ZTK 14/15 2. Tur | Galatasaray 4-1 Torku Konyaspor | MS | 12 Şubat

tarık bruma kanadı folloş olur
ikiside savunmanın s'sini bilmiyolar

sneijderin oynatılmaması sinanın oynaması lazımdı
şu sinan 10dk 10dk oynayacağına gönderseydin bari garezin ne bu çocuğa

şu kadronun maç başı ücreti kupayı kazansak alacağımız para kadar zaten
çok mu önemli şu teneke kupası sanki.

Kadro guzel ama Pandev'de olsaydi daha guzel olabilirdi.

rotasyon denince tüm aslar yedek olmaz zaten milli maç arası vs var chedjou melo gibi as oyuncular zaten o ara dinlenecek. dinlendirilirse selçukla wes dinlendirilir başka aklıma oyuncu gelmiyor

Muslera
Tarık-Chedjou-Koray-Olcan
Melo-Selçuk
Bruma-Wesley-Emre
Burak

Haftasonu oynanacak Balıkesir maçı için bu kadroyu yapmıştım, sakatlık ceza falan olmazsa Hamza da bu kadroyu oynatmayı planlıyor ki bugün buna çok yakın bir tercihte bulunmuş. Belki Koray<->Hakan değişikliği yapabilir bir tek.

Konyaspor'un ilk 11 (Galatasaray): Felgueiras- Selim-Kokalovic-Uslu-Ali Turan-Mehmet Güven-Mahlangu-Ali Çamdalı-Kenan-Djalma- Marica

1 tane orta yapdı diye olcandan sol bek yapmaya ugrasıyor.

Hamza hoca kötü skorlar geldikçe ne yapacağını şaşırdı. Büyük hoca maalesef bu durumlarda ortaya çıkar sakinliği ve 11 ine olan güveniyle.

2 maç kaybedince hemen adamları harca hemen 11 değişdir. Olmaz arkadas.

Hakan Balta dururken olcandan sol bek yapmak nedir ya ?
Zaten takım savunması kötü sağ bekde trık sol bekde olcan gelde savunma bekle.

Şu yasine verilen brumaya verilen şansın 10da biri sinana verilmiyor. geçen girdiği maçda takım kaybetti suclu çocuk oldu .

Aykutun konyası yerine biraz daha dirençli iyi bir takım olsaydı karşımızda puan kaybederdik derdim.

olcanın kanadı folloş Burakda tekrar sakatlanmazsa iyi.

Pandevi dene be kardeşim ilk 45 dakika oynat olmuosa çıkar 2.yarı bu adamı bu kadar hiç yerine koymyın ayıpdır.

Konya'nın yerlileri çöp ama yabancıları sağlam.

Aykut garip 11le çıkmış Torjeyi almamış. Marica yeni çıktı sakatlıktan. Djalma iyi. Bekler tam bomba. Brumanın maçı olması lazım.

ben anlamıyorum ya kupa maçında rotasyon yaparsın hadi birazda asları oynatırsın

dinlendir sneijderi falan

muslerayı dinlendirmek ne madem as kadro çıkıyosun muslerayı da oynat kaleci dediğin yorulmaz bir şey olmaz.

Bu macta sallamaya gerek yok,Hoca guzel kadro kurmus.

Prandelli döneminde herkesin istedigi kadro iste 4-2-3-1 kanatli sistem

beyler tv den izleyemeceğim

netten atv yayınları çöp yok mu şöyle hd izleyebileceğim bir yer

kadro gayet güzel

hoca olcanı kazanmaya calısıyor olcan yasin ve sinanı neredeyse her mac kullanması bu yüzden

hoca akhisar günlerinden beri hep söylüyor ben tek forvetli sistemleri severim diye ama bu bizde tutmaz

burak veya umut tek forvet oynayacak adamlar degil muhtemelen hoca tek forvet oynayabilen top tutabilen birini isteyecek seneye

Geri
Üst Alt