ZTK 14/15 2. Tur | Galatasaray 4-1 Torku Konyaspor | MS | 12 Şubat

Djalma hariç Konyaspor'un kadro kötü. Yenmemiz lazım.

Olcan bekte en kötü Telles kadar oynar. En azından 1 yabancı hakkımız çıkar zor durumlarda Pandev veya Bruma'yı kullanırız.

hoca pandev ve cemaili fizik durumları iyi olsa mutlaka denerdi ama özellikle cemaili ilk geldiginde fizigi iyidi ama simdi o da ucmus anlasılan

---------Pandev----Burak------------
Yasin----Selcuk----Yekta-------Bruma
Olcan----Koray-----Ched-------Tarik

benim bildigim hamza bu kadroyla cikar
sneijder ve melo disinda tutturmusum, onlari yazmaya da elim gitmemisti zaten.
hickimse anlatamaz bu 2 oyuncunun riske edilmesinin mantigini boyle gazoz cup maclarinda. sneijder'e birsey oldugu an sezon biter

Konyanın açıkcası tek çekindiğim adamı Djalma. Onun haricinde aslardan oynamayanlar var. Djalma güçlü hızlı bi oyuncu rahat adam geçiyor bilekleri iyi. Seneye aslında alsak sevinirim en kötü yedekte takılsın. Dar alandada iş yapıyor

Sinan Gümüş'ü iyiki oynatmıyor , bence de 60'tan sonra girmeli . Yasin ve Bruma oynamalı kanatlarda bu maç , henüz 90 dakika için erken Sinan

Hasan Kabze !

B9qILCpCEAEj4U0.jpg

insallah oturur bu kadro.

Sadece Nando-Sinan ; Emre-Yasin degisikligi olsun. Bruma-Tellesde rotasyonda. Hersey Olcanin elinde.

Bugün yenilsek hamza ya kizmam, dogru kadro cikarmis, sadece kaleci sikintili, madem bu kadar as oyuncu oynuyor, muslerayi da oynat.

sinan haric ideal kadro ve en iyi kadro bu bence.
stoperler tartisilir ama stoper konusunda vur birini vur ötekini durumu var zaten bizde.
Bide sinan tercübe kazanip patlama yapip yasinin yerine monte ettik mi....
seneyede burakin yerine Dzekoyu aldik mi... :D
Stoperde erry yi monte et ve chedjou ile dene . Al sana sampion kadro

ben anlamıyorum ya kupa maçında rotasyon yaparsın hadi birazda asları oynatırsın

dinlendir sneijderi falan

muslerayı dinlendirmek ne madem as kadro çıkıyosun muslerayı da oynat kaleci dediğin yorulmaz bir şey olmaz.

Bruma bu mac da göstersin artik kendisini...hele hele pas ve sut tercihlerini iyi izlicem

Geri
Üst Alt