ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

kup falan hikaye zaten fazlasıyla var müzede cl de zaten bu tur eleniriz büyük ihtimal önemli olan şampiyonluk gerisi hikaye ama önce bu eziklere koymamız lazım eğer allah korusun yenilirsek ondan sonraki hafta olası puan kaybındada tam bir facia yaşanır toparlamakta zor olur

kupa dediğin gibi hikaye olsa en çok kazanan takım biz olmazdık bence, ne işimiz olur öyle boş işlerle.

401710_472904509428603_1025803139_n.jpg

Ya oyuncularin bir kacini savunanlara soruyorum.

Hadi tamam, böyle bir mac herkezin basina gelebilir. Kabulum. Bu mactan ötürü, su bugün sahaya cikanlarin cogu Galatasaray Kadrosunu hak eden oyuncularmi?

Caglar, Cris, Ceyhun, Sabri, Ufuk gercekten Galatasarayda oynayacak kalibrede oyuncular degil. Büyük takim dedigin, yedekleride 11deki oyuncular gibi kaliteli olmali. Bizimkiler ise Balikesir macinda bile zorlanmisti , bugünün böyle olacaginin isaretiydi zaten.

Caglari YEMINLE hali sahada takimima almam. Serefsizim almam ya. Yok böyle bir oyuncu nasil Galatasarayda oynayabilir anlamiyorum.

Sabri ilk parladigi dönemlerden, takimin abisi olma yasina geldi, hala futbolunda bir gelisme yok. Ayni düz mantik, ayni oyun zeka. Tecrübe diye birseyde eklenmemis. Inanilmaz. Nasil kadroda kalir bu adam, anlamiyorum.

Crisin her mac bomba gibi hatalar yapmasina ragmen 11e cikmasi fiaskonun önde gideni. Tamam bir hata yaptiniz, böyle adami aldiniz. Ama zorla hatalarindan zarar görmemizimi beklediniz? PAFtan herhangi bir forveti bile Stoper olarak oynatsak, bu adamdan iyi oynar kesinlikle( Abartmiyorum, ciddiyim!)

UFUKun bu mac hatasi yoktur belki, ama oda Galatasaray kadrosunda bulunmayacak kadar hantal, yeteneksiz bir kaleci.

Ceyhun Trabzona 1-2 iyi mac yapti Galatasaraya geldi. Bukadar kolaymi bu isler ya?

Birseylerin artik degismesi lazim. Yedeklerinde ilk 11 kadar önemli oldugunu fark etmemiz lazim.

1461 Trabzonuda Tebrik ederim. Gerci onlarda daha disli bir 11e karsi oynamya sevinirlerdi kesin.

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 0-0 1461 Trabzon | 1.Y | 11 Aralık | ATV

ulan cris ben sana daha ne diyeyim lan.. iyi devam et böyle, sen nasil onca sene lyonda oynadin anlayamiyorum.. haa leverkusenda oynarken bide kendime diyordum bunu niye yollardilar adam onca sene lyonda oynadi,bunun kalitesini bilememisler mi aceba diye.. ama simdi görüyorumda ne kalitesi??? kalite sifir.. serveti kovarcasina yolladik ya ,sen onun elini ayagini öp,adam senden on kat daha iyiydi

Adam bundan 5 sene öncesine kadar Avrupa'nin sayili stoperlerindendi. Ondan sonra üst üste sakatliklar yasadi ve güclü fiziki yapisini kaybetti 35 yasina geldi ve su an bitmis durumda cok agir.

Dikkatimi çekti Arsenal gibi bir takım 2.lig takımınlarından Bradford'a karsı kupa maçında söyle bir 11 le çıkıyor.. Demek isteyeceğim rotasyon falan hikaye profesyonel ise her maça aynı ciddiyetle çıkmak zorunda..

1 Wojciech Szczesny

3 Bacary Sagna

4 Per Mertesacker

5 Thomas Vermaelen

28 Kieran Gibbs

10 Jack Wilshere

16 Aaron Ramsey

19 Santi Cazorla

22 Francis Coquelin

9 Lukas Podolski

27 Gervinho

İlk 11 Değeri : 163.000.000 EUR

2. Ligmi? benim bildigim 3., 4.

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 0-0 1461 Trabzon | 1.Y | 11 Aralık | ATV

Adam bundan 5 sene öncesine kadar Avrupa'nin sayili stoperlerindendi. Ondan sonra üst üste sakatliklar yasadi ve güclü fiziki yapisini kaybetti 35 yasina geldi ve su an bitmis durumda cok agir.

Hakikaten Cris zamaninda Avrupa'nin önde gidenlerin arasinda'ydi, adam 35 Yasina girmis, fazla bisey bekleyemeyiz maalesef

Kimse bu kupadan elendiğimize üzülmüyor kendi evimizde 2. lig takımına elendiğimize üzülüyor.

Direklerden döndü birşeyler oldu işte elendik :D Keşke başta bitseydi herşey.

Küfürden ziyade eleştirmek gerekiyor bugün yaşananları.Yani çıkıp Gençlerbirliği'ne elensek bu kadar sinirlenmezdim.Şu maçta rakibini ciddiye almayan futbolcuları cidden anlamıyorum.Üzerlerinde taşıdıkları forma Galatasaray forması yani bir futbolcu o formayı taşıyorken kötü oynayabilir maç boyunca bir sürü hata yapabilir ama isteksiz olamaz,rakibini küçümseyemez.Fatih hoca o kadar güvenmiş ki bugün çıkardığı takıma yedek kulübesinde Aydın,Amrabat ve Yekta var sadece o kadar fakat takım 75 dakika boyunca ısrarla top oynamayınca kurtaramadık maalesef maçı.Yazık oldu gerçekten ama bir şampiyonluk aldık diye kendisini vazgeçilmez sanan futbolcuların da sert bir dille uyarıya ihtiyaçları var zira kimse vazgeçilmez falan değildir.Biz hangi ara yedek takım olarak nitelenen futbolcuların oynadıkları zaman karşısındaki takımı umursamadığı bir kulüp haline geldik ? Bu zihniyetin bir an önce değişmesi ve Pazar akşamı bu saatlerde Fenerbahçe'yi yenmemizin verdiği coşkuyu görme dileklerimle.

iyi oldu diyen arkadaşlara katılmıyorum. Galatasaray kupa takımıdır. biz her zaman aldığımız kupalarla övünürüz. ama bu kupayı 8 senedir alamayıp, üstelik sürekli ilk turlarda elenmek çok üzücü.

Her ne kadar kupanın önemi yok gibi görünsede kupa maçları aslında oynayamayan yedekler için, sakatlıktan çıkanlar için oyuncuların son durumunu görmek için deneme için yararlı maçlardır. en azından gruplara kalsaydık 6 maç daha oynayabilirdik ki hiç te kötü olmazdı. televizyondan rahat rahat takımımı izleyemeyeceğim ayrıca. kuşlar hafta içi kupa maçına çıkarken biz sıkıntıdan patlayacaz. bu yenilgi fener maçı için ölçü olmaz ama moral olarak geriye düşmüş olduk.

Artik Kupada yedek Takim nereye kadar gidebilirse, as oyuncular ancak finalde oynatilir.Bu yali cocuklari Kupayi öyle bir statüye soktularki,kupayi almak icin asilan takimlar cok kan kaybedecek liglerde.

Bizle dalga geçen Fenerde sanki evinde Pendik'i evire çevire yendi.Adamların ilk başlarda bir sürü posizyonu var.Direk var.

Ama bizde suç.Bize atılan her şut olur.Hee bizde vurursak uzaktan oda direk.Suç abi .Allah'ım ne olur .Bizimi sınıyorsun.

Futbolda yenmek de var yenilmek de ama bugün aldığımız sonuç ders çıkarılacak cinsten.

Ben şimdi yedek dediğimiz oyunculara soruyorum.Maç 0-2 olduktan sonra son 15 dk gösterdiğiniz performansı neden maçın 90 dakikasına yaymıyorsunuz.Maç 0-2 olduktan sonra istediğin kadar yüklen direkler bile izin vermiyorsa buna bittiğinizin resmidir bu tablo.

İmparator kenarda dişlerini kıracaktı resmen.Galatasaray gibi büyük kulübe yakışır mı böyle oynamak.

Kupayı kazanmamız önemli olmayabilir ama önemli olan karakterli oynamaktır.75 dk yerlerde sürünen takımımı kınıyorum.Biz bunlara layık değiliz.

Fatih Terim'in yerinde olsam şu futboldan sonra artık, defanstan Sabri, Zan, Cris, Çağlar ve bunların yanında Hakan Balta'yı kesinlikle satarım.

Yedek oyuncu olarak alt yapıdan 2 tane daha oyuncu alırım, eminim bu genç arkadaşlar Sabri, Cris, Çağlar ve Hakan gibi oyuncu müsveddelerinden çok daha iyi oynarlar. Bunlara ek olarak Serdar Aziz ve ayrıca bir tane de sağlam ve gelecek vaad eden bir oyuncuyu transfer ederim. Sağlam bir SOL BEK alırım.

Üstüne bir de ÇİLEK alırım. Kaka olur, Diego olur farketmez. Bu takıma hücumda dinamo olacak bir oyuncu olmalı.

Oynamayan Baros'u satıp/gönderip, Berk İsmail'i kadroya alırım. En azından genç oyuncu potansiyeliyle başarılı olabilir.

Ek olarak; sezon sonunda ise sağlam bir forvet alırım. Leblebi gibi gol atmalı. Öyle Burak gibi 10 pozisyonda 1 gol değil, 10 pozisyonun en az 4-5inde gol atabilecek bir oyuncu olmalı. Ayrıca sezon sonuna kadar ki performanslarına bağlı olarak genç oyuncular ya gönderilir, ya takıma monte edilir. Ola ki yeterli verim alınmazsa ve gönderilmesi uygun görülürse bir de sağlam bir Stoper alırsın.

Ancak o zaman bu takım tam anlamıyla yerli yerine oturur.

Son zamanlardaki kötü oynayıp kazandığımız maçlar kimseyi aldatmasın. Şu takımın iştahsız halini gördükçe haftasonundan endişeliyim. İnşallah endişem yersizdir ve kazanırız.

bu kupa aslında bir lanet, kurtulduğumuza seviniyorum, ama bir yandan da galatasarayda yedek olmanın ucuzluğunu gördükçe de üzülüyorum. bu maçı ciddiye almayıp sefilleri oynayan bazı futbolcularla acilen yollarımızın ayrılması gerektiği kanaatindeyim.

Caglar,Hamit,Cris,Emre ve Engin.....

Fatih Terim'in yerinde olsam şu futboldan sonra artık, defanstan Sabri, Zan, Cris, Çağlar ve bunların yanında Hakan Balta'yı kesinlikle satarım.

Yedek oyuncu olarak alt yapıdan 2 tane daha oyuncu alırım, eminim bu genç arkadaşlar Sabri, Cris, Çağlar ve Hakan gibi oyuncu müsveddelerinden çok daha iyi oynarlar. Bunlara ek olarak Serdar Aziz ve ayrıca bir tane de sağlam ve gelecek vaad eden bir oyuncuyu transfer ederim. Sağlam bir SOL BEK alırım.

Üstüne bir de ÇİLEK alırım. Kaka olur, Diego olur farketmez. Bu takıma hücumda dinamo olacak bir oyuncu olmalı.

Oynamayan Baros'u satıp/gönderip, Berk İsmail'i kadroya alırım. En azından genç oyuncu potansiyeliyle başarılı olabilir.

Ek olarak; sezon sonunda ise sağlam bir forvet alırım. Leblebi gibi gol atmalı. Öyle Burak gibi 10 pozisyonda 1 gol değil, 10 pozisyonun en az 4-5inde gol atabilecek bir oyuncu olmalı. Ayrıca sezon sonuna kadar ki performanslarına bağlı olarak genç oyuncular ya gönderilir, ya takıma monte edilir. Ola ki yeterli verim alınmazsa ve gönderilmesi uygun görülürse bir de sağlam bir Stoper alırsın.

Ancak o zaman bu takım tam anlamıyla yerli yerine oturur.

Son zamanlardaki kötü oynayıp kazandığımız maçlar kimseyi aldatmasın. Şu takımın iştahsız halini gördükçe haftasonundan endişeliyim. İnşallah endişem yersizdir ve kazanırız.

Maçı izlemedin herhalde, bu 2 oyuncuda kötü oynamadı bence.

Bu maçta da görüldü ki; Ceyhun Gülselam, Çağlar, Cris artık bu takımın parçası değiller.İmparator'u tanıyan bilir.Bir daha bu isimlere formanın "F"sini göstermez.Belki Cris'i çok zor ihtimal forma verebilir ama gerek yok kendisi 35 yaşına gelmiş ve o bildiğim Cris'ten eser yok.onun yerine Dany-Semih ikilisine en iyi alternatif Gökhan Zan'dır.Sakatlıkdan dönecek Ujfa bile daha iyi bir seçenek olur yedekler için.

gurbetçilere burun kıvırın siz en leş hallere bu kadar olmaz

Yenilginin baş mimarı muhteşem çileğimiz Cris.70 dakika statta bize çile çektirdiler.Son 20 dakika biraz oynayalım dediler onda da iş işten geçmişti artık.

Bu oyunun hiç bir mazereti olamaz.Bizim hedefimiz yarıştığımız bütün kulvarlarda şampiyonluktur.Elenebilirsin buna kimsenin bir şey dediği yok ama böyle vurdumduymaz en hafif tabirle rezil bir oyunu kimse bana anlatmasın.

Ufuk,Ceyhun,Çağlar,Cris,Sercan bu adamları ben hoca olsam maçtan sonra yollardım.Devre arasını bile beklemezdim.Bu adamlara verilen para yazık günahtır basket takımlarımız ne dar rotasyonlarla oynuyor bu adamlara verilecek parayı oraya ayırsak şimdiye en iyi oyuncuları almıştık.Yönetim bu konuda inanılmaz suçlu.

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 0-1 1461 Trabzon | 2.Y | 11 Aralık | ATV

bizimkiler neden içeri girmiyor. ben bunun cevabını istiyorum. niye hepsi dışarda bekliyor elmander dışında. bana biri bunu anlatsın.:mad:

Cok agir düsündükleri icin baska aciklamasi yok, oyun zekalari bu kadar. Bir diger anlamda kalitesiz.

Geri
Üst Alt