta- alper alternatifleri fena olmaz hani

Prestij meselesi... Dalga geçilecek takım değiliz biz!!! Bu takımdaki oyuncuların kafası!

sezon sonu en az 7-8 adam gönderilmeli.. oturdukları yerden milyonları kaldırıyorlar , onlardan beklenen sadece bu tür küçük maçları kazanmaları .. onu da yapamıyorlar

Ufuk , Çağlar , Hakan , Cris , Ceyhun = çöp

ayrıca Furkan , Sercan vs. bu topçular niye alındı anlamadım.. sezonda 5 maç bile oynamayan adamlar

Ek olarak sabri,baros,Riera(iyide olsa şu anda),ujfa(sakatlıktan dönüşü nasıl olur belli değil),Yiğit gökoğlan bunlar hep gitmeli.Bir tek ujfa iyi dönerse çok iyi olur, büyük saygım var inşallah iyi döner.

o konuda haklı olabilirsin ama malum seneye yabancı sayısı 1 düşüyor yolculardan birisi Melo olabilir oraya yekta- alper alternatifleri fena olmaz hani

bence 4 milyon kadar para verirsek avrupadan çok daha iyi gurbetçiler bulunabilir. tolga ciğerci hiç fena değildi mesela

su golleri muslera yese olay olurdu :o

gerci top gidecegi yeri biliyo

braga maci, sivas golu ve bu mac hepsi en koseye giden toplar

alper bu takımda oynayamaz bizim ligde alınabileeck oyuncu şuan yok sadece yedek kadroya belki alperde sercan gibi olur. sercana okadar para verdik ne oldu adını bile unuttuğumuz manisadan hatrı sayılır bir mebla ödeyerek aldığımız adam ne oldu. avrupadan kaliteli kendini ispatlamış adam alacaksın bastıracaksın parayı bizim ligden 10 liraya 3-4 tane çürük adam alıp parayı öldüreceğimizi 1 tane avrupadan adam alırız hiç olmassa faydası olur. sercan-yiğite verdiğimiz bonservis 6-7 milyon euro ayrıca yatarak kazandıkları garanti paralar var böyle adamlara verilen paraya yazık şuan ligde para verilip alınacak oyuncu yok alpere 5 milyon veren enayinin önde gidenidir.

Bu Takim beni Futbol'dan soguttu arkadas, Fener'e kötü dedik rezil dedik, biz onlardan beteriz ! :mad::mad:

Ilk olarak herkeze selamlar. Foruma yeni üye oldum sayilir ama yaklasik 2 yildir devamli uzakdan takip etmekteyim .Aslinda pek forumlara üye olan birisi degilim ama burdaki renktaslarimin sergiledigi hava benim cok hosuma gidiyor. Bu aksamki maca bir mini yorum yazmam gerekiyorsa.

elendigimize fazla üzülmedim

almanyadan selamlar herkeze

iyi oldu diyen arkadaşlara katılmıyorum. Galatasaray kupa takımıdır. biz her zaman aldığımız kupalarla övünürüz. ama bu kupayı 8 senedir alamayıp, üstelik sürekli ilk turlarda elenmek çok üzücü.

Her ne kadar kupanın önemi yok gibi görünsede kupa maçları aslında oynayamayan yedekler için, sakatlıktan çıkanlar için oyuncuların son durumunu görmek için deneme için yararlı maçlardır. en azından gruplara kalsaydık 6 maç daha oynayabilirdik ki hiç te kötü olmazdı. televizyondan rahat rahat takımımı izleyemeyeceğim ayrıca. kuşlar hafta içi kupa maçına çıkarken biz sıkıntıdan patlayacaz. bu yenilgi fener maçı için ölçü olmaz ama moral olarak geriye düşmüş olduk.

bence 4 milyon kadar para verirsek avrupadan çok daha iyi gurbetçiler bulunabilir. tolga ciğerci hiç fena değildi mesela

Seyretmedim hocam o maçı bilmiyorum yani :o Gurbetçilerinde işi belli olmuyor be hocam 1 maç yıldız 2 maç sönük oluyorlar

şanslı bi kura çekemezsek eğer tek kulvara düşecez kuvvetle muhtemel,bu yüzden kupa bi kenarda dursa hiç fena olmazdı

kup falan hikaye zaten fazlasıyla var müzede cl de zaten bu tur eleniriz büyük ihtimal önemli olan şampiyonluk gerisi hikaye ama önce bu eziklere koymamız lazım eğer allah korusun yenilirsek ondan sonraki hafta olası puan kaybındada tam bir facia yaşanır toparlamakta zor olur

Seyretmedim hocam o maçı bilmiyorum yani :o Gurbetçilerinde işi belli olmuyor be hocam 1 maç yıldız 2 maç sönük oluyorlar

bence iyi takip edilmeden oldu bitiye getirip kulaktan duyma referanslarla alınca öyle oluyo biraz dikkat edilse biraz araştırılsa bu hataya düşülmez heralde.

Bu formayı giymek herkese nasip olmuyor ama giyenlerde '' herkes '' olamıyor maalesef .

Dikkatimi çekti Arsenal gibi bir takım 2.lig takımınlarından Bradford'a karsı kupa maçında söyle bir 11 le çıkıyor.. Demek isteyeceğim rotasyon falan hikaye profesyonel ise her maça aynı ciddiyetle çıkmak zorunda..

1 Wojciech Szczesny

3 Bacary Sagna

4 Per Mertesacker

5 Thomas Vermaelen

28 Kieran Gibbs

10 Jack Wilshere

16 Aaron Ramsey

19 Santi Cazorla

22 Francis Coquelin

9 Lukas Podolski

27 Gervinho

İlk 11 Değeri : 163.000.000 EUR